66

No sens

преди 10 месеца

Отново лъжи и манипулации, защото Герб ще им не повече от 15 %, докато ПъПъ/ДъБъобщо няма да съберат и 8 процента.Първа политическа сила ще бъдат ВЪЗРАЖДАНЕ !

65

До 69

преди 10 месеца

Да ти гласува за еврейски агенти и слуги на САЩ ! Велим българин си ! Браво Соломоне !

64

Анонимен

преди 10 месеца

ППДБ нямат повече от 15%, не лъжете така нагло.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Аз поне не гласувах за руски агенти.

62

ХХХ

преди 10 месеца

Щом Герб и ПП са на чело значи че България ще се оправи...тия партии до сега не са управлявали и имат нови амбиции за бъдещето ни ! Дано и "царя" + Костов се намесят ...там ни е надеждата!

61

без коментар

преди 10 месеца

След тримесечна работа доверието в парламента е 15,3%, а недоверието 77,1%. Правителството пък стартира без обичайния стартов кредит на доверие и след месец работа отчита 16,6% доверие сред пълнолетните българи и 69,7% недоверие.

60

aZ-ът

преди 10 месеца

Днеса спрете се бе. Първо Радев им го наби от раз, сега и тая новина... Имайте милост към либерастията, то няма да могат да спят уикенда.Тежка седмица за либераслъка, съжалявам ги. Лъжа - кефя се да се гърчат в собствения си жлъч и отрова.

59

Стъгмистика

преди 10 месеца

Финансираната от Иво Прокопиев ГАЛЪП не беше ли агенцията, която даваше на ПП/ДБ победа с около 3% над ГЕРБ над последните избори? Чак Просто Киро ги цитира в едно интервю едно такова самодоволно, без да е наясно как ще стане за посмешище след изборите. Айде мерси няма нужда с вашите статистики. Не всеки е толкова интелектуално ограничен като лидера на ПП.

58

баба мара

преди 10 месеца

и това при 40 процента изб активност никои нищо не е победил а ще доидаттакива като денков да бръщолеват прос-то-тии как може да гласувате за парапетаи компанията му не може ли да мислите

57

TTT

преди 10 месеца

Пак са го сметнали от американското посолство.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Дано Борисов скоро пак да е премиер. На България и трябва стабилност и завършване на инфраструктурата. По Хемус едва ли се работи в момента, а Борисов щеше да в завърши до 2030.

55

aZ-ът до 54

преди 10 месеца

Анонимко, като ти стига (от копейки) си забърши г..., вдигай гащите , кажи ми едно мерси за хубавото еб... и заминавай при негр... в Краварника. Прав си тук е Булгария. Тя в наша и няма място за такива като теб.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Докато ромската Тиква от СИК, глупавата канадска усмивка и жабешките очи от Харвард не бъдат екзекутирани на площада, за България няма никакъв шанс!

53

Ралица

преди 10 месеца

Борисов Лидер Гласувам за ГЕРБ Борисов Държавник Борисов политик ЗА България

52

Анонимен

преди 10 месеца

При ГЕРБ се строеше много

51

Анонимен

преди 10 месеца

При Борисов държавата беше много по-стабилна. Сега е развалина почти се сринахме до след края на тройната коалиция

50

Аноним

преди 10 месеца

Стига с тези копейки ТУК е България драскачи

49

aZ-ът

преди 10 месеца

ПП-ДБ е срутище. Бъчва, която се търкаля по баира. Сега ще крадат , като се последно. Простокирито го каза на записа. Сега е моментът Радев и Борисов, които все още контролират службите - да ги хванат в крачка. И да ги държат с компромати. Ще ги правиме мъжки бутонки. И лв ги приключиме в един момент. Това е златен шанс да удошим змията и не бива да се изпуска.

48

Shark

преди 10 месеца

Вие от Галъп чувате ли се какво говорите и мислите ли логично. Може ли при 77% недоверие към парламента, двете най-големи партии в него да са отново с най-висок процент??? Значи или вие не сте наред, или българинът е тотално опростял. Няма доверие в парламента, но би гласувал отново за ГЕРБ и ПП.

47

Пенсионер

преди 10 месеца

Народа продължава да има най голямо доверие на ГЕРБ и Борисов.Помним какво беше и какво е сега.