75

Кажете последно

преди 1 година

Може ли някой да ми изясни - лакеите и фенове на САЩ/ЕС нападат Радев, че бил про-руснак или поне недостатъчно "правоверен". Лакеите и фенове на Русия нападат Радев, че бил...про американец или поне недостатъчно "правоверен". Никой не може да оспори, че всички го нападат. Кое е последно? ****ве, разберете се вече, че ставате смешни. За това Радев е най-одобряваният политик - защото действа, а не само да говори и е ПРО-БЪЛГАРИН! Филите и фобите няма как да проумеят, че нямаме нужда от господар!

74

Гумичка за триене

преди 1 година

До 77 ще се радвам да поправите нашата грешка!!!!!! Даже бих помогнал в причиняването на сълзите и болката с радост!!!!

73

НИКАКВИ ПОМОЩИ

преди 1 година

ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ИЗГОРИЛИ ЖИВИ ХОРАТА В ОДЕСА

72

Зевзек

преди 1 година

Тия ш.ваби що не си гледат работата?

71

Гумичка за триене

преди 1 година

Нинова горката си хапе дъто от яд че го издигна като се имаше предвид че никой не беше чул за него! Сигурно си е казала айде аз съм ! Ама нц от посолството му дадоха повече и тя беше наритана в ъгъла където и е мястото между другото!

70

ГНОМА Е ТУРСКИ АГЕНТ

преди 1 година

И ШПИОНИН > КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГОСПОД ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА НЕГО

69

Тр*лове

преди 1 година

Тук тр*ловете ***, което казва много. Всички скачат на Радев - едните защо вдигнал юмрук, забравяйки, че го вдигна в отговор на мафиотското нахлуване в Президентството и това доведе до сваляне на герб, които бяха обладали държавата. Винят го за пп, а пропускат, че той ги назначи за СЛУЖЕБНИ министри и всички без герб в НС ги искаха за министри. ТЕ използваха неговия авторитет да се доберат до властта. ТОЙ беше ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН, който им парира бакиите. ИТН се сетиха след месеци. ФАКТИ

68

Анонимен

преди 1 година

Точното двата пъти

67

Анонимен

преди 1 година

До 76- И двата пъти ли бе, чоре?

66

Анонимен

преди 1 година

Радев, не е нещо особено в политиката,Посредствено даже на моменти роботско излъчване,липса на фантазия в изказа,и като се има в предвид че президента няма реална власт....абе слаба работа!Да не се забравя, че той стана президент,също и с гласовете на много хора като мен например,просто алтернативата тогава беше още по зле.Така че ,не се прехласвайте че е харесван чак толкова много.

65

Анонимен

преди 1 година

България оръжие не ПОДАРЯВА....България произвежда най-търсеното в момента оръжие и който го иска може да си го купи.... Който иска да подарява бъгарско оръжие да си го купи от България и да го подарява на който си ще

64

Петолъчка

преди 1 година

Свалете го тоя от тази институция и да изчезва в Москва!

63

Анонимен

преди 1 година

До 70 - Това бяха нищожни и меки хора ... Нуе израстнахме жадни, гладни и бедни ... После видяхме, *** можем да си вземем и да сме добре! Не ни бъркай с издънките на "комунустипеския човек". Ние бихме избелиси комунистите оше на първия ден! Нямаше да се стигне до гласуване.

62

Гумичка за триене

преди 1 година

Думите са "ще го направим фигурант КАТО ПРЕЗИДЕНТА " та правилно говори човека!!! Има си вече двама фигуранти човека и затова се прибира

61

До 59

преди 1 година

Много сте млади. Бях на протестите когато уж свалихме Тодор Живков. Радвахме се защото искахме свобода и вярвахме, че сме я получили за бъдещето на България. Обещаваха ни промяна. Хванахме се като удавници за сламка-повярвахме, но получихме подмяна. Пиша ви всичко това защото бяхме хиляди. Протеста заля цяла София, а казваха, че стига до Пазарджик.Нямахме интернет. Събрахме се по чудо. По-късно осъзнахме, че не ние сме свалили Живков. Това е бил план.Свален е от най-близките му хора.

60

Опорка

преди 1 година

Радев единствен им каза истината в очите след ония записи и бяха като нап*кани мушката! Вместо да са благодарни, че само с това се разминаха (защото трябва да са в затвора по НК), те използват "най-добрата защита е нападението" за да може да си изпълнят целите, които вече са договорени "с посолствата" (на които не им пука за България). Другата цел е да разчистят съпротивата (единствената НА ДЕЛА съпротива е Радев). Третото е послание към останалите хора, които се съпротивляват. БЪЛГАРИТЕ ЗНАЯТ!

59

Анонимен

преди 1 година

Аз знам, как да спестя над 12 млрд за бюджета ни и хип не ми пука, какво ше каже ЕК ...

58

До 37

преди 1 година

Черепа поиска Гешев да бъде направен на Фигурант. НЕ Радев!!! Нарочно обръщаш нещата!!!

57

крундел

преди 1 година

не просто отстраняване на зеления чорап с петолъчка и на служба на масква, ами и посещение на панделата, задължително за пример за всички ***, нали искат като в рф, ето като в рф... работиш за чужда държава - 20 години затвор, нали така?

56

До 52

преди 1 година

До Анонимен 52"На немци ен е хъбаво да се вярва... Питай евреите, питай Русия, питай Англия, питай Борис III..." А дали може да се вярва на Русия? Нали уверяваха, че нямат намерение да нападат Украйна и че Запад и САЩ лъжат за намеренията им. Всички знаем какво стана. За вярана на евреите просто ще замълча...