309

Анонимен

преди 11 месеца

Руди гела, ако знае кутияата за гел къде ше му я навре Бойко

308

Анонимен

преди 11 месеца

Правителството не е коалиция, а ротация. Първо управлява само ПП, Боко се крие от Гешев и подкрепя ротационното правителство на ПП. Боко сам осъзнава, че няма да има друго ротационно правителство, начело с Мара Габара. Ще се крие от Гешев няколко месеца или повече, ще помага да бутнат Гешев. По-нататък ще мисли.

307

Сега

преди 11 месеца

Да защитим матрьошките сме способни на всичко

306

Анонимен

преди 11 месеца

Има нещо сбъркано когато новините са по-забавни от комедийно шоу.

305

мдааааа

преди 11 месеца

грешката е на ПП. взеха предател. доакзан. усещате ли се?

304

ЗАщо да е боклук ?

преди 11 месеца

Правиш един запис който показва автентичен пазарлък и лъскат много негодяиско поведение и мислене ,а всички ние който си мислим че нещата са във стил ,, чиста и свята репупублика,, се оказваме пълни наивници и смешковци умело използвани от същите негодяи , а може би зад всеки лъснат костюмар докопал се до властта има огромен труд да се школува именно подобно лицемерие ,подмолност нахалство което е новия морал !Във случая Радостин изобличава ,да не са се държалии говорили така !

303

човека е прав

преди 11 месеца

Цялата държава от няколко години боксува като залога е Борисов -- един вид няма да закачате Борисов и ще има управление ! И обратното саботаж след саботаж ! И ПП клекнаха съгласиха се да го запазят, но да управляват и да променят законодателството ,грозно е задкулисието и пазарлъците но ги е имало защото все пак ГЕРБ са искали гаранции ,че няма да бъдат преследвани ! И тамън да стане работата Радостин показа най грозното от разговорите ,все едно ,че ние не знаеме какво е думата пазарлък ....

302

ГЕРБ/СДС.. ЕС.. НАТО

преди 11 месеца

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022...... СВАЛИХА БОЙКО, ЗА ДА ПРОВАЛЯТ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА.......... 2023......ПАК СЪЩАТА ИСТОРИЯ....................НАТО ДА СИ ВЛЕЗЕ В ПРАВОМОЩИЯТА И ДА АРЕСТУВА РУСКИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ.......... БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО........НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА....

301

Анонимен

преди 11 месеца

Този се оказа голям 60kлyk

300

Нео

преди 11 месеца

***=Су Льо

299

Шегобиец

преди 11 месеца

Е, не! Кенефът направо експлоадира и всички са затънали в екскременти до шия!

298

Нео

преди 11 месеца

Нищо неочаквано, никаква сензация. Винаги съм твърдял, че *** и Пульо издигнаха кражбите и задкулисиета на нови високи нива. Надявам се, че на *** му се върна тъпкано използването на предатели, като Радо-Гела, а сега и Дълбокия за мръсни поръчки, като купуването на депутати! Хак да му е!

297

Митрофанова

преди 11 месеца

До Костя късоКопейкин МАЛАДЕЦ ТЬИ КОСТЯ.

296

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

ДОКЪДЕ СТИГНА БЪЛГАРИЯ РАДОСТИН И ШЕПА ОКОЛО НЕГО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА СЪЗДАВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО РАДОСТИНЕ НЕ СМЕ 16 РЕПУБЛИКА НА СССР ОБЪРКАЛ СИ СЕ

295

Костя късоКопейкин

преди 11 месеца

Всички сме на команди от посолствата.

294

Анонимен

преди 11 месеца

Петков, ти за ЗАТВОРА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. *** !

293

Анонимен

преди 11 месеца

Натовският тrошльк се запенил тук да бълва коментари! Късно е, чадо, шефът ти с центовете ви самозатри! Търси си друго поприще, че това скоро ще оветря.

292

Анонимен

преди 11 месеца

Какво има на записите вече чуха по цялото земно кълбо. Лично аз разпространих само сред познати поне в 10 държави. Основният въпрос е как може толкоз ограничени мозъци да гласуват за националните предатели от хунтата гроб, сдс, пп и дб. И докога ще ги търпим всичките тези мошеници - във властта и тези, дето ги вкараха в нея!

291

Истина

преди 11 месеца

Затова всичките ни бандити са милионери и се разхождат свободно, защото да завишиш някой и да използваш записа трябва да вземеш писменото разрешение на човека, няма значение че записа не е манипулиран и има държавна измяна, което трябва да се наказва със смърт! Всеки неманипулиран запис трябва да е достатъчен някой да бъде осъден!!

290

Анонимен

преди 11 месеца

Абе тоя Руди гела от къде дойде? От сатиричния театър ли? От някакво здравно заведение ли? Такива глупости скоро не бях слушал....все си мислех Боко е дъното, ама явно греша