55

Анонимен

преди 1 година

"Възраждането" винаги хленчат и са нещастни, но аз не знам нито един период в българската история, в която българите да са били по-добре от днес и то не само финансово. Аз самият от както се помня, никога не съм бил с по-голяма покупателна способност.

54

ХХ

преди 1 година

Само Свети кеш,теглиш заплатат и плащаш само кеш,хем кеф,хем знаеш къде си похарчил, колко са ти върнали,с карта трябва да си търговски регистър, да знаеш обектите по фирмено име.Отделно ако някаде, не отметнеш,че не искаш абонамет докато се усетиш ,и докато го спреш жална ти майка, ако пазаруваш Онлайн, да не ти объркат поръчката,ще има да чакаш докато ти върнат парите до 45 дни,.отчетност има за НАП за хората Х...Курупция му казват на КЕША,а на ДИГИТАЛНОТО консултация.

53

факт

преди 1 година

абе криза , за българина по важното е у фейсо снимки да се постват

52

Румен

преди 1 година

Харчи защото не сме с кредити от Банки за инвестиция за развитие на продукти и услуги в земеделие , енергетика ,транспорт частна самостоятелна дейност - не Партиина протекция. И така нататък И като няма пари се влиза в корупция и схеми . Така леки пари отиват за хазарт и забавления

51

Bai Dun

преди 1 година

Ще помоля автора на статията да смени дилъра !!!

50

до 43

преди 1 година

Много добре казано за кредитната карта, че носи само дивиденти. Масово перцепцията у нас е, че кредитната карта е кредит. Ако я използваш за кредит, не си особено грамотен, разбира се. Но всичко казано е повече от вярно. Зстраховки, лесно оспорване на трансакции, кешбек, промоции и какво ли не. Осоебно при картите от висок клас.

49

Анонимен

преди 1 година

Криза има само според русофлясниците, а причината е че те са твърде глyпави и мързеливи, и освен за общаци и за пазачи, за друго не стават!

48

Анонимен

преди 1 година

оо блумбърг и алабала социолози

47

Анонимен

преди 1 година

Харчи за път. Ми да 30 г харчи за пътища дето ги няма.

46

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА НИТО В ШЕНГЕН.

45

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

По тази логика и в Сомалия няма икономическа криза, сомалийците харчат за път и забавления.

44

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА КОРУПЦИЯТА, ВЕЧЕ И СЪС КОРУМПИРАНИ БЪЛГАРИ УЧИЛИ НА ЗАПАД.

43

до 45

преди 1 година

Имам 2 деца. Едно на почти 4 години и новородено бебе.

42

До 39

преди 1 година

Нямаш деца значи.

41

до 41 и 42

преди 1 година

Бих отговорил професионално на смислено зададени въпроси. На *** въпрос обаче *** отговор му се полага - Данъците са за бедните и пр00стите. Ако си фирма и си ре-инвестираш постоянно печалбата, данъкът е 0.

40

Анонимен

преди 1 година

Айде финансово неграмотните бачкери полудяха и започнаха да пляскат минусите на поста за кредитната карта. Кредитната карта носи само дивиденти. Кешбек, различни промоции, достъп то ВИП частите на различни летища, застраховка при пътуване, безаналогова защита на всички плащания (парите, с които плащате не са ваши), сигурност при всяко плащане (по всяко време при неудовлетворение от продукт или услуга права чарджбек и си взимам парите обратно) и така нататък. Като теглим чертата носи много.

39

Анонимен

преди 1 година

До до 36. Значи викаш ше пробваш да измамиш нещо за да не го платиш тоя данък и това е "управление на финанси" ?

38

Анонимен

преди 1 година

До до 36. Що трябва да плащам нещо, което е платено ?

37

до 36

преди 1 година

Веднага ти казвам че не разбираш от финанси. На тия 50000 евро ако трябва да им платиш 30% данък дали няма да си мръднеш пръста а?

36

Анонимен

преди 1 година

Плащам всичко с кредитна карта, прелогично. Кешът е за сивия сектор и финансово неграмотните (почти всички с ниски доходи). Относно разходите ни вкъщи- 3% за храна, 10% за сметки и вноски по автомобили, 30% за луксове (пазаруване, ремонти, глезотии, почивки, хобита) и минимум 50% отиват в инвестиции- П2П кредитиране, акции, критовалути, фондове, инвестиционни имоти и т.н..