408

Ицо

преди 11 месеца

Ваксинирани антиваксари, Противници на еврото с евро влогове, Рекламиращи се като хора против субсидиите(ще ли да я върнат), строят си къщи с тях, нищо не върнали. Против мафията, с платени автобуси шведи от контингента на протестите им. Против статуквото, гласуват с ДПС и ГЕРБ, избират пеевски за конситуционалната комисия. Идеологията тук не е "фашизъм" ами е популизъм таргетиращ по слабо образованите ни съграждани. Толкова за тея.

407

леля Пена

преди 11 месеца

ТЕЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ.ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ НЕГРАМОТНИ КРЕЧЕТАЛА!

406

Анонимен

преди 11 месеца

Румен Грипенов Крадев е на грантове от США! Също така на хранилка на руското пасолство!

405

Зла участ

преди 11 месеца

Копейкин се пъне да прави български Майдан, но ще се озове в кауша.

404

Анонимен

преди 11 месеца

Пепе дебе и бебе сдс дпес са пък еврофашисти.

403

Анонимен

преди 11 месеца

До тяTo гледам от това следене сте на този хал. Кого следяхте докато Тиквата и шайката му крадяха милиарди? Кого следите когато неофашиста копейкин прозовава към насилие? *** народ сте, ***.

402

Е ми...

преди 11 месеца

Ти му пишеш "тук не е Москва и Беларус", оно ти слага минуси... е ми кво да му кажеш.. то само не иска да влезе в пътя... режи от кокал Бай Ники!

401

Анонимен

преди 11 месеца

Ликвидирането на бг лева еврогейска ценост ли е. Бракове между геюве и трети пол пак са *** цености.

400

Ицо

преди 11 месеца

прекалено много важност им се отдава на "възраждане" как ги кичат с думи като фашистка, неофашистка партия и тн. Макар и лоша това също е идеология. "възрожденци" идеология нямат. Щеше да е хубаво да имаме идеалисти в НС, но тези посредственяци нямат акъл и за това. Нивото на избирателите им би ги затруднило дори да си напишат името правилно, а камоли да следват или дори да знаят за една или друга идеология.

399

Анонимен

преди 11 месеца

Ами досегашните европейци и атлантиц се оказаха предатели и слуги на запада и чужди държави все анти бг. това ли са техните антибг цености но не са бг.

398

Аз само да питам нещ

преди 11 месеца

Абе, вие които се водите от манипулациите на Костадинов, дето ви води като на каишка, я да ви питам нещо. Вие не се ли замисляте, че като правите заплахи за насилие, руски пучове, преврати и гражданска война в европейска и натовска България, има там едни хора, които ви слушат мълчаливо и си правят сметката какво се случва. Опомнете се и вижте къде се намирате, не знам какво си мислите, но тук не е Москва, не е и Беларус.

397

тя

преди 11 месеца

За какво насилие говори тоя ? Когато нещи не ни харесва в управлението ,излизаме на протест !Тоя иска да сме послушни и да си трайкаме , а те да правят каквото си искат !Да ама Не ! Народа изкъсо трябва да следи управниците и ако трябва да предизвикат оставката им !

396

Конфуций

преди 11 месеца

Не знам кои са фашисти, нео-фашисти и комунисти, но за кокала на власста някои политици ще нарекат родната си майка фашист.

395

Анонимен

преди 11 месеца

Коцето, като е такъв голям мъж, ще се обяви ли открито срещу американското мюре Румен Грипен Крадев? Или скача само на ПП ?

394

Точния 2

преди 11 месеца

Гледам 12 минуса за твърдението че 358 000 НЕ Е равно на 500 000.Измислиха и нова математика другарите, 2+2 е четири но ако партията нареди ще стане и три.

393

Анонимен

преди 11 месеца

Е кое ви е проблемът на вас?? Кравари, кравария... ама единственият завършил американски колеж за бойни пилоти е Румен Крадев! ФАКТ! БЕЗСПОРЕН ФАКТ!

392

Анонимен

преди 11 месеца

Прав е Денков, това са престъпни елементи.

391

Анонимен

преди 11 месеца

До о_О 407 Обкръжението ти не е цяла България. Все едно някой от ДПС да ми каже че понеже в неговата община не гласуват за друг значи няма други партии.

390

Как къде

преди 11 месеца

До о_ОВ дълбоката провинция в кръчмата .

389

Анонимен

преди 11 месеца

Копейката ви лъже по-умело от Волен, обаче. Ще се опомните, но ще е късно. :D