49

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов вече си е извоювал правото да бъде наречен Юда! Той е готов за всякаква колаборация с Мутрата. Бил му е министър и това петно никога няма да може да изтрие от биографията си, която е свързана с низ от предателства към десните избиратели.

48

Езоп

преди 1 година

Срещнали се на полянка,ПП"Шарлатани" и ДъБъткойни.Цуни-гуни, вади-тури...Народили чукундури.Хем ебливи, хем крадливи,но най-вече завистливи.

47

ГЕРБ към ДБ

преди 1 година

Ей къде е вратата....

46

Българин

преди 1 година

Национални предатели като този на снимката трябва да виснат. Тогава България ще тръгне напред. Явно има голям натиск от "посолствата" да се състави анти-българско правителство и затова този натиска.

45

Баце към Ицо

преди 1 година

Аз казвах ли ти да се държиш здраво за ШЛИФЕРА ми....а сега мрънкаш и се сополявиш...

44

проф.д-р Доган бей

преди 1 година

Ицеее...нали щеше да идваш с гумената си лодчица на Росенец да пием каааве...?

43

Анонимен

преди 1 година

Ние сме Независима държава а политиците я предават за пари Докато не се освободим от оковите явно още ги има е няма да има България и това го виждаме всички е всички да се вдигнем стига Урсула стига Байдън Ние сме България устояла толкова робство колкото няма другаде Ние сме българи и това е нашата Родина не ми трябва някой отвън как да казва как е добре за Нас

42

Анонимен

преди 1 година

Пет часа от въпросния запис , как да вземат властта, няма з абюджет, заплати,демокрафия, инфлация

41

ха-ха-хи...Ицее

преди 1 година

Какво прави Маджо????Я го питай какво стана с Къро???Знам че не си пиеш ракията с него но все пак го попитай като му се качиш в джипа???

40

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно императивно е да гласувате бюджет. И аз приканвам президента да не връчва трети мандат преди да го направите. Нито пък да ви разпуска. А на изборите ще ви бием с Х*й през зъбите и с юмруци по шутките, нещастници!!!

39

ОВчу до до 28

преди 1 година

Ти май си слушал само туй дето ти харесвъ!? Е, всеки има праву на избор, но Кире Т. не е по-стока от Винету, шъ знайш, даже май е достъ по-опасен, все пак Харвърд.. ако мъ разбиръш, а Винету е с.елски тарикат с ограничена и просташка визия!

38

Анонимен

преди 1 година

Маджовото вътрешно е съсипан

37

Анонимен

преди 1 година

Промяната не е промяна. Бойко не е престъпник. Няма да има Руски а американски служби... туй ще да е голям кеф за някои. Ще има евро без да сме готови икономически - някои хора и в тази група ще го отнесат ама... чак тогава ще се сетят. Ще имаме администрация която ще е изцяло политически сменена, смятайте каква дупка ще е като чух колко кадри имат. Не че сега е супер, ама тотално ще блокира. А за корупцията само се чудя никой ли не чу, че пичовете искат да си ходят на островите в Тихия Океан когато приключат след 4 години.... Явно със заплати ще ги купуват. Абе как да не гласуваш за ППДБ. Я к

36

Анонимен

преди 1 година

До 31 "За това , че говорят открито ли." Правиш странна интерпретация на последните събития в стремежа си да задържиш лъжата, в която си живял и да не признаеш, че си бил излъган. Разбирам, че боли да те предадат и да се наложи да си отвориш очите и да видиш, че си сгрешил на кого да се довериш, но колкото по-бързо признаеш пред себе си грешката си, толкова по-лесно ще мине болката.

35

Анонимен

преди 1 година

на другите избори коалициятава ви от 8 партии 30 организации и още незнам колко НПота няма да хване и 10%, даже и с манипулирания машинен вот.

34

Наблюдател

преди 1 година

Този е виновен за завръщането на бял кон на тиквата! Но сега наистина е притеснен, че на следващи избори е вън от парламента, колкото и от ГЕРБ да се опитват да го правят на герой.

33

лодкарю мой

преди 1 година

Така ли ти казаха от ПОСОЛСТВОТО ????

32

ДоносническаБългария

преди 1 година

По публикацията работи "Козяк"....

31

Зозо

преди 1 година

Ристю се усети, че на нови избори вече няма да е в парламента и наду гайдата :))))))))))

30

Анонимен

преди 1 година

Ала,бала правеше Бойккооо Методиев 12 години .А на неговите лъжи се хванахте.