125

Анонимен

преди 1 година

Правителство с участие на ПолюционниПредатели - не! На фона на тези недоразумения, Тиквун е като гений! ПредателиПродажници, както и ДоносническаБългария, нямат място в българската полити, защото не са български партии!

124

Генерала

преди 1 година

Тая джендърка смешна кой и даде гласност да се изказва тя за правителство дали да има или не аман от родоотстъпници и платени слуги на американците ,време да се надигнем за граждански война иначе България и българите изчезват ....

123

Анонимен

преди 1 година

Решението е едно АК 12

122

Анонимен

преди 1 година

Козяк каза,падам от смях

121

Недоволен

преди 1 година

Тази Р.К. е абсолютна *** на ГЕРБ. Затова и стана професор, макар че нема ГРАМ МОЗЪК, ДОКАЗАНО. Аз на нейно място щях да се скрия некъде, да не ми гледат резила. Мноо *** и посредствена. Ужас! Щом и такива взеха да питат за мнение, мноо сме зле!

120

Анонимен

преди 1 година

Аз съм 83 набор и съм де кълнял да защитавам България и българският народ и съм готов да пролея и последната си капка кръв за България по всяко време и място и единственият човек на когото вярвам е Румен Радев и знам че не съм сам

119

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите днес са компетентни по президентство. До вчера бяха по Украйна,но днес явно там ядат големи количества шамари и влязоха на ново поле. Ашколсун,за един пробит долар.

118

Бгг

преди 1 година

Проф. Румяна Коларова не е ли една от Боковите магарици ???

117

Гешо

преди 1 година

Всеки средно статистически умен българин знае кой стой зад убийството на Къро не че ми пука за един бо клу к по малко но бо к лу к който знае много . Маджо кае ми званя . Чакай кае че сме на лайф .

116

Тога

преди 1 година

Аз експерти не виждам, а изпълнители на поръчки.

115

иван

преди 1 година

за щатен пиар на герб казаното е направо прозрение...

114

Анонимен

преди 1 година

Днес бг вие сте национални предатели или по просто казано или мислите с дебелото си черво вместо с мозъците си или сте просто ***

113

Жжээф

преди 1 година

Избори докато ПП изчезнат от лицето на земята. Герб направят ли с тия правителство, ще загубят много избиратели .

112

НА Мадуро Машините

преди 1 година

За да се излезе от кочиньта, трябва да се изколят старите свинки и нерезе.. които блокирт изхода, за да не им газим вечно в лайнатаь. После ринем до камък *изпълнителна власт и прочие и си правим нова, това е принципа.

111

Анонимен

преди 1 година

"Всяко правителство би било по-добро от избори"----------Не, не, тука си в голяма грешка. Правителство на всяка цена управлявано от партии търчащи по посолствата за одобрение е възможно най-лошият вариант. Не е добре когато суверенът упражнява правото си на глас, след което външна сила започва да реди кабинет и служби по свое осмотрение, и след това да задава дневния ред в държавата. Това е абдикация от задълженията спрямо държавата, отказ от суверенитет и държавна измяна.

110

Анонимен

преди 1 година

До 148 Служебния кабинет си го задръж и бегом към Москва, където е със служебен кабинет от 20 години. Сега разбра ли. Прочети си конституция и как работи Република България

109

Раковски

преди 1 година

Истината е, че рашките с българските ибрикчиипродължават да мътят водата тука...решениетое..скъсване на дипломатическите отношения сРусия и всички ерзац българи право в кауша.

108

Анонимен

преди 1 година

Всяко правителство от предатели би било...дъра-бъра. Служебен кабинет нали има? Ам че не бил от наредените от козяк да управляват и още по-добре.

107

Анонимен

преди 1 година

Колкото за посолствата е хубаво да прочетат професорите, какви неща сме подписали като съюзници на НАТО и ЕС.

106

Анонимен

преди 1 година

Имаме си конституция, имаме си и закони. Щом партиите формират правителството, президента става отново една представителна позиция каквато е той. Точка. Всякакъв друг опит за промяна на конституционния ред се води ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ. Копейките да не ми говорят ала-бла и да философстват.