31

нее

преди 1 година

Как какво, жаждата за власт, желанието да управляват, възбудата да командват, или да се правят на жертвички. Борисов и Киро все са жертви на евразийските сили, например. Ако не са те да респектират Русия, какво ще стане леле мале! ХА!

30

Анонимен

преди 1 година

Не слушайте *** политолози. Обществото има яснота какво събира ГЕРБ и ПП-ДБ. Събира ги общият слугинаж пред Посолството и алчността за разграбване на благата.

29

Анонимен

преди 1 година

Ами да поясним на обществото,та най-накрая да вдене и да се събуди : Обединява ги имунитета на Тиквата,постове,назначения,далавери,ала-бала,пици на кристали,парапети,воаяжи в чужбина с парите ни,потъпкване на Конституцията,посолството...МАЛКО ЛИ Е?

28

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия искаше да унищожи България, сега нямаше да пишеш врели некипели.

27

Анонимен

преди 1 година

Обществото баш си е наясно какво ги събира . План за разжитие и едни големи пари от ЕС , които за пореден път се дават за хората и за пореден път няма да стигнат до хората . Сега решиха , че може малко аванта да пуснат и на ДПС и готово , работата е опечена

26

то е ясно

преди 1 година

България е пред криза защото *** от москва се опитват да унищожат европейска България.

25

Анонимен

преди 1 година

Жаждата за пари ги збира бе специалисти,кво ясно има новите крадци и старите крадци се збраха за да мислят нови начини да гърбят народа и да му обясняват как аха ей сега ще дойде светлото демократично бъдеще ама видиш Русия и Путин им пречели...

24

анонимен

преди 1 година

Няма вечни врагове, има вечни интереси.

23

баба мара

преди 1 година

как може обществото да не разбира нали за това не гласуваме борбата и на дветеикон групировки наречени партии е за кокала за траншовете от европа и никои отдвете страни да не пострада от прокуратурата взаимно се пазят а това е резилнабожният борисов прави правителство с парапета гея и ========= по голямпозор от това има ли

22

Крундел

преди 1 година

не знаете клоуните от харвард и опг баце ви какво ги събра ли?1. много пари, които тях чакат по плана за възстановяване;2. натиска от партньорите за справяне с развилнялите се рубладжийчета, копейкаджийчета и консуматори на кремльовски биоотходи, начело с рундьо и други зкпч-та и капитан газпроми-и...да не забравиме и партията на леля ви;3. натискът от партньорите и то с право да дадем стотиците хиляди тонове снаряди за украинската артилерия, които и без това после трябва да утилизираме

21

Освен че

преди 1 година

са евроатлантически партии със много подобни икономически и гео политически програми ли ? Я вижте другите партии и ми кажете че двете не са най-подобни

20

Анонимен

преди 1 година

Какво не ви е ясно: посолството джиросва мутрите с националните предатели. Целта е България да се включи в "контраофанзивата" в Украйна и да защити американските геополитически интереси. Вие защо си мислите че сме в НАТО?

19

с

преди 1 година

70 милиарда по плана за възстановяване, тва ги събира

18

Гепенсон Шввция

преди 1 година

Аз знам за какво става дума!

17

Анонимен

преди 1 година

Питай Пocoлcтвoтo и щe ти ce изяcни...

16

Анонимен

преди 1 година

Честито, от днес коалицията е ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС, с личната благословия на Пеевски. Най-смешното е, че ГЕРБ дойде като алтернатива на ДПС, ПП дойде като алтернатива на ГЕРБ, а накрая всички се целунаха. Да, да в името на българските интереси...сигурно е така...сигурно!

15

Анонимен

преди 1 година

Колко време трябва, за да усетиш когато си прееван ?!

14

Анонимен

преди 1 година

Това общество трябва да е *** ло умно че да не разбира защо ГЕПИ размразиха преговорите. И най тъ пи я разбра че за да спаси кожичката от затвора и да не му бъде снет имунитета другарят комсомолец от банкя ортак ще стане с дявола. Комсомолеца ако вие направило впечатление вече си мрънка под носа. Нее онзи нахаканият който обикаляше с жипарата и си раздаваше саката на уж непознати. Няма го онзи тарикат дето прибираше тлъстите пачки от магистралите на дунавски вълни. Няма го Гешев да му пази гърба.

13

Анонимен

преди 1 година

Ми то и в групировките немаш яснота, просто те пускат по пързалката, ще те нарочат всички така, а кукловодите ще се хилят :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Ако този "експерт" няма яснота, това не означава, че обществото не знае! Премахване на самоуправството на Резидента - това е отговорът. А този юнак да си завре дипломата... Която всъщност няма! Защо никой не го попита на какво му се основава експертизата! Да видите как ще почне да се гърчи.