56

Анонимен

преди 1 година

Ае вие тая констуция я нямате за нищо вече ве, гласувайте бюджета и се разпукайте

55

Анонимен

преди 1 година

С тази налудничава мания за ротация накрая ще стигнете до ситуация да събирате електорат да ви избира. С тези 5 избори за 2 години вече стигнахте дъното и копаете под него. Българите сме народ търпелив и малко мързелив, но все ще се намерят 2-3 партии, които да ви разпръснат като пилци. Много опростяхте и из.нa.гл.ях.тe.

54

Финансист

преди 1 година

Желязкоооов, варианта ' Празна хазна" не ни устройва ! Бегайте ! Бегайте , защото българите траем до едно време !

53

анонимен

преди 1 година

Защо ГЕРБ се поведе по акъла (дето очевидно липсва) на ПП не е ясно. Такива бредови идеи им възникват, че да се чуди човек дали са с всичкия си. А дали лудостта не е заразна?

52

Бъдеще

преди 1 година

Желязков ли си, Дървеняшков ли си , но е време да помислите за вариант "посещение на Прокуратурата, вариант в ареста, или вариант бюрата за труд ! ГЕРБ ще се смали до около 4-те % и вашия най-вероятен вариант е "политически трупове" !

51

Ротативка

преди 1 година

Няма такава държава , има такъв народ голям икономически растеж гаранция от герб , някакъв пълен идиотизъм сега ротация ,никаква държава няма има някаква територия с висша демокрация само за демократи от онова време и празна хазна !

50

До 49

преди 1 година

Това, което казваш, показва колко си малък, жалък и незначителен. Или си душевно болен, моите съболезнования, за всичко има лек, но трябва да осъзнаеш проблема.

49

капилярите по носа

преди 1 година

са добра идея докъде ще стигнетте..60% от хората не са гласували

48

Анонимен

преди 1 година

Ротация на практика би означавало коалиция. Тези от ПП вече повече от месец се чудят как да ги извъртят нещата, така че хем на Козяк да угодят, хем отново да имат власт и в същото време да хвърлят прах в очите на хората, че уж били срещу Герб. Веднъж номерът за председател на НС им мина, сега отново ще се пробват. Избирателите им дано не са слепи и видят всичките им игрички.

47

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се направят максимални усилия да има редовно правителство. Крайно време е политическата криза да бъде преодоляна. Крайно време е влакът да се върне върху релсите, че докато пердаши неуправлявано през полето, нанесе огромни щети на държавата.

46

Нация Педали са

преди 1 година

Българите за това са се оставили Едни Никакъвци да ги Оправят у аааналаа!

45

Мара Общата

преди 1 година

и на мене така ми се изреждат, отзад, отпред, вустата, един след друг, ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, година след година и накрая - живота ми си мина ей така - като ЕдноДневка!

44

Анонимен

преди 1 година

Ротации, транслации, пермутации, нагласации....я ***.рш всички ту..неядци от парламента. Правителство на всяка цена...лапачката е яка и не се изпуска. Бо..клуци ни..едни.

43

Анонимен

преди 1 година

Не е правилно Мария Габриел да върне неизпълнен мандат. Това с ротацията би могло да се приеме като резервен вариант, ако не мине първия мандат. В противен случай ДПС и ИТН може да отсвирят тази договорка за ротация и конституционното мнозинство да се изпари, а накрая - рефоми - йок.

42

Анонимен

преди 1 година

Държавата не е футболна топка да си я подхвърляте едни на други и отговорност разбира се никой няма да носи. Има конституция, вие нея вече за нищо я нямате.

41

Анонимен

преди 1 година

Еее, тия искат всичките да ни се изредят бе! Айде без групово изнасилване, моля! И по един сте ни много!

40

ГЕРБ

преди 1 година

20 българина ще се изредят на Мария Гаргамел.

39

Анонимен

преди 1 година

И ако са на заплата ще е доста скъп на държавата.

38

Анонимен

преди 1 година

ще ви се изреждат

37

Бойколандия

преди 1 година

До обед Габриел, след обед Мата Хари, а през нощта Мис Бикини.