224

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо случайно

223

Анонимен

преди 1 година

Когато получаваше коли, апартаменти, къщи и почивки не рева. Сега сметката дойде и ревеш.

222

предизвестено

преди 1 година

Който вади нож, от нож умира! Да се подвизаваш с престъпници и да си част от престъпен бизнес, за да водиш охолен живот, си има своята цена. В случая - плащаш с живота си. Може би е жестоко, но не съм в състояние да ги съжалявам. Намерили са, каквото са търсили. Колко ли майки са разплакали!?

221

Анонимен

преди 1 година

Звучи ми все едно и на нея е казвал- жена и деца не се закачат, няма проблем да си с него, има пари. Ама е ти на изненада в живота.

220

да

преди 1 година

всички бо'клуци като ги гръмнат заради престъпленията им и стават добри хора, грижовни родители...ама й беше хубаво да си живее царски с мръсните му пари от дрога и убийства, нали..щото била прекрасен човек..бо'***

219

Да бе

преди 1 година

А те защо убиват децата с наркотици, убиват и техните родители и всички до девето коляно! Това е истинска война! Най-отвратителните хора на земята са наркобосовете и сутеньоорите! За разпространение на наркотици трябва да има смъртна присъда и всичко ще си дойде на мястото!

218

Анонимен

преди 1 година

Кога ще ги канонизирват тия пречисти ангели?

217

Анонимен

преди 1 година

Красимир Каменов-Къро не е мафиот! Мафиоти са политиците, които създават и отглеждат престъпната среда!

216

Анонимен

преди 1 година

"От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане."Гледай му грижите. И морала. За какво се закосил. Удобно му на дядото иначе дъщеря му да народи от 2007 три деца от международен престъпник.

215

анонимен

преди 1 година

Въпреки че си е платила луксозния живот, не е трябвало да я убиват. Освен ако и тя те е от мафиотите......

214

Смел Гибсов

преди 1 година

Огън следвай ме, совите не са това което са .. колко т.р.а.ш още има за чистене ...

213

pena

преди 1 година

Ауу, горката женица. Не е нейна вината, че се е хванала с тоя мафиот. :-D

212

Анонимен

преди 1 година

Все едно слушам на Илия Павлов баща му - и този живее в някаква паралелна реалност. Разбирам да обичаш детето си, но това не трябва да те спира да виждаш реалността. А този е дори още по-зле, защото освен това и за Къро говори все едно става дума за светец. Даже очаквах накрая на статията да предложи да се впишат в календара на 25-ти май св. мчци Красимир и Гергана.

211

леля чичо

преди 1 година

ако си дал дъщеря си да се омъжи за мафиот, означава, че не си я обичал нито минута през целия и живот

210

Херо

преди 1 година

А колко деца и жени е съсипал то Къро като един от хората наводнили страната ни с наркотици. Колко хора са убили за да завземат бизнесите по цялата страна...Сега трябва ли да плача.....да ще плача, но за кого....

209

морски

преди 1 година

Тоя несебърския Бос е навън, защото идат местни Избори, а понякога създава малки партии за тях.

208

Анонимен

преди 1 година

До Анализатор пич , дори два курса да си изкарал по простотия,нямаше да си толкова малоакълен, явно имаш и рожденни причини ,щом още те гонят БКП И СССР !

207

Анонимен

преди 1 година

Оня несебърския отиде до турция да изпие само едно кафе,и после го заболя главата.Че и още го боли.И като си дойде по молба на Българското Правосъдие,си го изпратиха в ,,домашен арест".Сега искали да му опрощават присъдите срещу някой и друг лев.Тия прокурори трябва да ги трепят с лопати,не със съд.

206

Анонимен

преди 1 година

Зетя бил голям мъжкар,ама се криел като мишкар.Насраното никой не го ще.Даже и у неговото си село.Баси и мъжкарите майна.Мишоци.

205

Евала

преди 1 година

Милият! А когато зет му е поръчвал смъртта на други бащи, тогава всичко е било ОК,нали?