43

Анонимен

преди 1 година

Тези са *** изтъпанили се в зуум пред цял свят и пллещят щуротии после Руди гела им крив. За четри часа една дума не казаха за подобряване живота на българите само схеми и измами обсъждат и как да лъжат народа.

42

Българин

преди 1 година

Ключовата дума е : " пълзене" ! Тази дума показва какво прави Банкянския . Вече има протрити панталони на колената - пълзи пред Про100 Киро и Кокорчо като настъпана хл.е.б.арка ! Толкова смазан и унизен политик не е дори Nastymir Онаниев ! Краят на ГЕРБ е жадуван празник за българите - особено със "саможертвата" на Габриел ( тая па каква е ? ) Е, вече е факт !

41

Анонимен

преди 1 година

Цялото ПП на фронта в Украйна да докажат евроатлантическата солидарност, иначе са русофили.

40

Ключова дума

преди 1 година

Улица Козяк 16

39

Анонимен

преди 1 година

Великия комбинатор Кокорчо надхитри Борисов.

38

Йордан Димитров

преди 1 година

Два или повече пъти най -малко гласувах за вас, няма такова нещо с отговаряш при ясна нападка със "ама вие не казахте какво искате за да бъдем съуправквващи и т.н.. Ние не искаме хора които бягат от отговорност и искат да се харесат на някои извън БГ(които също не го искат) искаме мъже като жените в ПП, които се борят да бъдат последователни и достойни, а не мъже дето се вдетеняват по женски работи .

37

Това на аудиото

преди 1 година

Е опит за преврат!! За превземане на държаватаи намеса на външни сили в поритиката на България!! Няма ли сэд илинакакви последици за тея освен малко лед??!

36

Анонимен

преди 1 година

Пп са били такова въздух под налягане къде нема аналог в световната история,***,***,та чак вдлъбнати!Естествено Де Бъ не им отстъпват по нищо,надявам се никога повече да не ги видим!Поднесоха държавата на тепсия на Разбойко.Нали за,чегъртане бяхте дошли,не знам как да ги нарека без да ме цензурират.Срам и позор направихте ни на ***!

35

Анонимен

преди 1 година

Кирчо иска да се маззни на кумеца на Габриел Жозеф Дол, тоя като беше в България преди години шляпаше бедрата на Юрданка Фандъкова, а, тя си мълчее нищо, че е противен, защото е началник в ЕНП..

34

Няма по -нормална

преди 1 година

И демократична партия от Герб в България . Само ги погледнете другите Ппдб-токсична партия дето освен да плюят друго не знаят , БСП -пълна деградация , Славчо - шоумен и нищо повече , ДПС -етническа партия , ... Възраждане са ...екремистки глу.паци , А *** е руски придатък дето раздели нацията като никой до сега

33

Анонимен

преди 1 година

Ако Герб някога размразят тая коалиция, това ще бъде политическия ГРОБ на ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 1 година

Дааа, трийте , ама тази нагласена работа няма да я бъде !

31

Значи

преди 1 година

Те си признават на аудио за Народно Предателство! Ключова дума Посолство! А последици никакви!!! Замръзени преговори слид две седмици ще ги размразят...

30

Анонимен

преди 1 година

Искам народна партия и народна република България! Искам народът да задава дневния ред! Държавата ни е богата и пълна с възможности, но брутално крадена! Искам един ден децата ми да живеят в нормална среда и няма кой да ги блъсне, да им продаде наркотици, да ги лъже и да умират пред кабинетите по болниците! СТИГА ТОЛКОВА!

29

Анонимен

преди 1 година

Това, че гербаджиите не са стока не дава право на Кокорчо да ги засенчи.

28

Анонимен

преди 1 година

Бива наглост .... Минавате всички граници!!!!!

27

До 30

преди 1 година

То пък в ГЕРБ ври и кипи от морал.

26

Зозо

преди 1 година

Днес цял ден въртяха по Атака ТВ - Радостин Василев, пълен запис. Слушах го докато се занимавам с друга работа. Ами мога да кажа, че на нови избори ПП-тата заминават при ИТН. Границата от 4%. Няма такива *** момчета. Щели да превземат държавата?!? )))))))))))) с 64 гласа в парламента?!? :)))))))))))))))))))))) Тези да не пият от сиропа на Медведев?!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

Хаха ,ама ние сме си виновни,че вчера не ги личувахме.

24

Анонимен

преди 1 година

Айде стига вече уйдурма с мафията.Да отиваме на избори и да се свърши с тая мъка.