10

Да

преди 11 месеца

Скоро Европа ще разбере какво чудовище е създала,но дано не е късно.

9

Контраофанзивата

преди 11 месеца

Върви бавно но сигурно....измъкват се руските окупатори от дупките им....

8

Меа

преди 11 месеца

Русия планира да покаже оборудване на НАТО, което е унищожила в Украйна, пред посолствата на западните страни, които са я доставили, заяви председателят на Държавната Дума Вячеслав Володин, цитиран от Reuters."Особено интересно е предложението да се постави унищожено оборудване до посолствата на онези страни, които го изпращат в Украйна, заяви Володин, който издаде заповеди за организирането на такъв показ.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Агент Зеленски владее краварската риторика. Думите са просто средство, съдържанието не е важно! Ще каже каквото се налага, без значение дали е вярно или не! Убиец на държава и населението и!

6

Баба Радка

преди 11 месеца

Още плача от радост след посещението му в България. Продължавам да плача.

5

А ТАКА

преди 11 месеца

евала зеленск,напълни гробищата с младите мъже на Русия и никакви преговори за мир.Англосаксите си утилизираха всички стари оръжия ,и изтрепаха доста руснаци в Украйна .Вместо сами да плащат за това,ти ша освободиш тази територия.

4

меа

преди 11 месеца

Имате дръжки.През 2002 беше създаден съвет НАТО-Русия ...е и ?

3

Финландия и Швеция

преди 11 месеца

В НАТО.......и 7крайнс....скоро

2

Анонимен

преди 11 месеца

Каква сигурност зелен,напълни гробищата с младите мъже на Украйна ,вместо да преговаряш за мир.Англосаксите си утилизираха всички стари оръжия ,на полигончето наречено Украйна .Вместо сами да плащат за това,ти зароби за векове тази територия.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Слава ва Украйна! Вашата безпримерна борба,храброст и мъжество ще останат в Историята .Мислещата част от българския народ е с вас в борбата за свободата на Родината Ви .Врагът ще бъде разбит,победата ще бъде за Вас. Вашето делото е право!