55

До Слава украйна

преди 1 година

България над Всичко!!! Бандерофилите чемодан, вокзал, Лвов.

54

Mopcku_

преди 1 година

Пригожин сега някак си бързо и лесно ще изчезне от прожекторите и много вероятно и никога повече нищо да не чуем за него, тъй като в Беларус може да бъде ликвидиран и без никой да разбере :) Да се неначуди човек какво ли толкова са му обещали, за да го заблудят така :)

53

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, вижте кратунката на джyджето е 2 пъти по-малка от на тoлупа Лукашенко.

52

Полковник

преди 1 година

Огромните загуби на бандеровците от началото на офанзивата се крият,но са хиляди.За няма и две седмици укрите разбраха че не могат да победят руснаците и да пробият фронта.Военна техника Запада продължава да праща,но хората в укроармията намаляват.Ако има руска офанзива тя ще е срещу много отслабени бандеровци.

51

Олимпий Панов

преди 1 година

Разполагането на ядрени оръжия на беларуска територия означава бавно анексиране на Беларус от Русия.По тая логика Значи много европейски държави са окупирани от Америка и са много по зависими от фашингтон от колкото лукашенко от Москва.

50

Teo

преди 1 година

"Абе русофилчета, къде е джyджето наистина ? Жириновски вчера каза, че са заедно в някакво кафене "Пъкъла"."... о, да! Щом сте толкова запознат, предполагам лично сте разговарял с Жириновски в съответното кафе, и някак си сте успял да напишете този брилянтен коментар от там?!?

49

Слава Украйна

преди 1 година

Пригожин трябва да бъде арестуван и изправен пред международния трибунал за военни престъпления!! Украинците няма да забравят клането в град Буча извършено от Вагнер по негова заповед!!

48

Полковник

преди 1 година

Колоните на Вагнер с бърз марш вече се приближават към Запорожието.Докато уж Пригожин е в Беларус може да в окаже че е в Запорожие.Ударът ще е тук където укроофанзивата не успя и бандеровците са отслабени.Предполагам руската контра ще е в посока Одеса.

47

Кварталният батка

преди 1 година

Имената на анализаторите разбира се са сменени, но ги познах по нивото и стила, това са кварталните анализатори бай Иван, Пецата и бай Гошо, вчера ги видях пред блока пиеха бира и явно този материал е резултат от тази среща.

46

Анонимен

преди 1 година

Брилянтен ход - запазва Пригожин от руската конкуренция на Кремъл и при евентуален либерален преврат той ще може да се върне като спасител на Русия.

45

BB

преди 1 година

До Анонимен 48 Ти добре ли си да не си сношен

44

Haja

преди 1 година

Оставете го вече Пригожин , тази нощ отново прекарана заря над Одеса и Запорожие , руснаците не само не се отбраняват но дори настъпват хаха !

43

Анонимен

преди 1 година

Укрофашизмът си отива.

42

Анонимен

преди 1 година

Всеки диктатор умира като враг на народа, просто е неизбежно...така работи тоталитарната система. И да се крие по шумаците Путин, това няма да го спаси

41

Интересно...

преди 1 година

.... в главите на някои западни анализатори започва да се прокрадва идеята, че целият този цирк е бил постановка, целяща да убеди украинците да атакуват масово руските позиции, вместо невидимата си досега контраофанзива. След като ВСУ благоразумно си останаха в окопите и контраатакуваха на сън, последва лупинга с Вагнер в Беларус. Сега някой се досеща, че и там има една близка столица за атакуване. Киев. Да видим какво ще се случи, докато врачките пророкуват поредната гибел за Путин и Русия.

40

Анонимен

преди 1 година

Aма излезе ли от храсталаците джуджанката, че се криеше по шумаците май.

39

Public enemies

преди 1 година

48 Путин се ползва с подкрепата на 80 % от руския народ, Украйна в НАТО бе огромна заплаха за Русия, сега остана малко от нея, а скоро няма да остане нищо.

38

Teo

преди 1 година

Порция сутрешна злоба с кафето? Няма проблем - заповядайте! Много са ми интересни статии, в които членове на световно неизвестни организации биват цитирани от уж уважавани медии, а бръщолевят небивалици. Преди беше оня сириец, в Лондон, продавача на фланелки, сега, понеже предното беше брутално плоско направиха цял ... институт!!! за изучаване на войната! А сега някаква лелка от нещо световно неизвестно се е изказала! Иначе хитър ход- като накрая всичко се окъка - виновен е фланелкаджията!

37

Анонимен

преди 1 година

Пригожин разобличи брутално целта на "СВО"... Не е имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години, нито пък нацисти... Имало е единствено престрелки между бойни групи на олигарси бандити от руски и украински произход... Хунтата в Кремъл и бункерния пcиxoпат са искали да сменят Зеленски с Медвечук и така да изолират Украйна от Запада...Никой не спря Вагнер към Москва защото никой военен не харесва джyджето...

36

Наблюдател

преди 1 година

Данаречеш Путин "Лъжец ", и че всички "мотиви" да нападне Украйна са лъжи , и това било много хитър ход? Някои верността трябва да идат да се прегледат! За къде.къде по- леки изказвания ги самоубиваха от 10 -тия етаж!