275

Анонимен

преди 1 година

Днес, преди да си плюят на петите, пaндиза ще остави за последно още 500 пандизчии недочакали свободата да лежат в калта!

274

Анонимен

преди 1 година

Война ще има в китайско море. Пиндостан да си пази ефките и инструкторите.

273

До Долният

преди 1 година

Вервай си ! Много филми гледаш. А Украйна всъщност не държи и един метър вече от Артьомовск !

272

Анонимен

преди 1 година

Свърши ли войната, веднага инсталират следващата пЛандемия, нали знаете? И тя ще е много по-лоша от първата, защото този път вируса им наистина ще убива хора. Помнете ми думата.

271

Анонимен

преди 1 година

Пиндостански измислици цяла нощ във форума фалшификации и инсинуации.

270

Анонимен

преди 1 година

Байдън съобщи че в Бахмут са изтрепани малко над 100 иляду руснаци! Утре пaндиза бяга и жертвите ще намалеят. Украинците завладяват останалата част от Бахмут и се насочват към Белгород да подкрепят Свобода за Русия!

269

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Евро съюза също е създаден за война с Русия. Факт неоспорим, запада е пак с фашисти те украинци този път, иска богатствата на Русия и да господстват над хората по света. България прави правителство, и неговата задача е да изпрати български войници на източният фронт. Хора събудете се. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна, слава

268

Анонимен

преди 1 година

Седнала мухата да изтощава мечката. Трай коньо за зелена трева.

267

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахахахаха! Защо, защо а???

266

Аз съм

преди 1 година

Не е много сигурно че укрите изтощават руснаците. Според някой западни издания и политици имат загуби от 300 000 . Ви си сметнете кой кого.

265

Факт

преди 1 година

Бахмут е вече стара новина - в момента с пълна сила върви освобождението на Белгородската република.

264

Анонимен

преди 1 година

Прегледах вентилаторно форума освен с фалшиви знаци цяла нощ фашиските трролове се прославят и с опашати лъжи.

263

Браво Русия

преди 1 година

Най добрата армия в света! Смаза в Бахмут 40 държави включая и НАТО! Дано продължи до границата с Полша,а защо не и на юг към нас

262

Анонимен

преди 1 година

Е те да започнат украинците контраофанзива, ама с какво? Да не си мислите, че взривовете, дето ги гледаме в интернет са от запалили се камари със смет по складовете на ВСУ? Или вярвате на щаба им, че от 30 ракети свалят 29, а тридесетата е гумена, подскача из 15 украински области и нанася поражения? Освен това не се знае техният главнокомандващ жив ли е още. Има и други варианти за него - Може би дава показания във ФСБ, или пък получава в момента медал от Путин. Възможно е всичко.

261

Анонимен

преди 1 година

Още не е сформирано и гласувано официално фашиското правителство но фашистките *** погазват всяка етика и използват система за фалшиви лайкове с изключителна наглост и арогантност.

260

Petar

преди 1 година

Чакаме офанзивата ,пролетта свърши започва лятото и офанзива няма ,сигурно е насрочена ,за другата пролет.

259

Анонимен

преди 1 година

Изтощиха ги, що укропитека си отидоха в тая месомелачка.

258

Анонимен

преди 1 година

Още 1-2 такива града и Украйна ще остане без армия.

257

Анонимен

преди 1 година

Митове и легенди. Изтощаването бе за украинците във фунията, която им засмука животите. Щели да нахлуят отново в града. Пълни глупости, нали досега бяха там, какъв е смисъла отново да се пъхат вътре? Бития си е бит. Всичко, на което са стъпили днес руските части, преди беше под контрола на украинските. Факт. Останалото са думи, оправдания, надежди и заблуди.

256

реалист

преди 1 година

Един руски град, който руснаците си върнаха от измислената държава Украйна. Жалко, че е вече само руини. Западът доволен потрива ръчички. "Разделяй и владей".