18

преди 15 години

Лудост!!! да се кефите толкова много на някого, който с нищо не е по различен от другите и да давате сумати пари за плейбек и провокативно шоу.... мадона само на провокацията залага, няма скрупули и не се насити на пари

17

преди 15 години

Мадона - Чисто пеене. Мадона - Стил

16

Retro

преди 15 години

Че прави шоу - прави, за това определено има данни. Ама... тя не може да пее, бе, хора. Или вече се гледа сеира, а не таланта?

15

преди 15 години

това момиче което пише изживяванията си, направо ме убива.Ще и кажа нещо което тя явно не знае. няма как Мадона да ги е гледала...Човека на сцената не вижда никой от публиката.знаеме Че срещу нас има публика,но не я виждаме, просто си гледаш напред. това е от осветлението на прожекторите.

14

преди 15 години

нямало го фалшивото пеене ? абе момиченце, ти разбираш ли разликата между пеене и шоу? Мадона не може да пее,така че фалшивото пеене няма кьде да се скрие. Тя е пяла с пьлен плейбек

13

преди 15 години

koе е момичето на клипа. това не е мадона.явно дубльорка,и аз се чудя откьде ще ивади енергия мадона, да скача нон-стоп по сцената?

12

преди 15 години

Дааа....интересно е че зарибените са доста...нормално. Нали това е целта на PRa, да гепне бедните глухи душици и да ги направи публика завинаги. Доста добри постижения имат, гледам. Даже си плащат хората скъпо и прескъпо, само и само да идат и да са част от "матрицата", точно както са програмирани да са от машината на PRa на старата госпожа. Тя е пример как на фалшивото се казва чисто, а на кича - стил! Радвайте се овчици.

11

преди 15 години

коментарите на много от хората под статията говорят за самите тях!!!

10

анонимен

преди 15 години

Аз не съм бил на концерт на Майкъл Джексън но имам всичките му издадени на ДВД концерти и смея да твърдя, че това изразяване чрез музиката при Мадона е уникално и неповторимо. За разлика от Майкъл тя успя да се съхрани като човек и творец - оказа се силна в надпреварата с времето - това не е привилегия за всеки.

9

Доктор Охболи

преди 15 години

ей, аман от *** бе! сигурно на 12-ти и за албума на металика ще пишете, че е голяма работа.чистете си ушите поне един път в месеца бе, маа му стара!

8

преди 15 години

Бил сам на много концерти вкл. и на Мадона!!Най-феноменалния на който съм бил е на Майкъл Джаксън в New York 2001!!Просто Мадона е на светлинни години зад него!!

7

MADONNA

преди 15 години

Невероятен концерт!!! И аз благодаря на всички за прекрасните дни и купона в Дюселдорф!MADONNA is No.1!!!

6

анонимен

преди 15 години

Не знам за каква дропла се пише тук?Мадона е явление в световния шоубизнес и никога няма името й да слезе от световната сцена.Аз имах възможността да бъда на концерта и това , което видях остави траен отпечатък в съзнанието ми.По време на шоуто бях отворил сетивата си за музиката и излъчването на тази жена.Само онзи, който не е присъствал на нейн концерт и не е почувствал магията да е срещу нея може да напише нещо от рода на първите две мнения тук.Все пак вкусовете са различни, но творец от нейния ранг едва ли ще се появи скоро на световната сцена.

5

ahhshegd

преди 15 години

kato govori6 4e madona ne mojela da pee izlez i ti izpi pesnite i na scenata kato si tolkova otvoren/a. az ne slu6am madona , no q uvajavam kato profesionalist ,za6toto tq e takava .kralicata na popa ,jenata koqto vinagi znae kak da skandalizira i kak da provokira . evalata 4e na tolko godini ima vse o6te tolkova mnogo energiq , koqto i dne6nite lapeta nqmat!

4

p

преди 15 години

taq madona ako shte i v zadniq dvor da pee nqma da i oburna vnimanie na tupite pesni

3

преди 15 години

I az biah na koncerta, neveroiatno shou!

2

преди 15 години

Ега*ти джънгъра щеше да ми спука тъпанчетата този клип. Явно германците са много побеснели.

1

преди 15 години

Абе не ви ли омръзна да ни занимавате с тая лелка, дето не може да си изплати заемите и не може да се разплати с менъджерите си и прави турнета за зарибените през годините глухи(защото трябва да си глух за да не чуеш колко фалшиви звуци издава)привърженици. Глухи и доста ограничени музикално! Пууу...!