55

Това ли е целта

преди 1 година

Колкото повече пишете глупости и криете очевадни истини, толкова повече хората се усещат и виждат, че злото в света идва от САЩ, Великобритания и васалния ЕС.

54

Е

преди 1 година

Е няма да се оправиме и да сме европейска държава.Не става..

53

Пишман-пропаганда

преди 1 година

В статията има полъх на подкрепа за нацизма "Съветският диктатор забавя настъпващите нацисти и взривява язовирна стена". Да ви имам пропагандата. С тези глупости не можете да повлияете на мисленето и на 6 годишно дете. На всички е ясно, че Украйна взриви язовира по заповед от САЩ, за да се стесни реката и да може да удари руските войски по фланга.

52

Анонимен

преди 1 година

Маслодайните култури са вредни. Неотдавна писаха, че по тази причина ЕС иска да унищожи маслодайната роза и производството на розово масло у нас.

51

?

преди 1 година

Ресурсите на Украйна ще бъдат освободени от нейното население.

50

Анонимен

преди 1 година

Само преди една година пропагандата беше, че Путин е болен от неизлечима болест. Странно защо днес никой не говори за това???

49

ZZ top

преди 1 година

Мнозинството от коментаралите тук Евроатлантически хомосексуалисти не са прочели и една книга и им личи МНООООГО ! Лошо е, че повечето младежи в България са като тези тук подкрепящите Окрайна без нито една прочетена книга. Иначе днес абсолютно успешен ден за Руските сили страшно много разбита Натовска техника и над 1000 умиротворени Укроназиста. За Укрите часовника тиктака имат още 1 ден да се докажат ама как да стане. Срещата на върха на НАТО е на 20 юни лошо Седларов лошо.

48

Анонимен

преди 1 година

Още си патим от експеримента Орешарски по целия свят.

47

Спеца

преди 1 година

Само напълно неадекватен може да мисли че Украйна ще запази някаква територия , която янките да ползват за плацдарм срещу Русия!Болни американски мозъци!От страх оцапаха гащите!

46

ъцз

преди 1 година

контраофанзива без поддръжка от въздуха и срещу РСЗО ТОС1а е пълно безумие...

45

Анонимен

преди 1 година

ИИВ е супернезависим еврейски институт, финансиран от американските ястреби под крилото на фамозната майданска курабийка Виктория Нуланд.

44

?

преди 1 година

Аз мислим Украйниците са виновни. Само си гръмнаха язовира и си ореебааа контрата.Те са си виновни, можеха да се предадат и закълнав във вярност като Беларус.Светло бъдеще, евтин Газ, Петрол. Е сега в Баларус не всичко е ОК но всичко е Хорошо.Така де, а те свобода и тн. Сами да си решават съдбата дали в ЕС дали в НАТО. Ама те може и Еврото да искат, ама това си е направо свободния. Като Балтийските републики - хем до Русия, хем си правят каквото си щат. Но къде ще сравняваш Естония с Беларус

43

Обяснявам

преди 1 година

Един украинец се равнява по морал на седем руснаци от Казан и на до 16 от други краища на Русия.

42

До 38

преди 1 година

Ти още малко ще ни пратиш и поглед инфо да отваряме? А там всичко е истината и само истината Муахахахаа

41

Анонимен

преди 1 година

Целия този анализ не отговаря на въпроса в заглавието и си е буквално празни приказки

40

Анонимен

преди 1 година

има 4удесен клип как леопард разтрелва 6 бр т80 при взимане на поредното село общо 19 ...а сега бягай да масторбираш нат гола снимка на путин и петолъ4ки

39

Анонимен

преди 1 година

Ко тана с руската осpaнзива? А?

38

Патриот

преди 1 година

Русия има най-добрите институти по физика в целия свят и те са открили невиждани в цялата история оръжия и технологии. Имат въздушни кораби с телепортация, които могат да пренасят до 50 танка и 1000 войници мигновено. Имат лазерни ПВО, които унищожават всичко летящо в радиус от 1000 километра със скоростта на светлината. Имат бронетранспортьори от въглеродни нишки - графен, неунищожаеми и ултра-леки. Имат бомби, маскирани като близалки. Само че ги пазят за НАТО.

37

Укрофил

преди 1 година

Какво стана има ли новини от фронта?Докъде стигнаха непобедимите Леопарди?Има ли нови превзети села или още са само две?

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 не бе пускат бот ферми дирекно от дупката си в москва като ру феновете