262

иван

преди 1 година

Ами няма!? Вашите Гербери окрадоха държавата за век напред. Време е да връщате окраденото. За всичко си идва времето .Няма вечност.Всеки един ден си плаща.

261

Анонимен

преди 1 година

В Еврозоната иска да влиза, ама да увеличи МРЗ и пенсиите не иска. Как мисли, че хората ще преживяват с 240 евро пенсия или 400 евро заплата? В ЕС пенсиите започват от 1200 евро нагоре.

260

Анонимен

преди 1 година

Чрез бюджета шантажира другите партии да го подкрепят. Манипулиране, извиване на ръце, притискане, заплашване и после отмятане. Няма да се промени никога.

259

Анонимен

преди 1 година

БСП: Давай Баце , само ти можеш да довършиш герб !

258

Анонимен

преди 1 година

По-добре да няма редовно правителство, ще ни вкарат във войната и ще дозаграбят, каквото е останало. Този не се интересува от България и българския народ, а от собственото си оцеляване. Не го слушайте, какви ги дрънка, уж загрижен!

257

Анонимен

преди 1 година

Най-после и герб запада , заради вътрешният им враг , - Борисов .

256

Анонимен

преди 1 година

Баце , стига си вадил това ЕГО , не върви !

255

Анонимен

преди 1 година

Баце , вместо да сготвиш Гешев , то май се получи обратното !Ти вече не можеш да назначаваш , можеш само да гледаш как става .

254

Анонимен

преди 1 година

Става дума за заплати на държавни служители -- които нищо не работят и са спестили много. Ако работеха съвестно нямаше България да е на последно място в ес. Те са безполезни.

253

ПроСоТо

преди 1 година

До Бойко може всичко....Не се учудвай!..Същество със сачма в главата и безкрайно въздухарско его е способно на всичко..

252

Анонимен

преди 1 година

до "Българин" -- знаем, че не си никакъв българин, още по-малко с главна буква. За да бъдат прогонени навлеците като борисов от кацата с мед трябва да се фалират някои неща, да се разтурят кошери и пчелите да се нахвърлят върху него.

251

Анонимен

преди 1 година

Там зад него се вижда някакъв едър герберски плъх -- ако му кажеш Бау !!! ще подскочи като уплашен заек.

250

Анонимен

преди 1 година

Базова задача на фракциите на агентите на цру в парламента е доларопровод от българския бюджет към американски компании, еднопосочен. Затова е много притеснен.

249

Бойко може всичко

преди 1 година

"Юни месец между 10 и 14 ние ще спрем да плащаме - държавата няма да може да си плаща дори заплатите и пенсиите" -------------- НИЕ ще спрем да плащаме, ДЪРЖАВАТА няма да може да плаща... Демек, ние сме държавата, ние от ГЕРБ. А пък АЗ съм ГЕРБ, така че АЗ съм държавата! АЗ ви плащам! Като знам, че е пpocccт до безкрайност, чудя се как е възможно да е 2 пъти по-нагъл? Ама ето, че го може!

248

Анонимен

преди 1 година

Бюджетът е основен инструмент на политици мошеници да изиграят данъкоплатците и да чопнат нещо по-тлъсто. Там нещата са въпрос на формулировки, езикът е гъвкав и едно изречение може да означава две коренно противоположни неща, зависи от контекста.

247

Анонимен

преди 1 година

"чисто човешки" -- между две мутри -- превключване на режима. А между мутра и нормален човек превключваш ли или ги плашиш с липса на заплати и пенсии ? Ако те решат да те изхвърлят като ненужен, корумпиран и неспособен да се ориентира как се просперира държава в условията на ес ?

246

ПроСоТо

преди 1 година

Великият Лъжльо /"Нека бъде вечно жив,здрав и могъщ!" / пак лъготи "на ангро"..Бюджета се приема ОТ ПАРЛАМЕНТА,НЕ от неговата Хунта !..И сега има действащ /поне на книга/ Парламент,защо не приемат вече бюджета,предложен от Служебното правителство?..-Отговора е ясен:..-Защото не е бюджета на гроп и ако се приеме този на Служебното ще стане ясно,че И БЕЗ Боково "правителство" Земята ще се върти..

245

Анонимен

преди 1 година

Помакинята на Бойко ще се опита да закрепости България!! Тази трябва някой хубаво да и нацепи устата!

244

Анонимен

преди 1 година

"пенсии, заплати" -- ау-у, няма да могат да си купят наркотици, и като ги спрат и им направят проверка за алкохол и наркотици, ще са по-чисти. Наистина страшно ?!?Наркодилърите да зареждат банкя с предимство.

243

123456

преди 1 година

По - точно, ако герб, дпс и итн ги няма може и да се оправим.