38

Ужас

преди 1 година

Брутално лъсва за.дника на БГ мафията

37

Зозо

преди 1 година

Аз като ви писах тук още март месец преди изборите, че Боко и Доган ще оправят положението в държавата, ми цъкахте минуса :))))))))))))))) Да не са вчерашни? Ся Кирчо и Кокор ще операт пишкира. Боко и Шиши са като девици вече :)))))))))))))))

36

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ,вас ви "повлече" най дълбоката вода от наводненията в държавата.Вие сте публика,която гледа как Боко и Доган,за пореден път си назначиха чистач на оцапаните си ***.Идват избори,вие може и да останете зад борда.

35

Анонимен

преди 1 година

Значи докато махкате Гешев нямате идея с кой ще го смените, така ли? Ми то се мисли три хода напред, ако имате идея какво правите. Дишева не е ли ваш човек. Тя сега е доволна и щастлива.

34

Анонимен

преди 1 година

Хахахахагаха Кирчо искаше да сложат онази с джуките Чаналова, да ама не.Сега вие на умрялo не било реформа. Цирк!

33

9тото Джудже

преди 1 година

е Велик Слуга на ТикВун!

32

Тапанари

преди 1 година

Оправдаваха се с Бойко ама той не управлява от 3 години, сега Гешев беше виновен за всичко " ако го нямаше Гешев ние щяхме..." вече го няма и Гешев. Сега какво господин Петков, какво пак ви пречи? Някакви действия за вашето правителство по повод бедствията в България ще има ли? Вие изобщо нещо може ли да направите? Да питам 3те тунела под шипка как са движат ли се коли по тях?

31

Анонимен

преди 1 година

Вие от ПП-ДБ не сте ли определени от Б.Борисов , а не от ГЕРБ, доколкото можете и докогато можете до 9 месеци да управлявате държавата, но се държите като превратаджии? Не смятате ли, че много бързо останалите парламентарни партии начело с ГЕРБ могат да ви спретнат един вот на недоверие и да изпуснете парата? Както тръгнахте с рогата напред, и от Козяк 20 не могат да ви защитят. Защо ср месите в делата на съдебната власт и ВСС? Вие сте законодателна власт, а не Революционен Трибунал.

30

Stekelenburg

преди 1 година

Давайте да се събираме на протест и да не спираме докато няма чист прокурор и нов ВСС. Докога ще търпим подмяна.

29

Само да вметна

преди 1 година

А ,Вие ,Не уважаеми от мен вече,като Ваш Бивш " избирател"! Вие ,Коректно ли постъпихте срещу избирателите си? Не! Вие се подиграхте с избирателите си И се Изплюхте в Лицата Ни!-:( Гушнахте не ми,направо се Оженихте за врагът ни ГЕРБ! Оказа се,че и на 2 те партии ви се " управлява"! И искате или всичко или нищо? На следващите избори,когато и да са,ще Гласуваме за Възраждане! Тя се оказа Най българската партия! Вие сте Американофили! Не Българи! Предатели Политически Превратаджии!

28

Анонимен

преди 1 година

А вие какво очаквахте?

27

Бай Иван 2

преди 1 година

Ама вие какво си мислите ,че мафията ще се даде лесно ,без бой? Ами няма да стане ! Тя се окопавала 30 г във власта има огромен финанцов ресурс/разбирай откраднати пари/ и няма да се даде лесно,но поне има някаква промяна.Преди година някой мислил ли е че Гешев щяе падне? Напротив прегласуваха го.Ще видим какво ще стане? Има и други фактори които влияят .Те и тези промени не искаха ама ......ще видим.Кошеерът се разбуни!

26

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА нямаше да реват ако можеха да назначат техен човек. Бойко е от стара коза яре. Мина ги с 300. Те сега те първа ще реват за всичко понеже са аматьори. Използват ги и накрая ще ги изпържат заради преяждане с власт. Борисов е психолог. Разгада слабите им страни и ги използва срещу тях.

25

Анонимен

преди 1 година

Погледнете само какви муцуни ви управляват - Гьобелс Денков, този Лъки Лучано, дон Корлеоне Боко Тиквата, все едно сте в Гангстерския рай, а не в европейска цивилизована държава.

24

Емо

преди 1 година

Това в трагедия. Пак ни правят на ***. И кво сигурно ще изберат нов прокурор и преди реформата и още 7 години едно и също.

23

Анонимен

преди 1 година

В България няма закони

22

Анонимен

преди 1 година

ПП какво се правят, че не са знаели? И точно днес решава Киро Т-пто да си даде имунитета, айде моля ви се.... ц ирк Балкански!

21

Анонимен

преди 1 година

Пепе на дебе реформират ВСС като го делат 2-3 части. Каква реформа е това като само слагат техни хора.

20

Зозо

преди 1 година

Абе къде е Сийка? Много ми липсва... Ммммм, бонбон :))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 1 година

Аз се надявах *** да стане главен прокурор, но избраха едно от джуджетата, нема оправия в тази територия :)))