138

ЗАБРАВЯТЕ , ЧЕ:

преди 1 година

РУСКИЯ ЦИРК--- Е НАЙДОБРИЯТ В СВЕТА ,БЕ...ха,ха,хааааа...И КЛОУНИТЕ ИМ СА ВЕЛИКИ!

137

Анонимен

преди 1 година

Цирка който разиграха Пригожин и Путин свърши значи ще се щурмува Харков. Така изиграха НАТО и сащ, че напрово умирам от кеф сега никой не знае къде отидоха основните групи на Вагнер и Ахмат. Пригожин успя да заблуди с 5 танка и няколко камиона, че ще влиза в Москва. Сателитите на НАТО бяха насочени към цирка и в този момент когато фокуса беше насочен към случнащото се 50К групировка на Вагнер и Ахмат изчезна. Киното беше кратко и пуканките свършиха бъзо. Сега остана да видим какво са замеслили.

136

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли защо Лукашенко преговаря с Пригожин, а не бункерния рептил?

135

Глок

преди 1 година

Пародия на държава

134

Василев

преди 1 година

Путин трябва да отиде да целува ръчичките на великия аятолах на Иран, защото му спаси кирливия дирник, като му даде хиляди дронове и веднага войната придоби друг характер за Русия и му даде време и въздух да диша!Агент Касей Донован!ЦРУ!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Все се опитват да извъртат че Путин бил слаб и болен. Нищо ново.

132

до 191

преди 1 година

Очакваме следващото будалкане, разпад на федерацията с цел будалкане на запада и объркване на противника. Другото после ще го мислим. Само беден стотинкаджия копеец може да сътвори такива фентъзита.

131

Анонимен

преди 1 година

Факт е че накрая винаги Путин печели.Преврата беше театър.Пригожин е най верното куче на Путин.Целият бизнес на семейството на Пригожин е подарък от Путин.Виждали ли сте видеа от срещите между двамата как Прогожин се върти като пудел около господаря си.

130

Пригожин

преди 1 година

Не е трудно отново да избудалкаш укрокравите.. взе да ми омръзва чак

129

Анонимен

преди 1 година

Щяха да печелят за 3 дни войната, а от две години слушаме за вътрешните проблеми на просия, преврати, бедност, мизерия, омраза към путин, мръсни ризи, самоубити хора и тотално несправяне с нищо, естествено замаскирано по комунистически че е цирк за пред запада. И миналия век всичко правеха за пред запада УЖКИМ, а накрая се разпаднаха като вестник на дъжд. Тъжна гледка за наблюдаване.

128

Василев

преди 1 година

Всички беди на великая и магучая, която нито е велика нито магуча , е тази че Русия влезе в тази война сляпа без дронове нападателни и разузнавателни, а днес сме в 21 век войната не е това което беше миналия век с танкове, пехота, артилерия, самолети и войниците напред!Сега има въздушно разузнаване с дронове и сателити, и всяка тревичка се заснема и влиза в координатната система, а с високо точни оръжия от километри може да сломиш и най-подготвената армия с техника!Тръгнали на сватба без фуй!ЦРУ

127

Някой към 181

преди 1 година

Няма какво да си изясняват тя ситуацията е ясна. Пригожин е отишъл да се бие и е ясно, че не е като Зеленски искам и да му се се изсипва от целият свят. Сигурно има лимит нали са частни и елитни части за пари и него ще го смени някой като е заплаха и армията му ще вземат. Няма не заменими. Има трудно заменими, но каквото и да става живота продължава дали във война или работа. Друг ще те смени и толкова. Ако чака благодарност ще е поредният излъган. Нает е и толкова. Реалити няма честност...

126

Анонимен

преди 1 година

Авторът Том Никълъс много мрази Путин и Русия.Путин си беше в Москва през цялото време.Това беше театър за такива заблудени мишоци като Том Никълъс.Ужметежа мина без една жертва.Няма как да изминеш 350 км от Ростов към Москва поне без една жертва, невъзможно е.

125

Путин - хуманист

преди 1 година

Все вярва в доброто и избягва силата до последно. А това не им е нужно на руснаците срещу лъжливия запад. Затова Пригожин провокира малко по-смели действия!

124

ETO ЗАТОВА

преди 1 година

Руснаците не харесват Путин - твърде меко играе със запада. Все отстъпва.

123

Анонимен

преди 1 година

Походът на 25-хилядната армия на Пригожин трая един ден. Необезпечена с храна и цялостно проволствие, без условия за почивка и сън, без резерв от боеприпаси, без нито един самолет и най-важното - без поддръжка от населението и със скочила срещу него многомилионна Москва,краят на този бунт беше предизвестен. Но руските генерали в болшинството си са некадърни.Три месеци ген.Суровикин им показа как трябва да се воюва, но те го свалиха и възстановиха Герасимов.Сега берат срама и упрека от своя народ

122

Анонимен

преди 1 година

Младите в Русия ясно показват на площадката че не са на страната на нааконото жуже. Нека си вьри злосторника и тази война да свьршва по скоро че Европа се напьлни с милиони нагли укри.

121

Само

преди 1 година

Така ще могат да изгонят Тиквата от България.

120

Анонимен

преди 1 година

Аз подозирам, че сега и Пригожин и Путин са в Минск да си изяснят нещата насаме. Иначе за какво пригожин така спешно прекрати акцията и тръгна към Беларус? И за къде е отлетял Путин? Едва ли се е понесъл да емигрира в Америка.

119

Някой към Василев

преди 1 година

Той и единият път от тръни и другият от глог. Както казваме от трън та на глог. Само, че се надявах по към границата да се намеси Кадирчо да изгуби още брадати. Сега егахти пошлият сериал. Класика в жанра.