584

Цирк

преди 1 година

Глoзгащи кoкал мисли се вътят в глaвата на дяснoто пoлукълбо на парламентажиста, в което се бе зaврял глaсът на звярa пoбедител. Лявoто пoлукълбо кpещеше за тишина. Настъпи рaздвоение в пaрламента! Гpъбначния му стълб се пoвдигна и гъpлото му се yригна. Съзнaнието му все още спеше по мечтите за Кoмуня в която пeщ си зaвиpаше бyбyня. Лявото око се нaпънa окъpвaвено от алкoхoлния бaнкет в парламента, избyта клeпачa, нaправи две снимки и пак се пpибрa. Та нищо не му остaна освен да пpъднe!

583

Скъпа

преди 1 година

Имате в менюто - "***" ...5 лева..

582

анонимен

преди 1 година

Ако се сформира правителство от ГЕРБ и ППДБ народа трябва да мине в опозиция. Търгашеството на тези които до вчера бяха върли врагове е очевидна. Разбрали са се заедно да оплюскат парите по плана. Няма какво дръго да ги събере.

581

баланс

преди 1 година

щом има милиарди за усвояване,защо да не се прегърнат

580

Бай Танас

преди 1 година

На 9 месеца ще раждат по нещо. Като ги гледам, май и двамата могат (или не могат) ...

579

Анонимен

преди 1 година

Ротацията ще довърши нацията.Искрено ваш: Куролацията

578

Xa-xa

преди 1 година

Най после се разбраха. Разделиха си властта. Време е за импийчмънт на Радев!

577

Анонимен

преди 1 година

Ами нека да честитим промяната(ротацията)на цялата жълто-паветна общност!

576

Анонимен

преди 1 година

До 606 Типично робско мислене

575

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 605 "След 9 месеца правителството щяло..." Това си е чиста гавра с българският народ, с конституционализма, но това е нещо обичайно за мафията ГЕРБ и нещо обичайно за Киро канадеца, който беше с чуждо поданство без право да участва в управлението на България като министър, но беше министър! Само протести докато се насрочат нови избори е решението на това извращение дето си правят тези copocougHu reйoBe.

574

до 599

преди 1 година

Аз съм гласувал и не се чувствам предаден, защото стана точно това, което очаквах. А ти, как си? Продължай да не гласуваш и да злобееш. Ако нещо е писано да стане, то ще стане. Но много по-добре е да стане с нашата помощ, а не против нас.

573

Анонимен

преди 1 година

След 9 месеца правителството щяло да си подаде оставка, т.е. да иска вот на доверие(не вот на недоверие). Тогава се иска 121 депутата да имат доверие на правителството, за да остане то на власт. Значи ПП/ДБ ще бъдат за, защото това е тяхно правителство, ако гласуват не, това ще е абсурд, да гласуват срещу собственото си правителство. Значи те са за и за майтап, ако ДПС и БСП гласуват за правителството остава на власт и ГЕРБ са с пръст в устата. Абсурд! Значи тогава ПП/ДБ трябва да гласуват против собственото си правителство и след 9 месеца пак да го издигнат!

572

Анонимен

преди 1 година

Полковника го каза още преди два месеца... Ще излизаме на улицата пак!

571

нали разбрахте

преди 1 година

Ботцко е изпран и чисто нов, европейски политик!!! А онея двамата, завършилите ПУЦ-а на Харвавард за 9 месеца какво откраднат... откраднат, изчезват зад голямата локва! Българинът пак прецакан! А, и да вземат да си изберат и по един главен прокурор за по 9 месеца, кво да се мъчат...

570

анонимен

преди 1 година

Какво нещо е живота. След като от 2020г. са против Борисов, сега ППДБ ще пазят Борисов от Гешев. Няма такава държава.

569

Име

преди 1 година

До АнонименГласувалите напълниха партиите с пари и ето ви го резултата. И аз не участвах в това, защото отдавна го знам.

568

Анонимен

преди 1 година

След няколко месеца служебния кабинет ще ви се стори като цветенце

567

Анонимен

преди 1 година

Не гласувах. А вие гласувалите? Предадоха ли ви пак!?

566

Мадам

преди 1 година

Нов баардак със стари куурви!

565

Анонимен

преди 1 година

Робиии подхлъзнаха ли ви за пореден път, аз като ви казвам, че в бг. опозиция няма вие не ми вярвате