43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 60 - А дугите съюзи как са? Всичките искат заеми от МВФ, който иска като му порследиш решенията, иска разрешение от FED...

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 65 - ЮАР ги разцепват от санкции изелени сделки, като им казват "направете зелена енергия". Да, ама същите налагащи санкции пропускат да кажат, че те бяха 200 години на далеч от зелена енергия, а като пропснеш тази стъпка, става много трудно, да скочиш на супер скъа и трудна за поддържа мрежа.

41

хаха

преди 10 месеца

БРИКС_о че бута Америка с новио световен ред :)

40

Анонимен

преди 10 месеца

До До Ало Ало - Преди 3500 години е имало "глобална" икономика. Не е била най-ценна солтта, а медта и калая. На ватиски мед е cuprum и идва от името на Кипър., защото там се е добивало вособено големи количества. Ако имаш няколко души, които знаят какво правят, имаш ресурсри и не ти се пречи, можеш за 20-30 години, да развиеш много силна икономика, а за 100 да станеш светна сила.

39

Анонимен

преди 10 месеца

ЮАР да си оправят режима на тока, че с по 4 часа разпокъсано на ден скоро няма да имат държава. После да гледат световният ред и да критикуват държавите в които не се налага да спиш с пистолет до главата.

38

Общо взето

преди 10 месеца

тарамбуки и балалайки, съществуващи от наличието на някакви природни ресурси или производства за пазара на "нищожна" Европа. И толкова са "велики", че ако не им закарат украинското зърно ще опънат жартиерите от глад. Между другото, къде ще се бриксват, защото трябва да арестуват жужето. Само в Китай май е безопасно, но китайците са хитри - няма да си рискуват европейските пазари, заради световното жуже.

37

Анонимен

преди 10 месеца

БРИКС какъв съюз са тези, какво са постигнали за 14 години. Всички искат заеми от Китай, Китай иска да продава без митно на всички, както и Русия иска да има клиенти за полезните изкопаеми. Заемите на Китай вече ги видяхме как заробват, Русия я видяхме колко сериозен партньор е другите няма какво да ги коментирам. Всеки гони индивидуални ползи от тоя съюз т.е. не е устойчиво изобщо.

36

обективен

преди 10 месеца

Брикс-Бразилия-икономическа сила?; Русия- бензиностанция с ядрени ракети; Китай- достатъчно бе да се санкционира Хуавей - и най мощната тогава фирма -рухна за 2 г.; Южна Африка- не съм расист, но след изгонването на белите ---дойде глада и там.Разберете, там където е науката-там е и напредъка и прогреса изобщо. водещите 100 университета в света са 99% западни. Аз ще си държа парите в западна валута,като съм уверен, че и копейковците тук и те правят същото.

35

ало ало

преди 10 месеца

БРИКС имат суровини, а това е двигателя на икономиката - а какви суровини има ЕС - никакви, затова си отива!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Бразилия, Русия, Индия, Китай, Република Южна Африка. Да не дава господ.Само и единствено Китай са икономическа сила и то защото работят за западния свят. Всичко останало тъне в беднотия, диктатура и липса на елементарни условия за живот. Каква алтернатива са тия кочини?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Потенциал всеки може да има, но дали ще го развие и реализира.... е съвсем друга бира...

32

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 46 - Ам всъщнооооооооооооост ... вече не ги обединява доара :)

31

хахахаха

преди 10 месеца

В ЮАР имат по 8 часа ток на ден хахахахах БРИКС ХАХХАХ

30

Анонимен

преди 10 месеца

До Gogo - Айде пак с глупосите ... само евреи ти се превиждат навсякъде.

29

Gogo

преди 10 месеца

Аз само да попитам от задния ред: този нов световен ред същите еврейски лобита, които управляват от години щатите , русия и европа ли ще го правят? Щото ако са същите еврейски кръвопийци, които измислиха фашизма, комунизма и капитализма и които докараха две световни войни и сега организирано избиват православни християни в русия и украйна, то няма да нов световен ред :) ще бъде поредната еврейска жътва..., да видим този път колко живота и народи ще "пожънат"

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Ахахаха 35 - Подобно на всеки конспиратор, не разбираш значението на фразата "световен ред". Това не е "какви са правилата на света", а кой какво място заема в икономиката. 1 - САЩ, 2 Китай, 3 ЕС и т.н.т ...

27

Я па я..!

преди 10 месеца

Лелеее , да не дава Господ.

26

Анонимен

преди 10 месеца

(Всички в БРИКС са държави с огромна корупция, огромно разделения между бедни и богати,) - Имам познат, който работи в към кантора, обслужваща датския НАП (буквално можеш да каежш, че са частнипрокурори) - Един мът ми сподели, че ако хората знаеха, колко богати са всъщност богатите, щяло да има бутнове по улиците.

25

Тия долу

преди 10 месеца

Дето толкова се кефите на БРИКС, що не се преселите в някоя от държавите членки, ми си натискате парцалите в ЕС?!?!

24

БАНко

преди 10 месеца

,,Ти да видиш " - ПУТИН ОСВОБОДИ ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ , УВЕЛИЧИ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ С 20 000 000 РУСИ !!!