228

Васко

преди 10 месеца

На редактора на ДНЕС който е писал тази статия .И на кавалите дето плюят по нашето море от злоба .Им препоръчвам да влязат в тези 2 сайта Летище Бургас пристигащиЛетище Варна пристигащи Могат да видят за какво става въпрос за днес и за следващи дни на бг Черноморието .

227

Обективен

преди 10 месеца

Както навсякъде и у нас има добри и лоши хотели, добро и лошо обслужване. Въпрос на добро проучване е да намерите вашето място за почивка. Тук не е място за реклама, но на всички цитирани в чата курорти има и добри места с добра храна и условия. В Гърция съм попадал на уникално неадекватни условия и обслужване, което не означава, че в гръцките курорти е лошо. За Турция мога да кажа само добри думи - имат най-добрия сервиз и умеят да привличат туристите. Просто от години са си изградили традиция.

226

Анонимен

преди 10 месеца

Как няма да ходят хората след като от 29 години Митьо очите и неговите хора контролират слънчака. Нито искам да изнасилват дъщеря ми, нито някакви с първи клас да ми вдигат колата. Имат късмет че няма обесени хотелиери

225

Анонимен

преди 10 месеца

: Морето е чисто, сами сме виновни за бавния старт на сезона- на Созопол е мехурчети и кафяви водорасли навсякъде и смърди ужасно-на втория ден не издържах и си тръгнах

224

Рендету

преди 10 месеца

Мутрата иска да забогатее от въздуха! Ниско качество на услугите, за качеството на храната да не говорим, но пък какви цени... Къде са масажите, джакузитата, сауните, атракциите, фул-инклузва - Йок! Е, тогаз за къв да плащам по-скъпо за по-ниско качество, шум и мръсотия на Мутрите!? Септември на почика по гръцките островчета!!!!!

223

=

преди 10 месеца

До 237 - точно така съм и аз, не стъпвам на нашето море. Миналата седмица бях по служба в Созопол. Празно,няма туристи но улиците мръсни та мръсни. След пътуването бях гладен, взех си един дюнер и го хвърлих. *** и половина. Кафе си купих, по лошо не съм пил в последните 10 г. Свърших си бързо работата и си тръгнах. Обядвах в Хепи до плажа в Бургас, там храната и кафето бяха нормални, но Созопол е пълно разочарование

222

Коджабашев.

преди 10 месеца

В България има много добри места ,но са рядкост. Има хотели и ресторанти с много добра кухня и ниски цени,свежи, добри продукти ползват ,винаги са на 100% заети.Дригите хиени само гледат и завиждат ,местата им празни най-много някой заблуден да клъвне ,но това не са клиенти ,а жертви. Клиент е тогава когато идва пак .Колко клиента имат 80% от заведенията и хотелите ни ,да- нула.

221

=

преди 10 месеца

Вчера обядвахме в уж гръцки ресторант на пазара в Пловдив.Бакаляро уж прясно,с половин сантиметър галета,за да не се вижда.Отврат.Гаврос най вероятно миналогодишен.Отврат.Цацики по лошо и от най лошата млечна салата.Кьополу тъпкано с оцет. Четири вида храна пълна отврат.Хигиена на заведението Нула. Отврат от всякъде срещу 45 лв. Платихме,зарязахме всичко и си тръгнахме

220

някой

преди 10 месеца

Наемете си къща - излиза по-евтино от прехвалените хотели пълни с алкохолици и наркомани. Защо собствениците на къщи под наем не реват а са заети от средата на юни до средата на септември? Защото имат акъл в главата. А селяндурско-мутренските хотели да го духат.

219

Анонимен

преди 10 месеца

До 237.. Тези места дето си ги изброил си ги виждал само поYou Тube ..Виж намери някой лев излез от панелката, хвани един бус и отиди за 1 ден до бг черноморието Да видиш какво са направили хората ..Ще ти остане спомен за цял живот

218

Падаря

преди 10 месеца

Морето е на народа,плажовете също ! Свободен достъп до морето и плажовете е право на всеки български гражданин.Да си върнем морето от мутрите и местните шарлатани! На 100 м от водата никакви строежи и частни притенции само подвижни бараки с право на ползване и 50% свободни зони минимум ! Да се впише в конституцията ! Концесии, заменки хотели развалиха "морето"

217

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да си много пропаднал, за да ходиш на море в България. Факт!

216

Анонимен

преди 10 месеца

От над 20 години обикновено ходя на море за по две седмици в Испания или Италия. От време на време пробвам нещо друго - няколко пъти в Гърция, веднъж в Турция, веднъж във Франция, Биариц, Карибите, Африка (ЮАР и др.) и т.н. На Мутроморието пробвам през 5-6 години, но не издържам и си заминавам още на втория ден.

215

До227 от Deutschland

преди 10 месеца

Албена наистина е страхотно место Имаше предаване за този курорт по немска тв.АRTE Именно за тези неща които описваш Но страхотно е и в Обзор Лозенец Оазис на юг .Там всичко е резервирано още от зимата .

214

Анонимен

преди 10 месеца

Седем дни на море в България, от които поне пет дни със стомашно разтройство. Кеф голям.

213

И няма да се върнат

преди 10 месеца

В БГ ***

212

Гърция

преди 10 месеца

От 14 г. ходя там, беше рай, но след ковид, месните се оплакват от" over tourism ". Повечето магазини и заведения по Халкидики и близките дестинации са взети от българи и руснаци. Цените се вдигат, вече даже искат и пари за шезлонги (винаги са били включени в консумацията) . ПДивите плажове вече не са диви а пренаселени, пълни вече с фасове, салфетки и бутилки. За съжаление Гърция такава каквато беше може да се намери само на далечните острови и след Атина. Наблизо вече си е ***!

211

Алов

преди 10 месеца

Хак им всичко скача яжте фалити и пясък тарикатииииииииии

210

Анонимен

преди 10 месеца

Не само в Гърция и Турция бягат туристите. Испания, Италия, държавите от бивша Югославия и т.н. са пълни с туристи, вкл. и от България.

209

Анонимен

преди 10 месеца

в Турция ни хранят с отрови, децата са с хранително натравяне онзи ден се върнахме от Анталия, цените над двойни, обслужването бая куца вече, чаршафите жълти почти от множество пранета захабени, а е 4 звезди хотел. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТУРЦИЯ