185

Анонимен

преди 1 година

Новото правителство трябва да отмени закона за Оневинаване на висши държавни служители, който Тройната коалиция на Станишев, си прие на изпровозяк, 2008 годна. И така грабилите държавата от тази престъпна коалиция, останаха недосегаеми и ненакозани. Заради тях, ЕК спря за България, евпофондовете. ГЕРБ отблокира европейските фондове 2009 за България, след като дойде на власт. Извади държавата от поредната криза.

184

Анонимен

преди 1 година

Ако излезем от ЕС, нищо няма да спечелим. Капитализъм е навсякъде. Източният блок и Съветския съюз бяха огромна сила. Половин Европа беше в Източния блок и сегашните ни съюзници в ЕС. Сърбия, Северна македония, Гърция, Румъния, Турция ще ни изнудват и заплашват. Политикономиката ни ще бъде санкционирана и затворена за Европа. Копейкин знае това, но лъже за пари и парламент най-невежите и глуппави лумппени, които наследи от Атака, ВМРО, НФСБ. Какво да ги прави, горкките. Длъжен е да ги лъже.

183

Гумичка за триене

преди 1 година

Казах ли ви вчера че Асен е финансов министър? Този ще ни довърши, очаквайте неочакваното, горивото пак четири лева и олиото шест лева, като превземе службите и цялата държава ще има още изненади!!!

182

Анонимен

преди 1 година

До 212 Щото протестът ви не е интересен. А и сте много малко хора. Излагате се.

181

Дфс

преди 1 година

Май ни готвят майдан

180

Анонимен

преди 1 година

Има протест в момента, що ми пишете за дронове в Русия, отразявайте тва което се случва в България, продажни *** от dnes.bg

179

Кюп

преди 1 година

Всички отпадъци се събраха да спасяват местните избори.

178

до 198 Гого

преди 1 година

Твоите протести започват веднага и ще се провеждат в маскФа , пред мумията на ленинчо . Трябва веднага да заминаваш - с еднопосочен билет.

177

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Голям праз, че сте направили правителство на отчаянието. Скоро ще приключите като правителство. А най-тъжното за вас е, че взаимно се ликвидирахте като партии и в следващ парламент или няма да ви има, или ще сте джуджета.

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 201 И ди от, вземи си хапченцата и кротко извикай санитарите да ти сложат усмирителната ризка и да те махнат от компютъра, че прекали с безумните си коментари във форума

175

Лента

преди 1 година

Борисов и Пеевски - магнитната коалиция. Кое ли е посолството?

174

Анонимен

преди 1 година

- Защо в Психиатрията болните ги държат разделени?- За да не направят правителство!

173

Анонимен

преди 1 година

Аре чао на сибирско-азиатските ценности ! За винаги !

172

Анонимен

преди 1 година

Ти никога нема да си хванеш жена ве мен, щом са ти мърляви...хахахахаха :))) А изхвърли ли си мръсните чорапи, просто питам :)))))

171

Анонимен

преди 1 година

Ето тези бъдещи управници ще дозакопаят България и българите. Няма и съмнение, че са одобрени от ПОСОЛСТВОТО. Естествено, не руското посолство, нали? Тагарев, известен *** и проамерикански натегач, няма как да не е сложен за да ни набута в шмарите в Украйна, той толкова акъл има, едва ли ще се сети какво ще ни докара това. Пък и "ротационните" са нововъведение, което никой с достатъчно акъл в света не би назначил. Излиза, че докато се ротират, нищо не могат да планират и свършат.

170

Gogo

преди 1 година

Кога почват протестите?

169

Анонимен

преди 1 година

Момче ми дава минусче за жени, сигурно е обратен :)))

168

Анонимен

преди 1 година

До Прът Жените в момента са по-големи мъже от самите мъже, но какво да направиш, такива са времената :)))

167

Бай Дрън

преди 1 година

Че той Радев си е американски агент. Затова там гласуват.

166

Анонимен

преди 1 година

ПеПе съществуваха единствено на база говоренето против ГЕРБ. Сега след като се съюзиха, Пепейците си забиха последния пирон в ковчега на шарлатанската си сектa.