49

Анонимен

преди 11 месеца

Айде пак лакардии.

48

Гай Баньо

преди 11 месеца

Едва ли има нормален човек на земята, който да повярва в тоя пасквил. В последно време журналистиката удари дъното! Но упорито продължава да копае надолу!!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Тежко оръжие не са само танковете. Има и такива машини като Солнцепьок ("припек"), която изгаря надълбоко и нашироко големи обекти, или "Змей Горынич" ("змей Горянин"), който разминирава наведнъж цяла пътека напред. Например. Обърнете внимание само какъв е подходът на военните към техниката, как името показва културата, чувството за хумор и съпричастност в делото.

46

Шефрет

преди 11 месеца

Нека се забавляват Ка Алигаторите и Нощните ловци ) Красиво е като гледаш как укри излизат под формата на дим през тенекиите на Леопарда)

45

Анонимен

преди 11 месеца

в тоя сайт май пишат ора на които им се иска да беше така, ама истината е че от тоя малък скалъпен конфликт си печелят и краварите и алкохолиците а укрите са от страната на булката и докато панаира е при тях с всеки ден им намаляват шансовете да остане читава държава.

44

Банкеръ

преди 11 месеца

Абе кажете си го в прав текст ще се строи берлинската стена наново.Не за друго ами заради едната газ.Украйна е вече бита карта.Предполагам полските мишки ще са втори.

43

Истина

преди 11 месеца

*** колко работя ще имат след войната. Много ЖИлязо брат ми ще има да берат 2 живота иначе тази война е мана небесна за Европа, Русия и САЩ, вместо да плащат да се рециклира старото оръжие, просто го закараха до Украйна и там го оставиха на другите. Но хората се радват че уж помагали на украинците, в дългосрочен план им вредят много повече, но това ще се разбере след поне 10-15 години.

42

анонимен

преди 11 месеца

САЩ имат 200 ядрени оръжие, Русия - 2000....какняма янките да се навеждат и да бутат оръжие други да се избиват!

41

Анонимен

преди 11 месеца

Тука са се разписали много дебалансирани капейки.

40

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 38. Колко близо по-конкретно ?

39

Христо Христов

преди 11 месеца

Вагното е Русия да смачка нато. Колкото по-скоро, толкоз по-добре за България!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Нали още миналата година им свършиха на Руснаците оръжията и парите, бяха въоръжени с лопати..

37

Анонимен

преди 11 месеца

"Украинсия танков флот" ..... много благодаря

36

Анонимен

преди 11 месеца

Военният крах на Русия е съвсем близо.

35

анонимен келеш

преди 11 месеца

Ние от НАТО имаме задачата в тази война в Украйна,Русия да даде колкото се може повече жертви:):):)О йес ай ду:):):)Както се пее в тоталния Гръцки хит на Мелисес:):):)

34

Анонимен

преди 11 месеца

Медведев: "Нашата цел е проста да премахнем заплахата от членството на Украйна в НАТО. И ние ще я постигнем. По един или друг начин. Днес дори "напушените" лидери на киевския режим признаха, че в състояние на конфликт Бандерокраина (както сега е прието да се наричат неговите гниещи останки), няма да бъде приета в алианса".

33

Анонимен

преди 11 месеца

Ако САЩ влязат в открита конфронтация с Русия и Китай, високоточното им оръжие ще се изчерпи за дни или дори часове, пише Wall Street Journal.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Никога досега американска дивизия не е извършвала атака която да пробие отбрана на противник. Американците пускат авиацията която да унищожи всичко и после дръгват като на разходка. Какво е това танкова дивизия, или армия, или операция като "Багратион" не знаят, само в книжка са чели. НАТО не е готов за конвенционална война в Европа - нито по количество въоръжение, нито по обучение, нито по отработена тактика - нищо от това не могат. А в тактическите ядрени оръжия Русия превъзхожда НАТО многократно.

31

Хе Хе

преди 11 месеца

Абе колкото свършиха ракетите с чиповете от пералните токова са свършили и танковете. Добре поне че при ваксите превъзходството е пълно и е увредило тотално мозъчните устройства.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Бяма никаква практическа полза от каквито и да са самозаблуждения, самозалъгвания или словесни имитативни опити за магии! Никакви. Реалността е една. Огромното предимство на руската войска , е че ВСИЧКО сама си произвежда, за всичко има собствени технологии, собствени заводи и действаши непрекъснати поточни линии. От разработките и суровините за снаряди и машини до сателитните връзки. Обединените сили на противника обедняват единствени налични натрупани и неактуални в производството предмети.