237

Тонката

преди 1 година

Този си е фашага от всякаде.Такива не трабва да ги допускат до власта

236

20 %

преди 1 година

ot Украйна е под контрол на Русия...............Крим е руски...................свикнаха ли западняците и слугите им в София???

235

stop war

преди 1 година

Не искам с български снаряди да се убиват руски или украински войници...................Тагарев да изпрати децата си на фронта!!!!Спрете тая война...............................ако имате още нещо на мястото на сърцата си, *** продажни!!!

234

Украйна

преди 1 година

такава държава вече няма.................Украйна значи на края на Русия..................искали да стават богати като европейците..................наивниците................ама им спретнаха война и Майдан...............виновните са на Запад!!!В топлите кабинети на Лондон, Берлин, Вашингтон и Париж!!!!

233

До многоточковия иди

преди 1 година

Ти си един уникален ***....................ще има бой за фашагите от Киев и за инструкторите им от Англия, Германия, ФРанция , Полша и САЩ!!!

232

ще има

преди 1 година

още много бой за украинските фашисти и за инструкторите им от НАТО!!!

231

Анонимен

преди 1 година

Тоя професор и генерал е защитал докторат в СССР................после стана фен на НАТО..................баси тъъ***пия евроатлантик!!!

230

Анонимен

преди 1 година

оставка на тоя предател................аз не искам от данъците ми да се дават пари за война.....................спрете тая братоубийствена война!!!

229

???

преди 1 година

Тоя е предател от класа....................руснаците и украинците са наши братя по кръв..............българите сме в НАТО без референдум.................спрете тая братоубийствена война!!

228

Дракон

преди 1 година

За незнаещите тука: последните генетични проби показват, че българите са 54 % тракийци, с примеси от прабългари, славяни от полската група, италианци и гърци. Руснаците основно са смес от финландци, молдовци и татари.В този смисъл българите нямат нищо общо като произход с руснаците. Украинците са славяни, те също нямат нищо общо като генетика с руснаците.Ако някой случайно си е внушил нещо друго време е да си отвори очите за реалностите.

227

туризъм

преди 1 година

Майната му на туристическия сезон...умират млади момчета от Русия и Украйна............НАТО и ЕС не искат да спират войната.............още бой ще има за украинските фашисти!!!

226

Анонимен

преди 1 година

Долнопробник Тагарев, викът на руснаците "Ура" не ти ли говори, че сме един народ, т.е. руснаците произхождат от нас, както и украинците, а те заедно са народа на древна Русь ?! Дал си си дирника на англосакси и евреи, които действат срещу истинските урийци ! Предател, ще има възмездие върху теб и децата ти !

225

Турист:

преди 1 година

Продажен, гнусен, ***...,! Един от многото е мекотелото Тагарев!

224

Анонимен

преди 1 година

Хайде, не остана! Леопардите почнаха да ги дупчат като консервени кутии.

223

Оставка, Магарев!

преди 1 година

МАГАРЕВ - ОСТАВКА - ВЪН!!!!!! Предоставянето на оръжия за избиване на хора е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, престанете да наливате пари и оръжия за продължаване на убийствата в тази безумна война!!!!

222

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Министър Тагарев има ли информация колко русо-фашиста са били ликвидирани в Украйна с нашите снаряди и патрони. Последно в края на 2022 съобщиха за около 25 хиляди но сега сигурно са поне два пъти по-вече.

221

тулуп

преди 1 година

Давай снарядите, миговете, ПВО S300 и да се приключва...червената армия ще я посрещна с баница !

220

Зевзек

преди 1 година

Само да попитам....политици като този интересуват ли се какво е мнението на българския народ?

219

преди 1 година

Няма Украйна няма репарации, всички които си мислят такива глупости да помислят пак какъв резултат искат да постигнат.

218

Христо Христов

преди 1 година

Прав е! Ще дадем оръжие, щот ония се бият за 90те % европеидни про'с'таци у нас... И ще теглим милиардни заеми да им ги дадем, защото същите тези про'с'таци не дадоха по 1000лв за Украйна. Щот са неграмотни, про'с'ти, некадърни, бедни и лицемерни.