68

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 72, плащам много повече отколкото ти някога ще видиш на куп :) Ама ти ще седиш и ще точиш лиги, докато моите служители пътуват, забавляват се и работят с удоволствие. Такива като теб... само мрънкате!

67

Хахахахахахахахахаха

преди 11 месеца

До Анонимен 61, добре :) докато чакаш ИТ-тата да останат без работа... отиди и преноси няколко торби цимент, че н яма да имаш за довечера за парцуца! Невероятно е как седиш и чакаш на другите да им стане зле.... е, да те светна... когато ИТ-тата останат без работа... такива като теб отдавна ще са запълнили 2та метра от глад!

66

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Ти нали си ги имаш що ще ми даваШ. Но май ги немаш. Никой не е *** да бачка за тебе ако ще му плащаш половината.

65

До Тодор Живков

преди 11 месеца

Важното е, че можем да бЕгаме където си искаме и ако искаме може и да чистим kенефите, нещо което тогава беше НЕВЪЗМОЖНО. Сегапоне имаме избор!!!

64

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 63, аз 20К мога да ти дам, ама ти няма как да докараш на компанията ми 40К. Схващаш ли връзката? Нямаш нито знания, нито умения за тези пари! И в това ви е драмата на всички на минималка!

63

стадо българско

преди 11 месеца

ето това ти е местото което западните ти "приятели" са ти отредили - да си роб на полето, ама нали това искахте, да се "интегрирате" - ето интегрирахте се ..... жалко робско стадддо !!!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Българин на запат работи само меринджей и хай салари, мноо ни уажаат нас българите на запат!

61

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Извънредния тру *** работата на другите хора. И не плащаш по-високи данък за здравно. Двойно престъпление е кражба

60

Анонимен

преди 11 месеца

Очевидно е, че след 34 години лижeнe на западняшки *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС и без визи в САЩ? 34 години българите мизерстваха и чакаха да опитат от западния консуматорски начин на живот, богатите колониалисти да ги сложат като равноправни на масата и да споделят с българите богатсвата които столетия са ограбвали от колониите, защото българите са ногу убави - ха, ха, хааааааа!

59

Анонимен

преди 11 месеца

До до 41 Дай ми 20 бона а часно здравно не ме интересува.

58

до анонимен

преди 11 месеца

"""""Тyземци, вие май не разбирате, че кудето и да отиде, българина е най-презираната твар""""" -------- Ами ти къде си в тази "картина", бе, А.бориген?

57

Анонимен

преди 11 месеца

те и айтиата скоро ще останат без работа, българските айтита работят на ишлеме само за западни поръчки, а западняците вече са в рецесия, никой няма да им дава поръчки.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 57 Ми отивай в Нигерия тогава.

55

Анонимен

преди 11 месеца

До до 55 Ти нали ги имаш и какво пак дириш некой друг шот си некадърен.

54

Анонимен

преди 11 месеца

До 56, съмнявам се, че не разбираш мотивацията на тези. на минималната заплата! Първо: всички(без изключение) крият доходи! Второ: масово същите тези нямат умения за 5 лв. камоли за 5 000. Защо мислиш седят тук цял ден и врънкат, че са им ниски заплатите? Ми щот ръцете им са завряни...знаеш къде. Можеш ли да си представиш колко плоскоумен трябва да си за да не успееш дори за продавач в магазин да се "продадеш"?

53

Анонимен

преди 11 месеца

Нигерия е една от най-богатоте страни в света. На 7мо или 8мо нясто по износ на нефт. И най бедния нигериец живее по добре от дредния ганйовец, но ганьофците вече се броят за западняци, въпреки че виждат как ги подритват и презират, но си викат, а нема нищо, дъжд вали.

52

до 55

преди 11 месеца

Не 15, а 20 ще ти дам в ИТ сектора. Айде, идвай. Ако знаеш как да се продадеш на клиента, ще работиш за себе си през собствена компания и то за няколко клиента. Имаш ли акъл, ще изкарваш и по 60 на месец, а ще работиш по 3-4 часа макс 4 дни в седмицата. Навит? Ама не можеш дори правилно да пишеш, камо ли да говориш 2-3 езика свободно и да имаш някакъв интелект и умения :)

51

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 55, ти толкова пари за 20 години не можеш да спестиш.....Хахахахахахахахахаха.... някога виждал ли си 100 лв. на цяла банкнота? Не отговаряй...въпросът е реторичен!

50

до 41

преди 11 месеца

Именно и аз това повтарям. Касиерка в супермаркета минава 2к месечно + частно здравно. Ако работиш здраво, дори по складовете с извънредния труд минаваш 4-5к месечно. Да не говорим в технологичния сектор какво става при хората с опит. Кадри няма и работим на по 2-3 места и месечно изкарваме колкото за панелка в Обеля. Ама да кажем, че не всеки става за там. А това да слугуваш по полето е абсурдно. Ако си ученик или студент, разбирам. Ама зрял човек да се занимава с такъв тип труд?!

49

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48 Ако давате 15 бона на месец на Слънчев брак ще идеме.