276

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите чакали се сдавиха.Колонията се разпада.Доброто иде,но трябва още около 1,5-2 годинки търпение.И дано повече българи започнат да излизат от тая летаргия.

275

ВИЖТЕ БОКО, ВИЖТЕ ГО

преди 1 година

Какво ли е да си милиардер, който не може да си похарчи парите и всеки ден да се будиш с мисълта, че може би днес ще те вкарат в бай Ставри. Вижте добре този човек, хора. Това е доказателството, че крадените пари са проклети пари. Живейте достойно животите си, смирете се и изкарвайте прехраната си честно, за да нямате неговите проблеми.

274

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

БОКО, КИКО и ГЕША да се арестуват. КОКОРЧО поема ПП, ГАРГАМЕЛ поема ГЕРБ, правят коалиция ГЕРБ-ПП-ДБ-СДС и започват да управляват като една партия.

273

Ванга

преди 1 година

Боко ке обдухва бай Ставри.

272

Алов

преди 1 година

И ако няма правителство лицето ББ става редови гражданин без имунитет опааааааааааБойко нали викаш всичк иса равни пред закона

271

ПП ПредПране

преди 1 година

ДБ - Добавяме и Белина! след Нас ще сте Чист като Нов!!

270

Анонимен

преди 1 година

Боко да избира парите или гроб..

269

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха.Страхливееееееееец!И се скри за "партията на промяната".Престъпниците се вкопчихте един в друг.

268

Анонимен

преди 1 година

Боко е предател той е със САЩ.. Ще ни вкарат във война не е задължително да е срещу Русия , може срещу Турция

267

Анонимен

преди 1 година

А бе, той Бацко и Влади Горанов не си спомня да го е виждал.

266

Анонимен

преди 1 година

Тиквун преди го даваше спокойно, щото се назначи Гешев и не ти пукаше, знаеше, че ще разследват фиктивно. Сега като реши да пожертваш Гешев, той реши да изкара някои неща на бял свят. Сега те е страх.

265

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш.. докъде я докарахме а? Борците срещу големият мошенник Борисов ще го бранят в народното събрание от лошият Гешев на принципна основа. Та, кажете ми драги, кое е по-лошо - Никакво правосъдие или закъсняло правосъдие? Ще кажете Гешев нищо няма да направи - сигурно е така. Но вие не може да давате гаранция за това. А като спасите Борисов давате единствено гаранция за неговото поредно изпиране с цената на вашето излизане от парламента на следващите избори.

264

Анонимен

преди 1 година

Денков да не се прави на адвокат на Мутрата. Последните дни от Гроб най-безскрупулно използваха записите поробутани от кликата на Гадев и взеха да налагат условията си за правителство и хич не ги беше еня, че това подкопава преговорите за правителство. Сега от ПП-ДБ излизат с позицията- сакън да не навредим на Мутрата, защото това пречело да има правителство. Айде малко по-сериозно и реалистично.

263

Дон Буци

преди 1 година

Кръв повръщам, имунитет не връщам!

262

Анонимен

преди 1 година

Дъщеря ми е национална състезателка и няма да ходи на международни състезания защото мошениците от ппдббсп не са гласували бюджет! Никога няма да гласувам за тези некадърницци!

261

Анонимен

преди 1 година

Борисов строеше магистрали, ппдббсп правят само компромати и когато се добраха до властта окрадаха 20 милиарда и нищо не построиха!

260

Анонимен

преди 1 година

Борисов стана депутат точно защото му трябва имунитет. Борисов е прибрал милиони от далаверите с парите за автомагстрала Хемус и от много други далавери. Борисов знае , че има много престъпления и няма да даде имунитета си сам.

259

Сър Уилямс

преди 1 година

Продължават компроматите срещу Борисов, овцете масово им вярват, някои още вярват на Бареков, който приписваше офшорки на Бойко ...

258

Анонимен

преди 1 година

Върховният социологически манипулатор Андрей Райчев преди малко заяви, че само един единствен човек може да сложи точка на хаоса в страната и това е Христо Иванов - Мравояда! Защо той ли? - Не защото ще се направи правителство, а защото е измислил схема как поне 6 месеца да джуркат в комисия имунитета на дон Буци!

257

Анонимен

преди 1 година

Тече овладяване на държавата от ЦРУ - последната крепост.. След което ще последват фашистки репресии