63

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за война !Избора е с нацистката сатанинска евросган или с православна Русия!

62

ЦОКОВ ЧОКОВ

преди 1 година

ЗВУЧИ БЪЛГАРСКИ.... ДЕДО МУ Е БИЛ БГ КОПЕЙКА

61

Анонимен

преди 1 година

За генерал пак Лада ли дават на близките му ? Ако някой е запознат да поясни .

60

Анонимен

преди 1 година

Който ти влезе в държавата треба да бъде трепан .

59

Анонимен

преди 1 година

До Хан Крум: 260х. + 650х. = 910х. Дотук добре. Обаче има един проблем - Русия влезе през февр. '22 с ок. 90х., добави ок. 60 х. съюзническа войска (бившите ДНР + ЛНР), 300х. мобилизация есента, плюс макс. 50х. Вагнер (макар че тях нормално не ги броят тук, но нека ги сложим). Общо - 500х. войска, която изобщо е влизала в Украйна. Останалите 410х. откъде? Това да не ти е РС игра, където можеш да рестартираш. Знам, че не обичаш факти, ама поне малко работи с факти.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия след разгрома и денацификация след 10 години я виждам ЕС и НАТО.Иначе Китай ще я прилапа.

57

Анонимен 11

преди 1 година

Брей,брей,голяма новина,нали само,"руските окупатори убиваха"ами обявите,утрешния ден за празник,голяма радост.

56

Анонимен

преди 1 година

Останете си там.

55

toti

преди 1 година

Май тези Английски ракети влизат и през комина и на тоя НЕ МУ СЕ РАМИНА...Кой е СЛЕДВАЩИЯ !!! Най много да настане вътрешен БУНТ В РУСКАТА армия и да прерастне в ГРАЖДАНСКА Война и бидиш ли някой ден Русия влезе в ,,ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО''..???

54

Анонимен

преди 1 година

Кога най накрая ще напишете за провала на контраофанзивата.Всеки ден по 500 укри дават фира и около 200 се предават на руснаците.Пълен провал на офанзивата и много укрозагуби.

53

вечна дружба

преди 1 година

още един престъпник е ликвидиран успешно!бу ха ха !!!!

52

Бонго Бонго

преди 1 година

Преди плюехте днес, че били комунинги, сега украинолоинги.Няма работа там . Да избяга. Избягаха хиляди и едните у другите.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55- ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ- ПУТИН Е НОВИЯТ ХИТЛЕР- ТОЙ УНИЩОЖАВА И УБИВА В УКРАЙНА. ЕДНА ГОДИНА МИНА БЕ ХОРА, НЕ УКРАЙНА- РАШКИТЕ УБИВАТ ДЕЦА, ЖЕНИ СТАРЦИ, А ПОМНИТЕ ЛИ ДУГИНА КАКВО ПРИЗОВАВАШЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ- УБИВАЙТЕ УБИВАЙТЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ СА ХОРА- ТОВА Е РАШКИЯТ ГНУСЕН ФАШИЗЪМ.

50

анонимен келеш

преди 1 година

Така,така,всеки ден по 200/300 русначета на саздърма:):):)Верно многочислена държава са като население,но си върви месомелачката:):):)Как сварват толкова Лади да произвеждат за вдовиците и почернените майки не мога да разбера:):):)

49

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се опитва да ехидничи и да се прави на интересна тая цял живот ще си остане никому неизвестна списвачка в четвърто разряден сайт за местна консумация

48

Веско

преди 1 година

За мен най-големият русофоб е Путин.Насила вкара Финландия и Швеция в НАТО.Принуди близо 1,5 милиона млади мъже да емигрират и съсипва икономиката на тази дарена с природни богатства страна.ЦРУ не биха се справили по-добре.

47

123

преди 1 година

Е само тая кръвожадна статия показва за какво става дума в Украйна. И ***-канибал не би могъл да е по-кръвожаден. А джурналисите както списват статийките си, излиза че няма загинали украинци, побеждават наред и скоро ще маршируват на Червения площад

46

Анонимен

преди 1 година

Е руснаците като правят нещо не си играят на единични бройки.Ирландски наемник е напуснал Украйна и разказва за украинката контра.Украинците нямат никакво командване действа без разузнава и хората се хвърлят като пушечно месо.Това не са военни действия,а касапница.Така обяснява напускането си от Украйна наемника.

45

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДЪТ УНИЖАВА ЗЕЛЕНСКИ, КАТО КЪМ УКРАЙНА ТЕКАТ МИЛИАРДИ ПОМОЩИ, А ТАЯ ТЕТКА Е БЕЗСИЛНА....ОЩЕ ЛИ СПАСЯВАТ РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА, МОЛЯ ВИ ВЪРНЕТЕ ОБРАТНО РУСНАЦИТЕ ПО СВЕТА ЗА ДА НЕ ГИ СПАСЯВА ТАТКО ПУТИН.

44

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е украинския Хитлер. Докара страната си до унищожение заради нацизма. Точно като Хитлер. Освен това и двамата са евреи.