141

До 140

преди 1 година

Ти си разбрал недоразбрал.Никой не е казвал службите да се овладеят от чуждо посолство.Айде стига сте си фантазирали.

140

Анонимен

преди 1 година

До134. Напротив няма кой и кои да са по близки до ЕС от тях . А има други като възраждане искат да сме в Русия . Не го показват открито но са си лицемери . Пречат за влизане в Шенген и Еврозоната , а това кратко значи . Близо до Русия .

139

Ако Президента даде

преди 1 година

Мандат и се коалират ( без протести)това значи българина приема американскато колониално управление доброволно! Защото те в очите ви го казаха и го чухте нали??

138

ВЪН!

преди 1 година

В мътното и недемократично време, в което живяхме в 90-те за едно да пуснем танковете или да разтурваме седянката народа се вдигаше като на въстание и политическата кариера на най-високопоставените приключваше НА МИГА. А сега Митов ни говори ала-бализми и се изнизва като пpъ.дHя в ***.

137

Случаен минувач

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо, защо не излезете малко до се поразходите по улиците, да се видите, така, с обикновени хора, ама без охрана? Да усетите народната любов? Стиска ли ви?

136

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам всяка партия да си има отдел "Записи".Да си се записват взаимно и така да се контролират взаимно.Какво ще кажете за тази идея?

135

Извинете

преди 1 година

Но може ли КирУ да говори за овладяване на националните слежби за сигерност от чеждо посолство и да няма никакви последици!!! Съд, прокуратура, държавна сигурност?!!

134

Анонимен

преди 1 година

Освен ПП тия са другата заплаха за България. Радев не давай мандата

133

Анонимен

преди 1 година

Ако забелязвате, през последноте 20 и кОсур години, те просто изникват като гъби от някъде, изведнъж били всичките патриоти или демократи, изберете си едно от двете и естествено само празни приказки...:))

132

Гадняр

преди 1 година

При Възраждане е невъзможно да се появи такъв запис, защото Костя получава заповедите директно от Москва и предава нарежданията на зомбитата в провинцията. Там няма нужда от два часа дискусии, изказвания и спорове. Действа се по Сталинистки.

131

Защо няма

преди 1 година

Отворено дело за преврат, национална измана и фалшифициране на изборни резултати???

130

УРСУЛА Е БЯСНА...

преди 1 година

КИРО И АСЕН СА АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА...... КОЙ В ЕВРОПА ЩЕ СЕДНЕ ДА ГОВОРИ С ТЯХ, КАТО ЗНАЯТ ЧЕ ГИ ЗАПИСВАТ И ЩЕ ГИ КОМПРОМЕТИРА..... ПП-ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЯТА...

129

Анонимен

преди 1 година

Ппдб са най голямото лъжливо и крадливо зло в българската политика. За 3 години разрушиха държавата и ни върнаха 20 години назад.

128

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата кога ще започне разследване

127

Пуу пуу

преди 1 година

КирУ иска да е като Путин! Да управлява авторитарно и да го избират само него!

126

Анонимен

преди 1 година

Двама се карат,третия печели.Народна поговорка.Сега Копейкин потрива доволно ръце и мечтае за скорошни избори?ПП изгубиха големия си шанс да се справят с ГЕРБ и като малки деца се поддадоха на ухажванията на хитрата лисица Бойко,който на едни избори ще понесе по-малка щета от тях,защото избирателите му са бетонни глави,които трудно можеш да разбиеш.Особено купените.

125

Анонимен

преди 1 година

Киро е елементарно момче.Баща му някаква мутра от 90-те иска да го пробута в управлението.

124

Спиров

преди 1 година

Искаме Георг ггггг министър председател!

123

Случаен минувач

преди 1 година

Трябва да отстраним тези шарлатани от политиката! Като трябва - нови избори! Докато неумният ни народ не разбере, че повече не трябва да гласува за тях! И да ги прати където им е мястото - при Волен Сидеров, Валери, шкембето Каракачанов, Бареков, Мая, Марешки... Или поне да паднат до 4 процента! Тогава най-после ще имаме успокояване на политическата обстановка! И да не избираме повече кypваpи и пeдepactи! Тогава ще има стабилно парламентарно мнозинство и правителство!

122

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

И Американския Посланик Да Си Събира Куфарите и да Хваща Самолета ......Не Ни Трябват Гннусни Човечета ............ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА