32

Анонимен

преди 1 година

Зтворниците са луди, как да не ги пратиш на фронта :))) Истинските престъпници им обещават нещо, тоест се гаврят с тех :)))

31

Подаръчно пликче

преди 1 година

Като се завърнат ще продължат да изнасилват и убиват. Тежко им на руските граждани. Нека благодарение на Путин да им се радват.

30

Анонимен

преди 1 година

Бароне , примомни ни малко за кого говориш. Иначе ние нямаме нищо против .

29

анонимен

преди 1 година

в запорожие, ескадрила бойни хеликоптери КА 52 Алигатор са направили на петмез натовското оръжие - леопарди, брадли, жива сила, всичко за скрап!

28

Анонимен

преди 1 година

Щом са сложили този отвратителен кулаж значи нещата на фронта не са добре.

27

Анонимен

преди 1 година

Е не са като украинските нобелови лауреати - всичките на фронт, има и обикновенни хора в тази война

26

Ирония

преди 1 година

Когато убиват невинни у дома са престъпници подлежащи на строго наказание, но когато вършат абсолютно същите престъпления в чужбина срещу чуждите невинни граждани им се плаща, осигурява военна пенсия както и медал и почести. Така е и в Америка и много други от така наречените политически коректни държави бухахах

25

путин е прав

преди 1 година

като имаш дилаф, защо ще си гориш ръцете....осъдените избиват бандитите! - чиста работа!

24

Факт

преди 1 година

Ва Зи и ужаса... След Първата световна война в САЩ се завърнали десетки хиляди войници, които са участвали в бойните действия по фронтовата линия в Европа. Никой от тях не прекланял глава пред несправедливости и робовладелци... Набързо ги ваксинирали против "испанския грип" и около 80% от тях били мъртви в рамките на две години... Четете историята, всичко е написано с факти, документи, снимки и филмови материали.

23

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Имаше един дето се прави на луд и тормози слабаци(мисля че се казваше Стоян Колев дето се мисли за мутра).Та същият индивид е идеален за боец от ВСУ,тъкмо ще покаже на какво е способен(освен ако Кадировците не му резнат зелката ,но само могат да ни направят така услуга)....та този човечец ,предлагам пръв да бъде изпратен ,точно в Бахмут в контранастъплението!!!

22

Американски келеш

преди 1 година

Редовната армия на Янките от какви мислите е съставена? Гангстери вербувани от улиците които имат нужния опит с натискане на спусъка както и липса на какъвто и да е морал или угризения :)))

21

Анонимен

преди 1 година

В затворите има много корави типове, но истинските престъпници са навънка и се гаврят с простолюдието :)))

20

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Как да се справим с опасните рецидивисти ?Много просто,изпращаме ги на фронта да се бият на страната на Зеленски (и без това му трябват жива сила).Тероризиращите ни мутри,тъкмо ще покажат на какво са способни(само да не наторят украинската почва)...ето как се решават проблемите със опасни пандизчии,тъкмо няма да ги храним!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Затворниците са корави ко*елета, никога не се усмихват Зелен, яото знаят цената на това да се хилиш като коледна лампичка :)))

18

Гуантанамо

преди 1 година

Тук всичко е демократично.

17

Анонимен

преди 1 година

Контранастъпа се задави. Явно не помагаме толкова, колкото е необходимо. Или, сметките не са верни. То не е само оръжие. Трябва ум и човешки материал. Гответе се за Коалиция на Желаещите да пратят аскер в Украйна. Е тогпва вече европейското гърне ще се спука.

16

Анонимен

преди 1 година

Кучетата лаят, керванът върви. Прпагандната машина бълва истерично какво ли не. Но на фронта нещата са зле. Провалът на контранаступу започва да смразява европолитиците, наближава катастрофа.

15

Алекс

преди 1 година

Хитри са рашките.Вместо да хранят 10 000 затворника,ги изпращат в Украйна и там ВСУ безплатно ги утилизира.

14

Анонимен

преди 1 година

Затворниците не си играят Зеленски, даже е чудно как при 34к бандити, само 84 престъпления са извършили :)))

13

Анонимен

преди 1 година

До 5 - И какво лошо има в тактиката им? Гаранция ти давам, че ако утре България бъде въвлечена в тази илинсруга война, много хора биха искали първо да пратят затворниците на фронта, преди невинните граждани.