40

НА Мадуро Машините

преди 11 месеца

Да ще преглътне, но да видем кога ще ги повърне!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Хората може и да са избрали Борисов и Пеевски, но вие сте хората които официално казахте, че ще ги "изперете". Дори не се отметнахте от думите си. Затова и те решиха да ви върнат услугата. Май нарочно забравяте този момент

38

българина

преди 11 месеца

Радев го каза, вече изборите са Безмислени в България! сетете се до какво ще доведе това! казва се фашизъм

37

Анонимен

преди 11 месеца

Ей ся вече ББ изпусна местната власт и я даде на ДПС и "Възраждане"!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Българите са затаили дъх и чакат добри новини от фронта за руснаците и тогава ще видите соро.соид как яде камъни и тояги на жълтите павета. Всичко се решава на фронта, както е било и 40-те на миналия век когато разни Богдан филмови са си продавали важност как народът ги преглъща

35

българин

преди 11 месеца

Да гълтаме ли вече, че да преглътнем, или да почакаме още?А въжето сами ли да си носим или ще ни дадат?

34

Анонимен

преди 11 месеца

Докога разните му там "видни" АнаЛизатори ще говорят от мое име.При новия Народен съд,който предстои,първите осъдени трябва да са именно те,заедно с продажните ***,а след това да дойде и реда на марионетните управници.

33

Пич

преди 11 месеца

"А вие ще преглътнете Възраждане. Казвам го не като техен избирател." Ааааа, не, не. Нещо си се объркал. На Възраждане ще го гълтате вие, имбецилитте, които ще продължите да си живукате на Територията. "Ние" сме се спасили в чужбина, или ще се спасим лесно. Вие да му мислите, понеже сте много хитри. Борисов ако не може да ви довърши, "руский мир" ще ви довърши със сигурност.

32

До пич

преди 11 месеца

Не симпатизирам на партии от Козяк

31

тъжно

преди 11 месеца

крайно време е да им счупим главите на тия негодници с жълти павета

30

На път

преди 11 месеца

А вие ще преглътнете Възраждане. Казвам го не като техен избирател.

29

Пич

преди 11 месеца

"Е, не виждам как това е наш избор, Кирцата си го каза в прав текст, ала-бала са изборите" Не разбирам как Борисов и Пеевски са в парламента с някакво "ала-бала" межсду Кирчо и Зеления Чорап?! Ти нещо май си се объркал? Борисов и Пеевски си ги избират редовно вече повече от 14 години. Какво тук са ви виновни Кирчо, Кокорчо, Ицето, аз не знам?! Искате правителство и стабилност, ама да не е с Борисов, ама гласувате за него. Е как да стане?!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов ще ви оправи всичките, барабар със социолозите на щат към Козяк

27

Анонимен

преди 11 месеца

Лично аз няма да я преглътна

26

Анонимен

преди 11 месеца

Стига вече с тая мантра, че ако не се вземели герб и пп сме щяли да загинем. След изтеклите записи и външен натиск нямаха какво друго да кажат. Истината е просто, че са се разбрали предварително за подобен сценарий, още преди изборите. Тия неща не се решават ей така. Те знаят, че няма да имат друг шанс. Не втъппявайте едни и същи фрази. Против костя, но и против тия. Нищо от това в парламента НЕ Е ПРОМЯНА към добро. НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ТАМ

25

Христо Христов

преди 11 месеца

Коалицията е логичен съюз на две политически организации с еднакви ценности. Центости за които около 90% гласуват. Коалицията има почти пълна подкрепа от българите.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Ако управляващите с железен юмрук натикат новата реалност в гърлото на обществото, без съмнение в един момент то ще я преглътне! Генерал Борисов с Генерал Атанасов могат да направят чудеса!

23

До пич

преди 11 месеца

Е, не виждам как това е наш избор, Кирцата си го каза в прав текст, ала-бала са изборите

22

Христо Христов

преди 11 месеца

Естествено - почти 90% гласуваха за правителството и и подкрепят ценностите и. Българите получиха правителството което заслужават. Факт.

21

Мнение

преди 11 месеца

Утре вечер Гешев и Цацаров ще преглътнат семенната течност за друг затворник.