20

Анонимен

преди 1 година

Фалита е близо 2025

19

Анонимен

преди 1 година

Коронавирус, война, извънземни... Какво ще последва!???

18

Анонимен

преди 1 година

5 джи е доказано вредно защото излъчвателите на честотите са доста по ниско и от това и повече на брой. Китайците затова много бързо минаха на 6 джи и вече мислят и 7. Там технологията е малко по друга. Естествено на някои целта им да оплюят някоя партия, специално ти бонго, дежурният космонавт германец и т.н. идея си мямаш от нищо освен местене на текст.

17

НИКИ Сцайънов

преди 1 година

ФЕЙК МАРС защото ако там е имало живот щеше в днешни времена да се е превърнал във петрол......Няма живот Няма и Петрол а и скоро изобщо няма и да има............Евала червени изчезващи видове...................Газ има и ще има до Края на Вселената..........На Венера примерно и се подпалил ШИСТОВИЯ газ а при изаряне ГАЗА отделя минимимални частици ВОДА и КИСЛОРОД тъй че току виж в ОБЛАЦИТЕ на ВЕНЕРА има живот

16

Анонимен

преди 1 година

Кои пари? Всичко е в дългове.

15

Извънземнататеория

преди 1 година

Извънземните си разиграха прототип на войната чрез българската А група за да си разберат съотношението на силите. Ризульата йе. Парите - сиреч САЩ-в лицето на Лудогорец 1-во място. Двата червени отбора както си ги изберете Китай и Русия (или Русия и Китай, не мога ги оправя кой кой е) - двете ЦСКА-та 2-ро и 3-то място. Синьото знаме на ЕС в лицето на Левски - 4 то място.

14

Анонимен

преди 1 година

Винаги когато сащ се посират от Русия си измислят извънземни. Просто за пореден път пропагандата се обърна срещу самите американци. И сега щат не щат, заплахата е от галактиката на Марвел. Иначе ще трябва да ядат пердаха от Русия. А дали Русия ще се направи че не вижда как гузното янки се прави на невменяемо за пореден път?

13

Анонимен

преди 1 година

ТАЗИ СТАТИЯ Е ФЕИК !!! ЗАЩОТО ВСИЧКО В ЮСЕЙ върви надолу а и загубиха първите дни на контранастъпването (03 06 2023)с уСраинците които са и ръцете на хамериканците Загубиха и икономиката си !!!! взиривиха не само КАХОВСКАТА ГЕС НО И ТРУБОПРОВОДА ТОЛИЯТИ ОДЕСА

12

Анонимен

преди 1 година

Ич ми не е ни за Русия ,ни за ФАЩ .Да се думкат колкото си искат.Важното е децата ни живеят в мир.

11

Анонимен

преди 1 година

По информация на ПИК пет човека движат кабинета Франкенщайн - Бойко Борисов, бащата на Кирил Петков, Иван Кръстев, Иво Прокопиев и Делян Пеевски

10

Анонимен

преди 1 година

Какво се е случило при превода: '"Груш каза, че правителството на САЩ и отбранителните изпълнители са възстановявали фрагменти от нечовешки кораби, а в някои случаи цели занаят, от десетилетия."? Ако е превод от 'craft' тук е ясно, че не е със значение на 'занаят'.

9

Дюк Нюкем

преди 1 година

Най-много новия мовид да е нашествие на извънземни американци! На всичко са готови янките , само да не пуснат кокала!

8

Анонимен

преди 1 година

Извънземните са хората, защото Бог ни е създал на една вече заселена Земя.Но ние и досега се държим към Земята като гости и нападатели.

7

Люк Скаймокър

преди 1 година

Дрън дрън, прибирайте светлинните мечове и отивайте да спите!

6

ПРАВ Е !

преди 1 година

Бай Dън е като паднал от Марс в политиката !

5

Бай Илийчо

преди 1 година

Па язе та съм могу буфкан говора с извънземните ! Викам им ,кажете кои числа жа излеаат от тотото бря " ? А те ,нимой ти ги каем Бай Илийчо от си земен чиляк българо-македонец и жа го удариш на едине,пиене и Уроспии ми викат !

4

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че има извънземни. От древноста е пълно с доказателства. Как така например е изобретена атомната бомба и т.н. Не сме толкова безсмъртни, умни и съвършенни на този свят. Очевидно е от безразборните глупости, които правим със себе си и планетата ни. Обаче вероятно каро при нас има добри и лоши извънземни..

3

Ха ха

преди 1 година

Байдън ежедневно го возят а един такъв, ама той не знае.

2

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат почти работещ Москвич

1

Ерия

преди 1 година

51 главочи