188

Анонимен

преди 1 година

Холандските нежни бели смешковци или чернии чентп там вече бели май няма... ни спират да се движим свободно в ЕС ,защото си пазят пристанищата.... и същия този ЕС ще ни учи на морал :))) алооо

187

Анонимен

преди 1 година

Немците си показаха фашисткото лице. Кои са те, че да казват на една 1400 годишна държава какво да прави? Както каза Георги Димитров на измисления процес срещу него, когато българите са имали писменост, култура и държава, немския цар е говорил на немски само с коня си. Ай ша ви и в западняците нагли.

186

Анонимен

преди 1 година

Бундестага ,що не каже на Холандските лицемери да не поставят Вето за Шенген ? И то като сме изпълнили всички изисквания на техните правила ? Еййй швабии лицемери

185

Моше

преди 1 година

Бундестага... Дори не Европейския парламент а Бундестага заповядва..... слугинска България изпълнява. Щото на германчовците им трябват нови изпълнени с желание да бачкат нископлатена работа балкански сееляци. Макетата са перфектни... Докато се усетят че ги работят Европа вече ще приема следващата партида наивници....

184

Зозо

преди 1 година

Довечера ще гласуват в 22,30ч. Да видим. И да гласуват какво? Нищо. Могат само да си я наврат отзад декларацията.

183

Анонимен

преди 1 година

Заради продажните ни и васални политици и техните последователи и радетели за ЕС македония има повече тежест. А дори е само кандидатка предсгавете си ако я приемат. Гаврата с България продължава но заблудените по този извратен ЕС продължават да ни вменяват колко хубаво било. Англия го напусна и не съжалява от това членство нищо хубаво не сме видяли.

182

Берлин

преди 1 година

Хайде оставете ни малко да се преструваме че имаме власт и да ви командорим! Кото целия свят разбра че сме окупирана колания на САЩ и където и да отидим по света извън Източна Европа ни се смеят, съжаляват и не ни взимат та сериозно! Само едната България ни остана да а командорим!!

181

Анонимен

преди 1 година

Жалко че нямаме политици, изгинаха през войните за освобождение!

180

Неразбрал

преди 1 година

Последно чия колония сме???

179

Анонимен

преди 1 година

Германците ни върнаха Македония втората световна, сега си я взимат.Да се изгонят всички немски вериги в отговор!

178

Дядката

преди 1 година

А защо Германия поставя условия на България една държава от ЕС?чували сме за немското високомерие , но те били и нагли!

177

Ако беше Украйна

преди 1 година

Да са нарекли Щолц сърдита наденица и да са им взривили газопровода вече!

176

Ужас вече сме

преди 1 година

Колония на САЩ, Германия, Украйна и Македония едновременно! Всеки с подкрепата на САЩ може да си ни командори -от Украйна до Македония!

175

ЗА МЕЗЕ

преди 1 година

Чудя се какво би станало ако нашият парламент приеме Декларация, в която казва, че признава част от настоящото управление на Германия за пряко наследство на фа.ши3ма и го призовава да се въздържа от намеса във междусъседските отношения на Западните Балкани? Отвсякъде се вижда, че не само американците, но вече и европа ни е взела ЗА МЕЗЕ.

174

Анонимен

преди 1 година

Що?

173

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 207България спаси евреите си, България не прати войска срещу руснаците за разлика от италианци, унгарци и румънци...но какво да обяснявам на неук човек, нема смисъл :))

172

Анонимен

преди 1 година

Бундестагът да не поставя повече условия на България!

171

Анонимен

преди 1 година

Това много прилича на намеса във вътрешните работи на друга страна....

170

Анонимен

преди 1 година

Кой го направи този обикновен фашизъм и колониализъм? Вие си го направихте. Вие си избрахте фашистите, вие си подкрепяте Германия и Хитлер и Райхстага, няма на кого да се сърдите, че ви направиха на македонска колония. Каквото сте си надробили, това ще сърбате.

169

Лелее ако Германия

преди 1 година

Беше си позволила да гласува резолюция против интересите на САЩ, щяха втори път да им взривят газопровода! А ние кво? Ще се наведем и тихичко ще кажем: Ja wohl Herr Scholz!