35

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо русофобите са в екстаз след сборището на натовските главорези. Историческо решение ДА НЕ СЕ вземе уссрайна в нато. Zелената носна помпа е бесен. Все пак трябва да са доволни, ще си получат касетъчните снаряди, защото нато нямат други снаряди. Нашите п0дл0ги сега да обяснят, защо подкрепиха даването на касетъчни бомби, като сме подписали те да не се използват.

34

да

преди 1 година

вола като рие, хвърля на гърба си....налагаха санкции, сега нямат суровини, а за оръжието първо трябва желязо, а то е в русия и украйна, ама там всичко е развалини, а морето го владее руския флот!

33

Анонимен

преди 1 година

Ми янките ще им дадат касетъчни бомби, тя Европа нема думата :)))

32

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли какво стана с геiпарада в Тбилиси (Грузия). Пълен погром хахахаха толкова бой изодаха, че повече никога няма да се сетят да парадират болестта си.

31

Анонимен

преди 1 година

80 години от Волинската резня. Някой да каже нещо? украйнските бандеровци избиват над 100 хил поляци, а само за 1 ден на 11.07.1943 г. са избити над 8000 хил.

30

анонимен

преди 1 година

100 000 поляци, жени и деца, са избити от украинските националисти, полша иска извинение, ама зеления плъх се прави на ударен....

29

Анонимен

преди 1 година

Не гласувайте за тези,които не позволяват на народа референдуми! Няма значение дали сте "за" или "против" еврото. Те просто не ни дават да изразим мнение. След като не дават повече не гласувайте за тях. Това са фашисти някакви,а не демократи. Вижте кой е гласувал против и повече никаква подкрепа за такива.

28

Анонимен

преди 1 година

Докато Zеления наркос беше у нас, през това време запечатваха манастира Киево-Печорская лавра, арестуваха и биеха православни миряни и бомбеха мирно население в Русия.

27

В.

преди 1 година

Оръжието иска метал. Металът иска пещи! Пещите искат въглища, газ, електричество. Кой ще ги даде?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27...размърдай чарковете в междуушната кухина и прецени кой....как....се е въоръжавал....

25

До 24

преди 1 година

Под заглавието на ваше дясно има едно като книжка или тетрадка - директно от там се влиза в коментарите.

24

абе

преди 1 година

тез пък амсалаци, трябвали им години, кой ще ви чака бе, шойгу вече окомплектова армиите и след месец ще има мащабна атака и да се свършва с тая измислена укрия!

23

Анонимен

преди 1 година

Голяма новина, откриха топлата вода (истинският въпрос е защо се допуска в правоверните медии - дали САЩ накрая взеха окончателно решение, че планът им не излезе и оттук нататък няма какво да правят в Украйна, защото няма какво да извлекат като позитиви, и скоро се готвят да оставят Украйна, след като напр. "открият", че Сев. поток всъщност е работа на Киев), иначе е ясно, че не само Европа, но и САЩ нямат какво да дадат (освен касетъчни боеприпаси), Байдън си го каза по CNN.

22

Анонимен

преди 1 година

Божкеее! Какъв ужас! Цяла Европа и САЩ, Великобритания пращат и не могат да смогнат да пращат!?!?! На Русия никой нищо не праща и все си имат. Странна работа!

21

321

преди 1 година

Баси дългата бля -бля "статия". Схвана ми се пръста да скролвам докъто стигна до коментарите, че аз само за тях влизам в тоЗ "новинарски сайт"

20

Анонимен

преди 1 година

Пълни безумци са тия. Особено сега във времето на дроновете. Запада не разполага с ресурсите с които Русия разполага. Ако започнат да пращат повече оръжие ще дойде момент в който и метала ще си изчерпат.

19

ххахахохох

преди 1 година

Аааахахахохохохахах:))))) Ква я мислихме, ква станА:)

18

САЩ

преди 1 година

Е, как така? Тц, тц, тц! Веднага да купят оръжия от САЩ и да ги пратят на Украйна! Трябва да поддържат САЩ, ъъ, така де, Украйна!

17

ало ало

преди 1 година

голям цирк! едните се ръчкат да правят повече бойни машини - другите ги чакат да дойдат и ги трошат като орехи!...и де ще му излезе края - сигурно като свършат украинците!

16

Анонимен

преди 1 година

Адиос урки!