127

117

преди 11 месеца

Само да добавя за ТЕЗИ които им ЗАТИЩАТАВАТЕ ПРАВАТА!!! 1. Правата важат като слезнеш от самолета и пореда да се иска ИСКА за общетение и обяснение, че прекриват ИНФОРМАЦИЯ. 2. Поради ФАКТА който стана 11 Септември 2001 има нови ВЪЗДУШНИ ПРАВИЛА - АКО НЯКОЙ ВИКА ВЪВ САМОЛЕТА СЕ ПРЕЗЕМЯВА НЕЗАБАВНО ДО ОСТРАНЯВАНЕ НА ПЪРНИКА за свяане на ПАНИКА. НАШИТЕ СА ИЗПОЛВАЛИ (БРИКАДА)- което по НОВ ПРАВИЛНИК Е ТЕТОРИЗЪМ С ЦЕЛ ОТВЛИЧАНЕ НА САМОЛЕТА!!!

126

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде защото било нискотарифна, веднага оправдание защо можело да им се позволи да си правят каквото си искат. Ахахахахахахах!!! А пилотът и крюто са супер мишoци вaгинайзери и нямали достойнство да кажат на пътниците, че ще ги стоварят на Летище Елефтериос Венизелос. То обаче майтапа настрана, но май Летище Солун е по-близо до София, отколкото летище Варна.

125

Teo

преди 11 месеца

Това е път бе, акхмаци! Стават такива неща! Гледайте си правата! Но да се барикадирате, и да пречите и на останалите пътници да се приберат, само защото вие ще се забавите?!? Какво очаквате бе, таранколовци - че самолетът ще кацне на летище, на което се извършва ремонт и ще ви рискува жалките животи ли?!? Не сте познали! Пилотите не са толкова tъпи като вас!

124

една

преди 11 месеца

Ами като летят с тази авиокомпания, трябва да са готови за такива изненади. Евтиното винаги излиза скъпо. Хитрата сврака с двата крака..Тези са известни и.3.р.ди и е крайно време да спрете де им ползвате "услугите".

123

Анонимен

преди 11 месеца

Това си е тероризъм. Права се предявяват по други начини. Или са очаквали, че ще им заредят самолета на бензиностанцията и ще ги закара до София ? Представа си нямат от това как се провеждат полети. Те си мислят, че е както едно време с волските впрягове.

122

Анонимен

преди 11 месеца

То, че не се прави с барикадиране в самолет, не се прави. Факт! Но пък вярно да кажеш, че всичко си е наред, значи си много зле. Но такива са си българите. Ако е някой чужденец и прецакат някой, хората са единни. А ако българин види например полицай да спре за гавра някой, който дори не е карал бързо, веднага почва да вика "Аааа, нека тииии! Виж как хубаво те спряха!". Типична Байганьовщинa!

121

До Прави са хората

преди 11 месеца

Абе мърллллльо що си ползвал УИЗ Еър бе ?!?! Щото си ***, ама иначе и претенции имаш!!!! Редовно пътувам с Луфтханза и да ти кажа и там качеството не е както беше 80те и 90те години, ама ако се барикадираш ще те изкарат не с молби ами с белезници Ганнннньо балкански.

120

Анонимен

преди 11 месеца

аз така дигнах скандал на корупционерите на централния на бяла задето ме караха да седя на пясъка миналата година вместо да седна на свободния шезлонг щото бил 'запазен дългосрочно' и човека можел да дойде 'всеки момент'. ама като им цитирах закона че не могат да запазват защото плажа е държавен, казаха можело да седна

119

Един

преди 11 месеца

Е***и *** верно! Такива новини са само да покажат какви простаци има сред българята! Тръгнали с лоукост компания, което не е от особено значение, тъй като подобни неща се случват на ВСИЧКИ авиокомпании, обаче претенциите им като за EMIRATES First Class. Нещастници. Верно е трябвало да ги свалят с белезници.

118

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 120. Да, някъде там е скрито зайчето : "ходихме в Дубай и сме голема раота" ... колкото две по-малки и требе да кацнат в София на нивата според акъла им.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Прави са хората. Миналата година загубих 4 дена от отпуската с отменен полет в последните минути. Никога повече Wizz. Без подсигурен хотел,без информация,имаше хора които бяха дошли на 60-70 километра от летището! Да не говорим за качество на обслужване

116

Анонимен

преди 11 месеца

Сервитьорките в такива компании масово стават леки жени. То с каквито се събереш, такъв ставаш.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Не правите разлика между законно и незаконно предявяване на права. Барикадирането в самоелт може да се води и престъпление. Например тероризъм. И да последват съответни антитерористични действия и заедно с правата си да се преселиш в един по-добър свят.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Чак пА им се молят да слязат.....Ако съм шеф на компанията ще прежаля няколко хилядарки за керосин - паля самолета връщам ги в Абу Даби плащам им една нощувка в най-близкия мотел и да се оправят, а другия вариант е да заключа самолета на пистата и да си стоят там колкото си искат..... И как се репчиха на момчето пилот само.Богаташи байганньовци дето като са отишли в Дубай си мислят за богопомазани!!!! Марш от самолета вее деееееееВа тая сггггган дееееееева

113

До 1

преди 11 месеца

Със същата компания пътувах от Ангия и обратно и не повторих. На връщане ме глобиха за неразпечатен билет, при положение, че трябваше да използвам специален софтуер за разпечатване, който компютъра ми така и не разпозна. Все едно не можеха да ми го пратят в .pdf и да се минава директно. В Англия ме намериха в списъка и ми разпечатиха бордната карта дори без билета.

112

Анонимен

преди 11 месеца

ХАХАХАХ Пътници се барикадирали в самолет. Добре, че този самолет не е бил за САЩ и да направят брикада там. Там щяха да вдигнат всичко под тревога за "тероризъм". Полиция, ФБР, Гранична и ВВС на САЩ с дронове и Ф-ки

111

hege

преди 11 месеца

До Българин именно в начините е достойнството ;)

110

Анонимен

преди 11 месеца

То до голяма степен вина имат и Летище София. Ама то само с връзки се работи там, няма как обслужването да е нормално.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Въздушният транспорт има по-специални правила от наземния. Вместо да се възмущават, трябва да се радват поради поне три причини. 1. Кацнали са безопасно; 2. В България; 3. Имат осигурен транспорт до София. Гранична полиция не трябва да ги бави тия.

108

Ханс

преди 11 месеца

Ми то цената на билета трябва нещо да ви говори...