192

Ром"с

преди 1 година

не 68 бронирани мащини ,а 678 бронирани машини..не са малко нали за един ден ?

191

Русия загуби 4000

преди 1 година

а НАТО загуби 11 000 танка - всичко е по плана

190

Ром"с

преди 1 година

Таз статия е в отговор на това което каза Путин днес,а то е ..че мужики вчера "набиха" 245 танка и 68 бронирани машини,а за загуби в жива сила да не говорим...това каза днес Путин и веднага статийка да разсее публиката от Истината за загубите на Украйна.

189

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците сами си пишат глупостите и сами си се радват... Нали нямаха танкове?!? Как така ги загубиха?!?

188

До 249

преди 1 година

Реално пълната загуба на Украйна винаги е била на едно копче разстояние и това никога не бива да се забравя защото премине ли се определена граница на благоприличие Украйна ще се предаде след няколкодневно хленчене по телевизора. Разбира се осъзнаването на фактиа, че съюзниците ти няма да се самоубият заради теб отнема малко времехленчене. И после ще има пропаганда, драма майки с деца на ръце и сълзливи истории, но какво от това? Кучетата... кернана... и т.н.

187

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен247 трошим бас, че импровизираш заглавия на световни медии, висшисте. не всички са със аонсу и средно по милост.

186

Анонимен

преди 1 година

Как? Ами НИКАК! Украинците побеждават само в тик-ток, фейсбук, ютюб и други такива платформи. Вижте какво пишат Билд, Шпигел, Вашингтон Поуст и много много други за да разберете с какви глупости ни пълнят главите тук. Да не говорим пък за НАТО, дето направо в чудо се видяха. Макрон например съвсем демонстративно изпрати на уче нията един единствен френски самолет САМО ЕДИН! Вижте какво пишат западните анализатори за руската военна техника, има много източници, които НЕ СА РУСКИ!!! Целият свят п

185

Анонимен

преди 1 година

За да влезеш в НАТО и ЕС, не трябва да имаш спорове със съседите ,вкл. териториални. Как точно виждате Украйна да стане член на тези съюзи? Това, което е останало от Украйна, ако въобще ги има след няколко години. А мокрите сънища за Крим ги забравете - руснаците са достатъчно ненормални, за да унищожат света с ядрени ракети заради този полуостров. Никой европеец няма да рискува и един войник или свой гражданин, за Щатите също е така.

184

Анонимен

преди 1 година

За 9 години Украйна загуби около 20% от територията си. Но и си върна 8% (бяха 28%). Т.е. до руската победа остават около 40 години ако няма изненади.

183

Анонимен

преди 1 година

Не знам за украинците и руснаците, ама тия пом*ии дето се изляха от каховка идват към нашето Черноморие. Естествено, количеството на замърсяване и екологичната катастрофа не чакайте да научите от нашите менте политици и медии, добре че са румънците да вдигнат аларма.

182

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се готвят за тая вайна от както Путин дойде на власт и въпреки това ВСУ с жалките си възможности им нанесе егати и побоя. Мужици кво да ги правиш.

181

Анонимен

преди 1 година

Имайте малко търпение - накрая ще видим дали Украйна ще стане член на НАТО и дали Крим ще стане пак украински. Това е мерилото кой е спечелил и никаква пропаганда не може да го промени. За каква е това надъхване? Когато човек е уверен той не си повтаря непрекъснато - "не ме е страх, не ме е страх" Това самоубеждаване, че Украйна печели ми се струва, че е за да се самоубедите в стратегическата важност на украйнските села превзети с цената на толкова украинци.

180

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен250 не случайно държаха брежнев упоен последните му години. самбиста за това се завря в ямантау

179

Анонимен

преди 1 година

Как Русия загубила 4000 танка, а Украйна 20% от територията си и е на път да загуби достъпа си до море. Интересна гледна точка на украинските военни:)

178

IQ 3.14

преди 1 година

некой да ми обясни що гy-50 го лови бота

177

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен252 баце, завода дето произвежад ***-50 не се справя особено добре с райзен седмиците.

176

Анонимен

преди 1 година

До 255 - Аз не се сещам за компонент който Русия да не може да си произвежда та да може да им се наложи санкция за нищо. Виж ЕС или САЩ са друга работа - там липсата на ресурси рано или късно ще се усети.

175

Анонимен

преди 1 година

Не е възможно Русия да загуби толкова танкове, защото Киев беше взет за 3 дни още миналия февруари.

174

Ха-ха-ха

преди 1 година

Друзята 10 месеца превземаха бахмут и още не са го превзели на 100% и въпреки това всичко беше по план. Сега укрите превзели 5 села за 10 дни, нищо работа било.

173

До Анонимен 251

преди 1 година

Ами ако не си забелязал че на фронта руснята първо даунгрейднаха до т62 а след това и до Т54. Това са вече танкове от резерва, които няколко военни завода възстановяват на 3 сменен режим понеже не са били използвани от десетки години. А колкото до производството на нови танкове, това се оказа кьорфишек. Прехваления Т90 дава много дефекти и разчита на подсанкционни компоненти, така че той си остава с рекламна цел за пред залюхания лехторат.