79

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за Герб ставаш академик. Заминаваш за фронта и там оставаш.

78

Анонимен

преди 1 година

Габриел и Миколай ще ви пратят на фронта без да им мигнат стъклениците.

77

Сто

преди 1 година

Гласуваш за ГЕРБ баце клекне на крадците киро и асен ....поне да беше 50 на 50 министрите а то кво баце дава всичсо на киро и асен само и само той да отърве пандела е готов цяла държава да погубш

76

Анонимен

преди 1 година

Герб моля ви не правете това вопиющо национално предателство не искаме антинародно правителство.

75

Анонимен

преди 1 година

Отговорност за провалите на ПП, които сигурно ще дойдат, ще имат и тези партии, които подкрепят правителството им.

74

batMancho

преди 1 година

Герб, махнете този зависим човек от лидерското място. За всички е очевидно, че е контролиран и уплашен. Ще ви завлече на дъното. Явно партията трябва да се пречисти от всички *** елементи, като Сачева, Дончев, Митов, Желязков. Делян, Томата и Десислава да се вземат в ръце и да поемат твърда линия по завръщането на старите ценности, които изповядваше партията. Не ни трябва такъв кабинет. Да отиваме на избори! Иначе ще се наредите до Кирчо и Кокорчо при тоалетната.

73

Отговор на 60

преди 1 година

Интересно- след 9. 09. 1944 г. Министри в Прав. На ОФ стават същите тези ръководители на преврата срещу Стамболийски. Как така? После те ставатИ членове на Компартията.

72

Анонимен

преди 1 година

"ПП /Продължаваме престъпленията/ заедно с Доносническа България и Гроб ни гласят майдан и война. Ако ви харесват разрухата и смъртта в Украйна само чакайте ще ги получим , а американските "партньори"ще потриват ръчички. Мръсни пари нама нищо че са напоени с кръв."

71

Анонимен

преди 1 година

"...как може да знае за мен човек нещо, щом аз не го познавам" Кой гласува за този капацитет?

70

Човеко

преди 1 година

С тези доказани измамници от ПП не може да се прави каквото и да било. В предишния им кабинет, прецакаха коалиционните си партньори, въпреки че бяха подписали споразумения, а вие сега на една гола дума вярвате. До като после ги махнете, тези може и преврат да направят и да ни вкарат във войната. После какво ще правиш, за да спасиш себе си, унищожаваш държавността, държавата и народа си.

69

Анонимен

преди 1 година

Като пуснат Пандемията тия психопати ще ни викат кой не скача е червен. За какво са ни? Та те са побъркани, отделно некадърни.

68

Милионер

преди 1 година

Тези от Герб нали бяха с минус СДС. А пък, генералите от ПП-минус ДБ отново са объркали НС с БНБ-то им. Между впрочем, те не е тяхно, нито пък парите ми. Само тенералските им шапки са си техни. Аз съм обикновен българин. Ефрейтор, при това. Кепето си съм го издал на шефорете си. При това, още преди над 40 г.

67

Чичо Чеп

преди 1 година

Последно? Наци Денков и Мара Енепейска ще се връткат ли или е по-важно нас да врътнат?!?

66

пришълецът

преди 1 година

Какво ста пи министерски съвет, бате?:)))че президенството о парлмента зайдеха:)))

65

Анонимен

преди 1 година

Витаеш като призрак Боко, не е лесно с тебе и мафиотските сикаджийски приоми, дето ги използваш, но с мутрите е много трудно определено :)))

64

Анонимен

преди 1 година

Герб вие пускате екзекуторите си да управляват заедно с една не умна урсулка .

63

Анонимен

преди 1 година

Питат в интервю Бойко: какъв политик Бойко БорисовБойко : не го познавам! Оставете ме най-сетне

62

Анонимен

преди 1 година

До сега твърдяха че са невинни а сега нямало да си дадат имунитета.

61

Анонимен

преди 1 година

За какво публикувате непрекъснато снимки на този очевидно страхлив непрекъснато мачкащ ближнети си caтpan от Банкя? Той превърна подчинените си от ръководния орган на ГЕРБ в napцали и е в състояние да предаде и партията, за да отърве себе си! Г-да депутати от ГЕРБ, имайте поне малко чувство за собствено достойнство и поемете нещата в свои ръце. Иначе наесен, когато Боце предаде кметовете и ибщинските съветници по населени места на ПП+ДБ, вие си отивате.Това ли искате?

60

Анонимен

преди 1 година

Прав си за Деветоюнския преврат но поне сам си сложи лайк.