135

Анонимен

преди 1 година

До 166 АнонименНищо от това, което казваш не е истина. Не правиш услуга на никого като разпространяваш лъжлива информация.

134

Анонимен

преди 1 година

Путин не беше ли болен от рак?!?

133

мене изобщо

преди 1 година

Не ме безпокои присъствието на ЧВК Вагнер на полската и на западната украинска граници, не виждам за какво да се безпокоя.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160. Нормално е. Тука един опулен олигавен умнокрасив емилитротинеткаджия така прави с плюсчета и минусчета и не се усеща колко е глупав.

131

Pen

преди 1 година

Мисирките се чудят какво да пишат вече ....

130

Анонимен

преди 1 година

140 Резилът, че 2 години немогат да победят в Украйна, а се заричаха че ще превземат Киев за една седмица. Че загубиха техника и жива сила, повече отколкото във войните в Афганистан, Виетнам, Африка, съседните...взети заедно. Че са в изолация, рецесия и санкции...Че незнаят кокво да правят и как за излязат от войната, без да им пострада наак..о его.

129

Анонимен

преди 1 година

Това беше цирк, който постигна своето! Украинците са преструктурирали армията си и като пълни балъци са хвърлили всичко в югоизточно направление, а сега от Беларус ще щурмуват Киев. Беларус от два месеца е терен на учения на мобилизираните руснаци, които всъщност още не са пускани в боя за Украйна. Всичко беше постановка за да се изчистят гнилите ябълки в руската армия и да се запази в секретност плана на Русия. Искаме или не САЩ и Русия са се разбрали докъде да свърши всичко.

128

Анонимен

преди 1 година

Така в Беларус се издадоха революционерите с тоя театър и сега Вагнер отива да ги издуши.

127

Анонимен

преди 1 година

Може, може -нали това е плана на Путин - фронт в тила -близо до Киев!

126

Анонимен

преди 1 година

Споко, западните аналисти обявиха, че Путин е загубил авторитета си в Русия след вчерашната излагация. До дни, дори до часове Путин ще падне.

125

Анонимен

преди 1 година

Вагнер на полската граница и на 100 км от Киев. ХАХАХАХАХА За поляците и украинците смехът да не прерасне в плач

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153. Вече рухна не знаеш ли ? Няма я повече на картата на света. Провери да видиш.

123

а бе

преди 1 година

а какво става с контранастъплението?

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146. В какво се състои по-конкретно позора, че май само аз помня за нападението и превземането на Белия дом в Щатите. И какво искаш сега не се разбра ? Да се строят пред тебе всички руснаци и да ти кажат, че са опозорени или какво ? Какъв е смисълът на тая твоя папагалщина ?

121

Анонимен

преди 1 година

Първосигналисти като Кристофър Стийл заявяват, че въстанието на наемническата групировка "Вагнер" подсказвало, че Владимир Путин е "загубил авторитета си" в Русия. Опитът за въоръжен мртеж показа, че някои хора, даже доказали се патриоти, могат в даден момент да се окажат толкова психически лабилни, че да поведат 25 хиляди на безмислено кръвопролитие. Слава на Путин, че реши проблема с мирни средства.

120

Анонимен

преди 1 година

Русия е бита карта, вчера се изложи яко, до дни, дори до часове ще рухне.

119

Късата памет

преди 1 година

Вчера всички копейки или мълчаха или обясняваха, че Пригожин е предател и Путин ще го ликвидира. Руските държавни органи обявиха Пригожин за терорист, в Москва беше обявена антитерористична операция. Путин в безсилието си да се оправи с тая ситуация клекна и сключи сделка с един престъпкик. Обяви амнистия за терорист. Днес копейките си измислиха някакъв сценарий тип детска приказка (с толко интелект - това е) и както винаги забравиха приказките си от вчера и обективната истина.

118

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, ако е преврат не трябва ли поне едно джапане ***?!?

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, офф другаре добре, руската армия вчера не е станала за смях, Кадиров се прояви като истински лидер и веднага тръгна да асвабаждава Ростов, верно там малко неговите байци почнаха да се сдават ама карай:) важното е че другаря Путин се прояви като истински "мъж" и след като се закани със сурови наказания, се обади на неговия авер в Минск и се разбраха да помилват метежниците, даже да ги нагрдят :)

116

До 139

преди 1 година

Абсолютно! Ама русофобите не си дават сметка, че Путин сам може да победи цяла Украйна, ако е с по-удобни обувки. На тези му убиват токчетата и затова още не ги е наритал.