54

Анонимен

преди 11 месеца

Стой и гледай.Янките горко съжаляват за глупостта си през 90 те г и това, че Клинтънови решиха тогава да натикат и прибалтика в НАТО(както и цяла източна Европа).Днес Латвия вече гони руснаците от Латвия.Сещайте се накъде ще избие скоро.

53

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Извън НАТО имаше повече деца, значи беше подобре. А кой какво може за деца зависи от икономика, от заплати ама не ги вижда в НАТО.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите около Фигуранта и марионетките му Копейкин и Сидеров плащат наляво и надясно да се пласира тотална дезинформация за да се ескалира напрежението в държавата ни...

51

Анонимен

преди 11 месеца

БАНко вие руските въшльовци лъжете като роми. 160 милиона друг път

50

Анонимен

преди 11 месеца

Краварите не смеят да влязат официално в Украйна и да стане война с Русия тогава техните хора ще ги обесят на капитолия не никой не му се мре за кравароглобалистки итереси. На американците им е писнало от джендер пропаганда в армията и краварите не могат да запълнят годишната квото от военнослужещи, които не искат да имат нищо общо с джендерите камо ли да ходят да умират за технте криви "ценности".

49

Буци

преди 11 месеца

Русия не окопира, тя освобождава територии, окопира и от нацистите от сащ! Това е правилния изказ!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв ужасен начин да умрете, като евреите ви правят на нацисти пред Русия. Това е нещо като масово убийство самоубийство. МногоПрост народ.

47

Анонимен

преди 11 месеца

че ти само това провокираш

46

Анонимен

преди 11 месеца

До 47 Ти склерозирал дядка обещаваш ли да направиш минимум 5 деца ако излезем от НАТО?

45

БАНко

преди 11 месеца

ЗЕЛЬО КЪМ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ,, КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ АКО 160 000 000 РУСИЯ ВИ НАПАДНЕ ???" А РУСИЯ БЕШЕ 144 000 000 ПРЕДИ ГОДИНА !!! ТОВА СА УСПЕХИТЕ НА ПУТИН СРЕЩУ НАТООВЦЕТЕ !!! ИМАТЕ ЛИ ВЪПРОСИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ , НАТООООООВЦИ ????

44

Анонимен

преди 11 месеца

Аз как да вярва на хора чужди слуги в МО, прии положение, че съм ги хващал в лъжи многократно? Щом тия продажници казват, че няма да се разрастне значи ще се разрастне.

43

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 31 А нато като останеш и трябва да се закрие бг се обезлюдява. С евроатлантични цености не става.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Ако стане това лично наода ще обеси Кирчо, Боко и Магарев.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Тука една пушка няма да гръмне не са решили не са дошли евентуално ще има циркове като живи вериги докато властта не се овладее отново от проруски елементи

40

Анонимен

преди 11 месеца

Да оклука Тагарев точно това му е целта да се разрастне в НАТО за да има шанс за спасение на умрлата му Укрия.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Кой нормален ще вярва на Тагарев? Той повтаря Зеленски който пък говори каквото му е удобно на интереса. Нали ни убеждавахте преди че Русия нямала да влезе в Украйна....

38

Анонимен

преди 11 месеца

Последните 35 години българите явно плюха на русия и показаха, че по никакъв начин не щат да имат нищо общо с вмирисания руски мир. А тука една мутрофанска копейка иска да праща България в русия.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Официално България е в топ 5 в СВЕТА по производство на леки и средно леки снаряди и средстства за отбрана тип ПВО и др. Отварят се нови оръжейни заводи в три големи бг града. Кво да говорим въобще? Има ли значение на кой се продават? Както знаем едно време продавахме и на ИСИС... демек всички табута отдавна са свалени.

36

баба мара

преди 11 месеца

вижте какво става в македония един българин се връща в българия защото в македонияне може да се живее ако си българин това за мен е сценарии като в украина колко му ена мозъчните тръстове да инсценират провокации в днешно време всичко е възможнозатова внимаваите по изборите мислете досега се видя че не мислите

35

Бай Чеп

преди 11 месеца

"Българските служби за войната в Украйна: Може да се разсрасне до Балканите". (Работила по "писанието" със сгрешено заглавие "журналистката" Н.Христова / днес в 14:50 часа). Сега пък "ново двадесет" от С.Стоянова!!! Въпрос към "шефовете" на Днес.бг: Вашите списвачи-преписвачи-Гугълпреводачи не си ли говорят?