111

Анонимен

преди 1 година

Даже вече имаш три звезди! А? Сега вече знаеш!

110

Анонимен

преди 1 година

Неграмотно и напикано си ти гaщитe се пише със щ русофобе а не като теб дето го пишеш "гаштите" баси неграмотните си ти .

109

Анонимен

преди 1 година

До 128 Айде поне се опитай да напишеш нещо грамотно или в и това не можеш.Май в бандерията ти не да те научили да пишеш на български.пък си тръгнал пропаганда да правиш.

108

Анонимен

преди 1 година

До 128 Ти що си мислиш,че мнението на един просяк има някакво значение бе?Нещо май нямаш реална самооценка.Мнението на един нещастен просяк никога никъде не е имало стойност.

107

Фитьо

преди 1 година

Е,щом има време да спи четири и половина часа има надежда за още 30 кв.км следващия месец Остане ли без сън Мечката е започнала танца си.

106

Анонимен

преди 1 година

Споко, важното е че стопитрахте настъплението на окупаторите, сеги им ускайте зарин в окопите.

105

Анонимен

преди 1 година

Препикаваш ли гаштите, русофил неграмотен? А?

104

Анонимен

преди 1 година

До127 Е ти ще препикал мушкато ми се струва вмирисан просяк.

103

Анонимен

преди 1 година

Препикаваш ли гаштите, русофил дъpт yмирисан? Ползвай прах за пране Ариел! Не е реклама!

102

Анонимен

преди 1 година

До 116 И що не улучиха някой камион бе уркопитек.Нещо май си объркал държава и тук не ти е кирливата Украйна.Май трябва да настъпиш няколко пъти мотиката ,за да го разбереш.Време е даде изгонят всички украински бежанци,за да разберете къде се намирате.

101

Анонимен

преди 1 година

Ппепикаваш ли гаштите, русофил дъpт yмирисан? Ползвай прах за пране Ариел! Не е реклама!

100

Анонимен

преди 1 година

Всички "победи" нa украинските нацисти досега бяха свързани с жестове на добра вол от страна на Русия.

99

Анонимен

преди 1 година

Вече е пределно ясно, че сигурност за Крим никога няма да има ако Русия не владее цялото черноморско крайбрежие до Приндестровието, Днепропетровск и Харков, а в останалата част на Украйна трябва да бъде под контрола на миротворчески руски сили. Няма сигурност докъдето може да стигне украинският терор. Хората в Русия вече недоволно задават въпроса докога ще водим СВО срещу държава терорист, никой не води "специални операции" с терористи, терористите се унищожават.

98

Анонимен

преди 1 година

Терористите трябва да бъдат унищожени, както и с поръчителите, идеолозите, организаторите на терористични атаки, тези, които ги финансират, както и с инфраструктурата за подкрепа на тероризма. В този случай това означава, че цялата украинска държава трябва да бъде унищожена и докато тази цел не бъде постигната, всичко, което е ценно за тази държава, подлежи на унищожение. Терористите трябва да разберат, че поемайки по този път, те са се лишили от всякаква възможност да ни кажат нещо, да отправят искания и като цяло да бъдат смятани за хора.

97

Анонимен

преди 1 година

Единствената правилна реакция на Русия в настоящата ситуация е да се изключи и най-малката възможност да се допусне, че при някакви обстоятелства ще са възможни преговори с терористична държава. Терористичната държава трябва да бъде унищожена.

96

Анонимен

преди 1 година

Целта на ракетните удари е унищожаване на военната инфраструктура на Одеска област.

95

Анонимен

преди 1 година

Законът за коренните народи е приет в Украйна на 1 юли 2021 г.Това е закон, който дава различни права на украинците според етническия им произход. В историята германците направиха същото нещо през 1935 г. с т. нар. Нюрнбергски закони, които даваха различни права на германските граждани и на гражданите евреи. Отсега нататък руснаците няма да имат същите права като другите украински граждани, те няма да се ползват със същите човешки и конституционни права като другите украински граждани.

94

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост е военен обект по който се движат вражески камиони, русофил дъpт yмирисан! Нали руснетата ракетят жилищни блокове, защото там се укривали опасни нацисти!

93

Анонимен

преди 1 година

до 113 Кравар умирисан маааалоумен, това на кримския мост какво беше? Нападение над военен обект ли? Ти оправдаваш това убийство на руско семейство? Кой ти е казал, че оправдавам убийството на невинни украински граждани от руснаците? Въпросът е защо украинските фашисти отговарят със същото- да убиват цивилни без да са в близост до каквито и да е военни обекти??? Убиха руското семейство съвсем умишлено! И украинците и такива кравари умирисани маааалоумни като теб се радват.

92

Анонимен

преди 1 година

Само тежко дрогирани мозъци няма да пожалят напълно ненужно убитите руски граждани на мостта в Крим. Слагат минуси вместо поне да замълчат.