27

Анонимен

преди 10 месеца

Надценка 300 процента!, укриваш оборот!, не се плащат осигуровки на работниците!, всичко остава по старому ,но хванат ли те ,че вършиш нещо от споменатото да ти отнемат бизнеса в едноседмичен срок!

26

До 10

преди 10 месеца

Ами те тези задължения по кредити няма магически да изчезнат. Цял живот няма да работи на трудов договор и няма да има нормална работа с отпуски и болнични, а ще е роб?

25

до 15

преди 10 месеца

До Анонимен,ами алчни са,щото и те са излезли от тоя алчен народ,какви да са

24

Анонимен

преди 10 месеца

1/2 от заведенията нямат касов апарат.

23

Анонимен

преди 10 месеца

С тези цени по заведенията вече хич не ми дреме за тях.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера оставих 120лв в кварталното ресторантче. 2-*** възрастни и 3 деца. Без алкохол, без десерти.

21

значи

преди 10 месеца

да се иска да се въведе малко ред се нарича лобизъм,за това е тая държава на тоя хал,всичко по втория начин и после виновни са политиците,а когато на народа му се каже,че трябва да спазва някакви правила се дърпа

20

Анонимен

преди 10 месеца

Във Варна сафрид под 15 кинта няма. Бирата 330 мл започва от 5 лева.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Жизнено важно ли е да има кръчми и ресторанти? Това бизнес от стратегическо значение ли е, че се подпомага от държавата (в частност от данъкоплатеца?) Като не успеят да излязат на печалба, просто затварят, обявяват фалит и следващите може би ще се справят по-добре. Разбира се, че е задължително да издават касова бележка. Разбира се, че трябва да плащат на служителите си по банков път! Бойкот на мутрите ресторантьори!

18

Мен

преди 10 месеца

До 158Защо ходиш там да те питам? В гърция за тия пари ще ядеш пресни пържени картофи, а на цената на миризливата цаца ще си вземеш пресен гаврос.

17

Ти да видиш

преди 10 месеца

Всички знаем, че имате по два касови апарата. Един редовен за редки случаи и още един, който не е свързан с НАП , от който издавате фалшивите бележки. Говоря от личен опит като сервитьорка.

16

?

преди 10 месеца

И как заведение няма да ми издаде касова бележка? Значи сядам на ресторант, вечеряме и викам сервитьорчето да платим сметката и то ми казва направо сума, примерно 180 лева без да ми даде бележка? И как е пресметнало такава сметка?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Явно имат Яки връзки във власта ,или власта има Много хотели и ресторанти ? - Второто е по-вярно - 9% ддс само за тях ,за стотици хиляди укри вече Източиха Милиарди през хотелите си , Подарък от нап оборот 80% за цяла година, а 60/40, а 80/20 ? - Спи и блей Клети ми народе - Алчни са и че дерат до кокал....

14

Анонимен

преди 10 месеца

Али Бегай там ли е

13

Еrror 404 404 404 40

преди 10 месеца

Защо в таз държава само лентяите и непроизводителен персонал като ресторантьори,милиционери,даскали ,артисти,певци скачат бе?Тия знаят ли че ние малцината от производството дето пълним бюджета с данъци и осигуровки нямаме право нито да скачаме,нито на отпуски,нито на нищо защото на момента ще сме аут!Бахтий сбърканата "държава"!

12

158

преди 10 месеца

През уикенда ядох бланширани пържени картофи за 10 лв на Градина.. Ай сиктир.. Ден година храни е там..

11

Анонимен

преди 10 месеца

Бизнесмен ган4аков, хотелиер кашаваря много мрази фискалните устройства,обичка си да принтира системни биляшки с цифри върху тях и после трие оборота.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Запалтата да се изплаща по банков път на сертвитьорите означава, че няма да има персонал избщо. Там ходят тези с кредити ако минат по банков път ще са автоматичен запор заради кредит!!!

9

Българин

преди 10 месеца

За кокорчо бюджета има единствената цел да е с 3% дефицит. Всичко друго е рязано до кокал.

8

и те така

преди 10 месеца

много аванта се отпуска на кръчмарите ! то не беше КОВИД помощи , то не беше сваляне на ДДС , ,,,, който оцелее бе , кръчмар от всеки не става !