135

Анонимен

преди 11 месеца

Нерде Руди,нерде Славчо.От един дол дренки са.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ВСИЧКИ евроатлантици и особено програмистите ще си купят по една облигация за 1000лв. Но първо бабите им да получат пенсията, че да ги пре6ият и им взеват парите.

133

Радев президент але

преди 11 месеца

Един импийчмънт ще му се отрази много добре. Ще създаде партия, ще спечели изборите, и ще имаме един много добър премиер, защото в момента е най-отговорния държавник. Но за съжаление ще трябва да поизчакаме, защото импийчмънт няма да има!

132

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.

131

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е, че 90% у нас са неграмотни и некадърни про'с'таци и гласуват за евроатлантизъм

130

Анонимен

преди 11 месеца

Financial Times: ЕС започва издаването на "народни облигации" (European People's Bond could support Ukraine) за подкрепа на Украйна.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Разкрихме американски шпиони в България. Слави, Бойко Борисов, Гешев, Костадинов веднага да пратят протестна нота до САЩ. Тези патриоти ще спасят България. Или да пращат протестната нота, или да замълчат страхливо. Чакаме тяхната обща декларация и протестна нота до САЩ.

128

Мдаа

преди 11 месеца

Радев нещо много му се услади управлението на държавата , а как ще му се отрази един импийчмънт?

127

КО? НЕ!

преди 11 месеца

АЛА-БАЛА С МАДУРОВКИТЕ ПРАВИХТЕ ЛИ С ПРЕЗИДЕНТА И ВИЕ? КОЙ ГИ ГЛАСУВА МАДУРОВКИТЕ? ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕТЕ. СЕГА ЛЕНА ЩЕ ЗАПЕЕ!

126

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не се борихте срещу Ахмед Доган?

125

НИК

преди 11 месеца

Слави ти винагие си останеш и ще бъдеш запомнен, като лош и зъл човек, с лош поглед, мразещ всичко и всички. Точно на теб народа Два пъти ти даде шанса да направиш нещо за тази територия, но ти, като едно страхливо пале се отрече и се скри под различен претекст. Така, че престани да се появява, като някакъв призрак по медийте и да се изказвал без никой да се интересува от мнението ти.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Много пуканки сте изяли в ИТН, докато сте гледали изявлението на Радостин Василев. Ако е вярно че без одобрение, хора на определени постове в държавата не могат да получават достъп до класифицирана информация от страните членки на НАТО и ЕС, то тогава много е избързал Слави с коментара си "Преди минути ...". Може би Слави смята, че не е важно? Разчита на уведомления с готови заповеди отвън? Най-важното е, че те не се отричат от думите си.

123

Анонимен

преди 11 месеца

Трифонов бързай с президентската република, че няма време. Направи концерт пред резидентството

122

Анонимен

преди 11 месеца

Веднага трябва да уведомим САЩ, че сме разкрили американски шпиони в България. Прокуратурата им повдига обвинения, Гешев, Слави, Бойко Борисов и господин Костадинов ги разкриха и ще ги предадат на прокуратурата на Гешев. Слави, Бойко Борисов и господин Костадинов ще пратят протестна нота до Посолството и президента Байдън. Очаква се обща декларация и нота от Слави, Борисов и господин Костадинов.

121

Хахахаааа

преди 11 месеца

Голям рев от едноклетъчни , Родината била продадена ! Ами тя е завладяна от руските шпиони много отдавна ...и не е работа на Радев ПП да връщали мандата ! Льотчик не си човека който да казва дали записите са в нарушение , има си прокуратура.Смешници , правителство ще има колкото и да ви се неще , и службите всички на детектора .

120

Анонимен

преди 11 месеца

Главния прокурор да арестува Асен и Киро за държавна измяна .. Защото системата ще ги ликвидира не само тях , но и главния прокурор който е бил длъжен да ги арестува , не си е изпълнил задълженията.. Такова унижение не само българин , ами и умрял кон не може да преживее .. Според разбирачи България има системата много по дълбока от дълбоката държава на САЩ

119

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 11 месеца

На Американския Посланик- На Маайце му в Газа ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.. ..Стани, Стани Юнак Балкански .......

118

Факт

преди 11 месеца

Ненавиждам ИТН и лидера му, но е изключително прав

117

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко каза, че ще арестуват първо Слави

116

Анонимен

преди 11 месеца

Я КАКЪВ СТОЖЕР НА МОРАЛА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЧАЛГА УЧИНДОЛ... ТОШКО АФРИКАНЕЦА И ИВО ГОЛТАКОВ ЛИ ТИ НАПИСАХА СЦЕНАРИЯ?!...