590

Анонимен

преди 11 месеца

ЗА ОСТРОВИТЕ И ВИЛИТЕ НА ДЕСНИЦАТА ПЪЛНА РАДОСТ, ЗА ЗНАМЕТО НА бЪЛГАРИЯ - ПЪЛНО ВЪЗМУЩЕНИЕ ХАХАХА ПРПОПАДНАЛА МИСИРЩИНА

589

Анонимен

преди 11 месеца

Същите тия не изразяват никакво възмущение когато укрознамето се вее по наши институции. А турското в североизтока и югоизтока ни...ПО ВЪЗМУЩЕНИЕТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ..

588

Анонимен

преди 11 месеца

Киев е продал Украйна на блек рок за няколко трилиончета...

587

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 11 месеца

КОИ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ - ПЕЕВСКИ И ПРОКОБИЕВ. КОЛКО ПАРИ ДАДОХА ЗА """"ВЪЗМУЩЕНИЕТО""""?

586

Вече,видяно!

преди 11 месеца

Комунистическата наглост и Еничерското предателство в изстрадалата ни родина е все още във Възраждане,ДПС,БСП и бащицата,Бкп-Дс.От тази Крисия,няма Прокопсия.БЪЛГАРОУБИЙЦИ.......

585

Англосаксорсерианец

преди 11 месеца

България е руски проект от 19-ти век и следва да се закрие

584

Анонимен

преди 11 месеца

А бе не ви ли е малко странно как внезапно изчезнаха всички герберасти, начело с похотливия им Вожд. Повече от месец никакви ги няма. Май от Козяк ги стискат здраво с компромати за 12-годишните им кражби. ------////----- Ами те си получиха, каквото им трябва от Киро и Асен и сега Ту лупа им е наредил да траят и да кешират, маскирани с жълто-сини байраци.

583

Сата НАТО

преди 11 месеца

Откъде накъде държавни фирми ще даряват пари за частно начинание на някаква измислена частна фондажия, при това за извършване на ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Тези БДЖ имат ли юристконсулт, който да проверява за какво се прахосват парите им?

582

Сата НАТО

преди 11 месеца

Пилонът е комплексарщина, озвен това строителството му нарушава законите на държавата, като се почне от Конституцията. Вместо тьпигьоза Радев да вземе мерки срещу безразборната смяна на статута на земеделски земи, той им помага да нарушават закона и покровителства престъпниците.

581

Darko

преди 11 месеца

Позьори сър! Цялата Мара втасала ние пилон правим хаха. Сега да ви кажа инициативата за тая поредна щуротия е на Симеон Караколев известен в обществото и в Търново, като мнимият овчар. Този човек е председател на овцевъдите и козевъдите в България. Не му плащаш, няма субсидия за твоите хайванчета. Така че е ясно и с тоя пилон какво препиране ще е, два лева дарения за пилона, три за джоба. Другото е, че бетонират наред и след 10 години ще изглежда доста зле тая щуротия.

580

Анонимен

преди 11 месеца

Скачат тези,които не искат национални символи.Ако пилона е комплексарщина,то и знамето ни и всички национални символи са това,което твърдят.Защо ни е знаме,за да покажем,че сме българи?Това им е сектантската безродна логика.Най-срамното е ,че нямат капка срам.

579

Анонимен

преди 11 месеца

Нямаме пътища, нямаме болници, поне един пилон за 1 милион лева да имаме.

578

РАДЕВ ГНИДА

преди 11 месеца

Руска....Махай се заедно с тоя пилон

577

стига бе

преди 11 месеца

На укрофашистите колко дадохме? А за капак и новини на украински по БНТ?!

576

Анонимен

преди 11 месеца

Безродниците нямат спирка.Важно е да правят разединение и раздор.Нямат срам Иначе за украйна ще дадат и последната риза,но не свойта ,а на народа.ХК-ПФУ

575

Анонимен

преди 11 месеца

Комплексарщината на един народ. Оди по планината, хвърля си *** навсякъде, кефи се на бетонената изродщина насред природата, патриотично му е.

574

Анонимен

преди 11 месеца

До Кармен Златарева - шшшшт! Тихо!

573

РАДЕВ РАЗЦЕПИ БГ....

преди 11 месеца

ПАК...И ПАК.... И ПАК.........ЗАПИТАЙТЕ СЕ ЗАЩО...??

572

гого

преди 11 месеца

Фалираната БДЖ с най- голямо дарение на пари за пилона, що не оправихте и почистите влаковете поне малко. *** може и в мръсотия и студ да пътува , но важното е пилона да е най- голям.... луди хора.

571

7+

преди 11 месеца

Платена статия! Що не закрием държавата от екологична и естетична гледна точка?