39

Zelenski

преди 1 година

Зеления наркоман не е украинец, а евреин и е наел 2 апаратамента в Лондон..............а *** му си купува скъпа козметика от Париж..............всичко води до службите на Англия !!!!

38

Руските прасета

преди 1 година

(миpиzливи русофили) се чудят каква глупост да напишат в полза на фашисткия режим в Кремъл и бункерния рептил.

37

Самотния кравар

преди 1 година

Не успява хем та цъка фейк минуси на другите, хем да пише анти руски коментари ;) Ха ха фа!

36

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е руски! Ей сега обаче кравяря ще призареди страницата с ново Ай Пи от ВПН а! И Украйна ще спечели ;) Ха ха ха ха!

35

Украйна

преди 1 година

падна...................да се готвят поляците...............пуделите на Англия...............и те ще ядат шамарите скоро...............те бяха в основата на Майдана!!!

34

Ако

преди 1 година

Доналд Тръмп беше президент на САЩ.............нямаше да има сега война в Украйна...............но синът на президента Байдън купи газопреносната мрежа на Украйна с едни други негови приятелчета..............и стана Майдан, организиран от западните служби!!

33

Анонимен

преди 1 година

Какво гледаш тъжно, американска ***, колко народ умря заради теб, наркоман купен.Това Америка го може и го прави успешно в целия свят. Клоуна направи огромна грешка, защото е опиянен от власт и кокаин.

32

Жалките кравари

преди 1 година

Си мислят че с фейк лайкове с ВПН а, тук могат да повлияят на събитията в Украйна... Ха-ха-ха!

31

мдаааа

преди 1 година

Ами укрите тъй се дърпаха и за тръбите на СП, а се доказа, че са те... ясно е че и тук си е укринско дело!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е руски! Айде цъкай минуси с ВПН а! Така ще стане пак украински ;) и Земята е плоска :)

29

кой взриви

преди 1 година

Северен поток.................руснаците искаха международно разследване...............но САЩ, Франция и Англия гласуваха против!!Докога с двойните стандарти....................докога???

28

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Напомня на подпалването на райстага.

27

Анонимен

преди 1 година

Контранастъплението на Украйна ще доведе до поражение на останалите части от въоръжените сили на Украйна и последващи нови териториални загуби, заяви бившият съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала Judging Freedom . "Въпросът не е какво ще се случи след т. нар. контранастъпление, а какво ще остане от Украйна след него. Когато Русия започне да настъпва, нейните сили спокойно ще преминат без забавяне през цялата територия на изток от Днепър и ще да стигнат до Одеса, обясни той.

26

Анонимен

преди 1 година

Щом самое дната засегната присъства е яасно какво е това "разследване". Благодаря. Резултата е предварително известен.

25

Байдън

преди 1 година

и фамилия притежават газопреносната мрежа на Украйна................Майданът беше преврат контролиран от хората на Сорос....................но не мина в Белорус..............край с майданите!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Милиарди потънаха в Хохолстан и в джобовете на зеления и великата контраофанзива се сведе до превземането на селска тоалетна с пет къщи и вземането в плен на руснака клечащ в нея..Това щом е на първо място в пропагандата....плачевна е работата...Нищо де, Тагарев сега като заизпраща една помощ, едно чудо...ще се превземе и близкия кокошарник, поне яйца да има...

23

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Изключителен наглец.

22

До 31

преди 1 година

Манипулирането на лайкове с ВПН не означава, че Украйна печели ..нещо! Дори и да ни убедите нас българите че Ооо Украйна спечели войната!, действителноста е различна ;) А нея с ВПН не може да я промениш както си искаш!

21

да се знае

преди 1 година

Синът на Байдън притежава газопреносната мрежа на Украйна........в САЩ съдят Тръмп за изнасяне на сектретна информация................хората на дъртия Байдън-деменцията...............направете връзката с Украйна!!!

20

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Изключителен наглец.