92

Ха ха ха

преди 11 месеца

До Анонимен 91. За разлика от укрите, руснаците имат многоооо, ама наистина многооооо.

91

Йосиф

преди 11 месеца

шубето е гоУлем страх!

90

Така е ..

преди 11 месеца

Де късмет да нападнат Запада. Ще гризнат бухалката от дебелия край. Омр-а.зи.Така и не разбраха колко са зле, като нация и държава.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Значи е вярно това за коалицията на желаещите страни начело с Полша и Румъния,следвани от Балтийските страни България ,дето ще ги карат да воюват в Украйна за Американските интереси.И както изглежда ни готвят за курбан и при този военен министър Тагарев бедата е неизбежна...

88

До 99

преди 11 месеца

И тази ракета без аналогова - не може ,само рушките могат да бъдат без аналогови .

87

Анонимен

преди 11 месеца

Иран представи хиперзвукова ракета Fattah. Обхватът на ракетата е 1,4 хил. км, скоростта е 12-13 Маха. Иранските издания съобщават, че той е в състояние да преодолее всички системи за противоракетна отбрана. Сега с хиперзвукови оръжуя разполагат Русия, Китай и Иран.

86

Очакват

преди 11 месеца

На Запад очакват възвръщаемост на вложеното в Украйна.

85

Мдаа

преди 11 месеца

За да има мирна Русия то тя трябва да се раздели с колониите си , необходими са демократични процеси на тази територия , до тогава нищо добро и положително не очаквайте от тая *** и докато има все още чукчета които да се жертват ...просто трябва да се смаже главата на змията.

84

Анонимен

преди 11 месеца

А бе всички танкове горят, но от два дни има само видеа на горящи леопарди.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Когато IV-тият райх ЕС се разпадне, бъдещите поколения ще говорят с умиление за ЕС, въпреки че това е най-голямото зло сполетяло планетата ни след II-та св.война, дало територия и власт на сатанистите, защото генетично ще им бъде заложено, не на всички само на някои, да възродят отново мечтата на Хитлер за III-тият райх. Или казано накратко историята винаги се движи по спиралата на еволюцията, както и всичко в заобикалящият ни свят!

82

Анонимен

преди 11 месеца

Русия била агресивна срещу запада? А днешната ситуация кой я сфабрикува и предизвика??? Англосаксите от векове провокират и водят войни срещу Русия!! А т.ъ.п.а.т.а Германия винаги е жертва на британците. Ама хак да им е !!

81

Анонимен

преди 11 месеца

Вместо леопардите чебурашките унищожават комбайните на Украйна... Ха-ха-ха!

80

Анонимен

преди 11 месеца

"Политико": Еврозоната изпадна в рецесия заради повишените цени на енергията. БВП на Еврозоната падна с 0,1% през първите три месеца на 2023 г. в сравнение с предишното тримесечие. Свиването в продължение на две последователни тримесечия ще усложни работата на Европейската централна банка в борбата с инфлацията.

79

Анонимен

преди 11 месеца

до88.Леопардите горят както Тигрите през Втората Световна оше при първото попадение.Горят красиво като факли.Защо ли нещата започват да заприличват на германският провал през ВСВ.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Русия ще предаде нв Унгария пленените закарпатски унгарци мобилизирани от нацисткия режим в Киев които попаднаха в руски плен.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Как са леопардите?

76

Полковник

преди 11 месеца

В Запорожието укрите са разгромени но продължават да опитват пробив в Донбас.Задействани са всички руски резерви в тила за да нв позволят и там пробив.Офанзивата отслабва и скоро ще приключи без успех.Укрите залагат всичко на карта при неуспех никога няма да имат възможност за нова офанзива и преминават завинаги в отбрана.Преговори може да има но условието е Източна Украйна да е част от Русия.Времето работи за Русия.

75

Мужик

преди 11 месеца

Отношението към Русия трябва да бъде като към зло куче - да се държи на разстояние с една дълга здрава сопа!

74

Анонимен

преди 11 месеца

Кажете нещо за разгома на контраофанзивата и обърнатите в бягство бандеровци.Унищожените Леопарди които горели като факли при първо попадение на руската артилерия.Отсъплението на укрите в Запорожието и пълната инициатива на руснаците там.

73

Анонимен

преди 11 месеца

То пък един запад ,с розови понита и зелена енергия ххаха