84

ТОВА НЕ Е

преди 10 месеца

МОЯТА БЪЛГАРИЯ

83

Аха

преди 10 месеца

А не може ли заглавието да е ? Половината народ подкрепя президента а две трети не искат Денков? иЛИ НЕ Е ПОЛИТКОРЕКТНО И ЩЕ СПРАТ КИНТИТЕ???

82

DanceWithMe

преди 10 месеца

До 116 Свобода на словото Педро

81

Анонимен

преди 10 месеца

и как разбраха че 51% не удобряват президента? питаха ли 6 млн или само 100 избрани и по тях въртят стъкмистика. Днес се излагат за пореден път и трябва да ги забранят със закон. Президента си е супер и който не го вижда е сляп или предпочита мафията.

80

Oto

преди 10 месеца

А модерните Ваксини предпазват от модерната болест.Новговора е невероятен. В какви времена живеем : )))))

79

Анонимен

преди 10 месеца

фейк.бг, а колко % не одобряват кабинета ППДБГЕРБ+

78

Ако бях на мястото

преди 10 месеца

На Рундьо щях да си викна най скъпите проzтитутки в държавата и да поръчам 1 кило бело и Дондуков щеше да стане парти център

77

Из Новините

преди 10 месеца

Бай Дэн призна - трябва да внимаваме - Путин е готов да натисни Ядреният Бутон! даже и тотално Дементиралия - вече разбира на къде духа вятъра!!

76

Лай Нэн Дементира

преди 10 месеца

Украйна с надежди да получи 40 милиарда от "Зеления план Маршал" на ЕС. По изчисления на Световната банка възстановяването на страната от войната ще струва 411 милиарда; значи, някой май Забравя, че по Времето на План Маршал с Долари - Доларът беше Златен и на всяка банкнота пишеше, Златният и Еквивалент и че по всяко време може да я обмениш за злато!

75

Американ

преди 10 месеца

До 108 Знам че САЩ е президентска република и харесвам президентската република обаче в САЩ!В Бг е повече като при Путин диктаторска република.

74

Муахаха

преди 10 месеца

Прецедента се Оказа - Пълен Слабак, каквото му дадат - Подписва! Даде Мандат - след Запис - подписа и за Гешев!! Изненадан съм, че не е паднал повече - явно, още има наивници сред Българският Народ и то Много! За това Мафията си Назначи Пеевски и Сарафов - щото Ел Презенде е Слаб и не ползва правата си по Конституция!!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвам на стъкмистики,Пп-та та са макс от седем до десет процента,сами си го казаха!Да ме питат мен и моите познати,един няма за Пп Дб,не искат да ги чуят!

72

Как няма власт

преди 10 месеца

Нали навсякъде е сложил негови хора като октопод на мафията

71

Царя е гол

преди 10 месеца

Никой не харесва политиците в момент, но няма механизъм да бъдат махнати от властта. Върти се от 30г едно котило от стари koмyниcти с ДС подкрепа! Всеки нов нормален политик бива унищужаван бе да има достъп до властта. Как един знаещ и можещ да бъде избран, да хване кормилото на властта? Няма начин, докато има още семки на koмyниcтитe във властта! Подменя се вота на избирателите с лъжи и манипулации, ей примерно радев 25%ГЕРБ,25%ПП,13%ДПС-хора искащи Европа, той ни води към русия, ко да го напр

70

Историка

преди 10 месеца

Импийчмънт за продажния Радев и в затвора после!

69

Христо Христов

преди 10 месеца

И да одобряваш Радев, и да подкрепяш Денков са си диагнози.

68

Анонимен

преди 10 месеца

И ВАС НЕ ВИ ОДОБРЯВАМЕ НА 100% , АЛА ВИ ТЪРПИМ...

67

Анонимен

преди 10 месеца

Президента е един и сам срещу всички крадци,не може с тях да излезе на глава защото няма достатъчно права да ги вкара в ред по ред на нещата, защото не му се докладват реално как стоят нещата,как ги нагаждат,а крадците наоколо са с предимство,защото им е отдадено първи да започнат,да проявят инициатива,да се изяват начело в управлението на пладнешкия обир,а той Президента е поставен в изчаквателна позиция с тези 16 точки представени му от учредителите на ВНС с Конституцията за права и задължения

66

Брайков

преди 10 месеца

По лицемерен президент не сме имали. Щях да го призная ако заяви открито че трябва да напуснем НАТО и ЕС, всеки има право на такова мнение, обаче да стои до знамето на ЕС, да заявава че нападението на русия над украйна уж било недопустимо, а в същото време да казва че няма да помагаме на украйна докато 95% от съюзниците в НАТО го правят, е повече от лицемерно.

65

Анти Тяло

преди 10 месеца

За Радев не съм сигурен, но Кабинета Денков е 5-6% подкрепа...