181

Az

преди 1 година

В Гърция работят само на книга, реално там скатаването е национален спорт.

180

Анонимен

преди 1 година

Работният процес не зависи само от уменията на служителите , но и от квалификацията и мениджърските способности на работодателите. Организацията на труда е ключова. Лоша организация = безброй безсмислени работни часове , запълнени с безсмислени задачи, водещи до ниски резултати. На принципа - сложете това така ; не върнете го обратно ; сега спрете временно с това , та да отидете еди къде си. Тотална липса на мисъл и организация.

179

Тъй ше е...

преди 1 година

Още хора ше се изнесат в чужденеция и после ми яжте папура, драги ми мутри и "политици"!

178

До Българин

преди 1 година

Ами пич с това средно заплащане или с политиката която изповядваха нашите управляващи последните тридесет години-пари ще им даваме колкото за хляб и вода,какво очакваш да има умни и можещи хора във България?

177

Българин

преди 1 година

Само пpocтите и некадърните са на ниски заплати, умните и кадърните са добре.

176

Ужас

преди 1 година

Като ви гледам какви глупости пишете по коментарите се плаша. В тази наша страна само *** без грам знания седят и дават мнение по въпроси които не знаят! Бачкате за малко пари защото капацитетът ви е такъв то само със средно не знам какво очаквате! Повечето от Вас учебници само на снимка са виждали!!!

175

Анонимен

преди 1 година

Виновни са 45 години социализъм.

174

Анонимен

преди 1 година

Виновни са комунистическите внуци!

173

Щото

преди 1 година

Комунистите-Лилов и Луканов ви направиха стратегията за демокрация , създадоха, мутрите, разграбена партийните имоти, създадоха чалгата и партиите и всичко това с подкрепата и главната роля на ДС и шефовете им от КГБ

172

Демократ

преди 1 година

Виновно е ДС!

171

Капиталист

преди 1 година

Виновни са комунистите!

170

Анонимен

преди 1 година

А колко е средното заплащане в Австралия, колко е средното заплащане в Австралия? Има ли колеги форумци от Австралия да докладват тук във форума колко е стафката в Австралия?

169

Анонимен

преди 1 година

Време е да бъде УНИЩОЖЕНА червената каста и техните наследници заграбили България,ако не се случи това,то страната ни ще изчезне от картата на света!

168

Анонимен

преди 1 година

Средно заплащане за час Европа-30.5 евро,средно заплащане на час във България-8.2 евро което не и толкова а незнайно от къде изсмукано от пръстите,та мисълта ми е,докога ще я има България?

167

На всички

преди 1 година

Ченгета, доносници и номенклатури бяха раздадени постове (справка Нинова) фабрики и имоти. Вече 30 год червена демокрация изпълняваща дерективи спуснати от Москва, води до тва! И ако някой не знае кое посолство казва какво да става в БГ е пълен Кре-тен или просто купен с копейки

166

ФАКТ

преди 1 година

3.90 среден резултат на матурата по Бълграски език със 30 процента занижени изисквания към резултатите демек реално 2.90......Путин ли ви е виновен пак бе прос.та.ци.Какво икате и желаете немога да разбера.Чували с пари пред вратата всяка сутрин докато си пиете кафенцето а някои се пукват от работа...Ето това направи Европа за 30 години, МЪРЗЕЛ, ЕГОИЗЪМ, ДАВАНЕ НА ПРАВА НА ХОРА КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ и тотална деградация на младото поколение.Огледайте се то е лесно да се види.

165

Гой Комитич

преди 1 година

Не демокрацията ви граби 20 години ами дрогаря Путин и дрогаря Борисофф. С цените на бензина вие станахате спонсори на руснаците в Украйна. А Лукойл не са плащали 1 стотинка данък 15 години. Това са трилиони откраднати от българския народ.

164

Ушев боклука

преди 1 година

Защо военни и ченгета взимат по 3 бона пенсия и бачкат за 800-1000 като пазачи на мадите си а за нормалния български гражданин работа няма?!Или пък пенсиите на обикновенните български граждани са около 350 лв

163

Анонимен

преди 1 година

Пеевски беше комбина с Черепа и лафките, хората направо беха зомбирани от пирамидите за милиони, дето ги имаше във Варна през 90-те :)))

162

Иван

преди 1 година

Никой не създава нови работни места в България. Най-малко Доган и Пеевски. Те са заети да крадат и източват държавния бюджет.