46

Е

преди 10 месеца

Русия е само лъжа и пропаганда. Скапана ***. Даже нашите склерозирали русофили дори не си помислят за там.

45

И засвистяха

преди 10 месеца

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.

43

Пълним Чирен

преди 10 месеца

Сатанистите пикаят ГАЗ!! В БГ е пълно с Евроатлантичета сатанисти които сега като почнат да пикаят газ ще напълним хранилището в Чирен и ще се диверсифицираме! Този план го измисли Кокорчо. Новият стар министър на финансите.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Абе верно къде е Зе паляка,да не би лично да контролира как вървят декорите за поредното му появяване на фронта да награждава хохли които били превзели поредния град,неизвестно кой?

41

однако

преди 10 месеца

ГАДОРЯН, Шойгу и Валерката дали са некадърници или ... Припомням факти: Шойгу и Валерката излизат и заявяват, че ако ударите по наша територия с Щорм Шедоу, ние веднага ще нанесем удар по центровете за взимане на решения. На 22 юни укрите разрушиха Чонгарския мост в Крим с Щорм Шедоу, а отговор няма. Това прилича на сигнал към съюзник: Ето ти червена линия. Удряй смело. Шойгу и Валерката няма да отговорят и всички ще сочат Путин и ще му се смеят, че му нарушават червените линии.

40

Вова говори

преди 10 месеца

А Рептилите пищят. Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!

39

Анонимен

преди 10 месеца

До лудия русофилСАЩ - 3.2/100000 убийства годишноРусия - 8.5/100000

38

Нацистки писък

преди 10 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.

37

Анонимен

преди 10 месеца

То се виде че от тоа баш нищо вече не зависи. Сички си го слагат на дедовия

36

Анонимен

преди 10 месеца

До 28 Само на тебе ше даде нали?

35

Видяхте ли прайда

преди 10 месеца

Сатанисти навсякъде с татуировки, изтисувани целите. С пречупени кръстове с нацистки слънца. Всякква символика. После защо това съсловие на 99% подкрепя Укронацистите. Ми как няма. Те са същите. Да има един челъм да ги наптоварят всички на тирове и да ги пратят на наркомана в Киев да ги хвърля на фронта както намери за добре.

34

Киевски нацист

преди 10 месеца

Болен плод. Изгнил и леко вонлив. Свенливо приведен, с изсъхнала дръжчица, полужив. Откъсва се литва, полита за миг, но туп на земята размазан приключва животът си сив.

33

Клоаката ФАЩ отича

преди 10 месеца

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

32

Всички мълчаха

преди 10 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

31

Гадното джудже Зе

преди 10 месеца

Ами къде е онова гадно Зелено джудже питам аз?В бункера в Киев ли се е навряло или е избягало в Полша.Днеска гадното джудже изграка с оня глас на гарга че са превзели един град ама не каза кой.Набързо го каза и изчезна пак нанякъде.Къде е джуджето питам аз?

30

Анонимен

преди 10 месеца

А светна ли ви ? Само че за да получите отговорите трябва да се помолите на бате Владко и да го цункате по...

29

Анонимен

преди 10 месеца

Кой му дреме, че тоя пуяк бил казал нещо си

28

Анонимен

преди 10 месеца

Много скъпички са били Вагнер. 1 милиард евро годишно за заплати. Крали са яко батюшките.

27

Българин

преди 10 месеца

В паника - друг път. Ще разбереш, когато западът е близо до паника. Тогава НАТО ще нахлуе в Украйна и ще изметат руските нацисти за 24 маса.