82

Анонимен

преди 10 месеца

Добре че скочи иначе никога нямаше да напишете какво е казал обама това новина от повече от двайсе дена

81

с

преди 10 месеца

полско-английска марионетка

80

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е Подоляк...изведнъж...така в нищото в Крим се обяви Референдум...без да има зелени човечета...просто кримчани решиха...и после така изведнъж решиха и в Луганск...и в Донецк...Обама...оглупяваш...

79

IQ 3.14

преди 10 месеца

До София скоро сърбите ще направят референдум за това, което си мислят че им се полага след руско турската война от 78ма, ше дирите и подоляк и зеленски тогива, ама ще е регионален конфликт.

78

IQ 3.14

преди 10 месеца

е нали опорката беше че подоляк и притула са яки а арестович си измисля? предполагам нема нищо общо с разтурването на московското читалище. така е, службашите и нагаждачите са неспособни да импровизират, ако началника не каже кво да се пише

77

София

преди 10 месеца

г-н Подоляк или както там се казва тоя пуяк, да вземе да си спомни, че имаше референдум, на който почти единодушно се избра присъединяване към Русия. Никакви оръжия, никакви глупости. За жалост, хората обаче са късопаметни и не помнят разни събития и разни дребни, но важни детайли от тях.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Тези мишоци защо не са на фронта а се крият по дупките и пращат другите да си жертват живота за едното нищо?

75

Мумията Джо

преди 10 месеца

Миналия вторник мумията Джо Байдън каза, че Владимир Путин губи войната в Ирак, какви претенции имат украинските фашисти не мога да разбера, нещо против Ирак ли имат сега????

74

Анонимен

преди 10 месеца

Още един психар. Не знам как вижда нещата в неговият извънземен свят но за нормалните хора нещата изглеждат по следният начин. Украйнските ненормалници опитват да предизвикат ТСВ между Европа, САЩ и Русия. Интересно как виждат бъдещето на отровеният миниран колхоз на който викат "слава"Много са зле тия.

73

хм

преди 10 месеца

***, само не казвай, че не си се усетил, че запада ви използва за целите си в тази война от 2014г. Човек наистина да ви съжали. Украйна играе много успешно ролята "прелъстена и изоставена". На този етап не е напълно изоставена, просто защото още не е изпълнила всичките си задачи. Като ги изпълни, съвсем ще бъде изоставена от запада. А запада изобщо не се интересува от човешките жертви на украйна и разрушенията. Важното е целта и интересите на запада да бъдат постигнати.

72

wasteland

преди 10 месеца

И фентанила също

71

Анонимен

преди 10 месеца

Истината си пробива път, лека полека към светлината. Няма как вечно да ви вярваме г-н Подляк.

70

Мечо пух

преди 10 месеца

Слава Кокаина!!

69

Лошо куче

преди 10 месеца

Охооо кучето започна да лае стопанина си! Иска и да хапе. Всички знаем какво обикновено прави стопанина в такива случаи!

68

Пунчо

преди 10 месеца

Първо, да кажа че не съм никакъв фен на Путин или на Русия, да е ясно.Това заявление "Западът "не иска да признае грешните си решения, които са довели до настоящата трагедия" - е абсолютно вярно!Но също таке е вярно че и Украйна не иска да си признае грешните решения!Още като НАТО каза "абе може Украйна да влезе в НАТО някой ден". Украйна можеше да каже, "НЕ, мерси". Но решиха да ръчкат мечката с пръчка. По никой начин не оправдавам Русия, но като ги знаят какви кат...ли са рашките!!!

67

Анонимен

преди 10 месеца

тея украинците се по сменшни става, лошото е ,че бая заселиха при нас, ще берем ядове с тея небалгодарници

66

Анонимен

преди 10 месеца

Подоляк гнусна фашизоидна м.ъ р шо. Скоро ще те стържат с лопата от асфалта

65

подляк

преди 10 месеца

Продавам си децата за някои друг шекел

64

Реалист

преди 10 месеца

Прав е Обама, Крим винаги е бил руски, както и Украйна, това са руски територии, който не вярва да провери историческата истина каква е, когато фактите говорят...

63

До 64

преди 10 месеца

Някой все още не може или не иска да разбере кой кого нападна, за да си стокова мненията.