36

Алекс

преди 10 месеца

И какво му е скандалното на пилона,че не разбрахме? Като е паднало,ще се закачи.Планина е,духа вятър.Аман от хейтъри-безделници.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Днес и те явно са срещу знамето....грозна пропаганда...

34

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата ни пародия на държава е такава. За какво беше изобщо подобна простотия? Какво показваме с това знаме?

33

Обърнете внимание!

преди 10 месеца

Забелязвате ли, че шпиц-командата против ЗНАМЕТО на Рожен ВИНАГИ говори за "пилоН' - не смеят да кажат, че на Рожен не се издига ПИЛОН, а ЗНАМЕ - БЪЛГАРСКИЯТ ТРИБАГРЕНИК! Иначе ВЕДНАГА ще си проличи, че атаката е против БЪЛГАРСКОТО! Второ - "неумишлената" правописна грешка (ако го променят-за непрочелите-заглавието е "...от скандалния пилоТ ") - да се намекне за Президента на подсъзнателно ниво! И как някой е успял да хване точно момента, в който се случва инцидентът ;) Абе то бива хибридки...

32

Причините

преди 10 месеца

Причините знамето на Рожен да е "скандално" са: 1. Рекордно високо и голямо знаме ТОЧНО ТАМ (исконно най-БЪЛГАРСКАТА планина - Родопите) и заедно със събора може да стане като символ на България и Българщината по принцип - това противоречи на плановете на Турция да опитва да хапе територии после, а ДПС управлява. 2. Президентът Радев е патрон, а сега командата е "атака по Радев по всякакъв начин". 3. ВСИЧКО БЪЛГАРСКО в момента се атакува-и Българския парк до Варна и куп примери, но нямам място.

31

Един довод

преди 10 месеца

Слушах хората "против" знамето на Рожен, имам познати от Смолян, питах и тях - НИКОЙ не дава НИКАКВИ адекватни обяснения какъв е проблемът. "Скандално е" - питам "кое?" и ... мълчанието на агнетата... "ама те много бързо му издадоха документите", "ама май едни пари изпраха"... питам "ама то е на частен терен и е от дарения?" и следва "айде да не говориме за политика" :D Просто повтаряне по "медии" и соц. мрежи като овци (без да обиждам животинките). Опорки без мисъл и антибългаризъм в БЪЛГРИЯ!

30

ГЕНЕРАЛ МАЙОР

преди 10 месеца

Само за един скандален псевдопилот се сещам, който по неволя станал псевдопрезидент.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Да се надяваме да не падне пилона върху някой.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Родни простотии, дай им байряци да развяват.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Явно и природата е отвратена от този фарс, показност и фалшив патриотизъм. Нищо, вържете костя копейкин на пилона да го държи.

26

Мустафа

преди 10 месеца

Машала ефендим

25

Ядрен вампир Z

преди 10 месеца

Колко ще има да пада още...пълна излагация

24

Анонимен

преди 10 месеца

Е голема работа. Ще го вдигнат пак и ще се вее. А умнокрасивитетът ще злобее.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Знамето на Македония е по-голямо и най-велико! На македонското знаме има истински лъч от светлината на Слънцето! Първият македонски цар Херкулес е отрязал лъча от Слънцето и го е сложил на македонското знаме!

22

Бай Чепик

преди 10 месеца

Очакваме изявление от шофьора на самолет - "Аз отново бях подведен".

21

Светозар

преди 10 месеца

Това е лошо предзнаменование.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Много е забавно да ги гледаш тези с жендъридеологиите как се гърчат и драпат, охкат и пъшкат. Пилона е на частна земя, със сменен статут, всичко законно та дрънка. Нещеш ли Пампорово е наблизо със изглед на строителна площадка...и там не става за заяждане с мисли за природата. Остана знамето, е знамето ще се вее и ще е гордост!!!

19

The notorious pilot

преди 10 месеца

От злодеят Румбураk по-скандален пилот няма. Ама така де, грешката е вярна. Нали баш той бил патронът на тази инициатива. Е, господ знае кой е истински патриот и кой е лицемер и им го показа.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Поклонете се на Непобедимото Македонско Слънце и махнете европейските флагове със звездите и месечините! Флагът със Слънцето е вашият нов Бог и Господар!

17

Е.Т.

преди 10 месеца

Ако няма да се вижда от космоса, да го махат.